Postajem đu*re, oprostite na izrazu
+4
Little Monster^^
VanillaKismet
Phalange.
Unique Yeah
8 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.
Postajem đu*re, oprostite na izrazu
Dosta mi je više da me svi smatraju dobricom koju mogu *ebati koliko žele, a da se ja ne smijem žaliti.
Dosta je !
Odlučujem da ću od danas ponedjeljka 11.06.2012 postat đu*re prema svima i gledati samo da meni bude bolje. Neću više pomagati mlađima od sebe kada ih netko provocira, proći ću pored njih i namignuti im kao muška ku*a. Briga me za sve više, jer vidim da se u ovom prokletom Bjelovaru samo tako može opstati. Oprostite na milijunu prostih riječi koje sam gore naveo, ali i to su neke od promjena koje slijede. Također sam zaključio da što se bolje oblačiš ljudi te smatraju boljim. Oblačim se da i predobro za ovu selendru jer pratim trendove samo ih ne mogu iznijeti u javnost jer bi me smatrali frikom. Neću svoje trošiti, dosta sam ih nekada trošio na po*rane igračke koje su mi kupovali. Želim sam nekako zaraditi i taj novac potrošiti na sebe. Znači od glave do pete samo na sebe.
Pitam ja vas sada kako da jedan dječarac od 14,5 godina zaradi pare?
Trebam stvarno dobra rješenja jer ne mislim pljačkati bakice i pekare (toliko đu*re nisam)
?????
Dosta je !
Odlučujem da ću od danas ponedjeljka 11.06.2012 postat đu*re prema svima i gledati samo da meni bude bolje. Neću više pomagati mlađima od sebe kada ih netko provocira, proći ću pored njih i namignuti im kao muška ku*a. Briga me za sve više, jer vidim da se u ovom prokletom Bjelovaru samo tako može opstati. Oprostite na milijunu prostih riječi koje sam gore naveo, ali i to su neke od promjena koje slijede. Također sam zaključio da što se bolje oblačiš ljudi te smatraju boljim. Oblačim se da i predobro za ovu selendru jer pratim trendove samo ih ne mogu iznijeti u javnost jer bi me smatrali frikom. Neću svoje trošiti, dosta sam ih nekada trošio na po*rane igračke koje su mi kupovali. Želim sam nekako zaraditi i taj novac potrošiti na sebe. Znači od glave do pete samo na sebe.
Pitam ja vas sada kako da jedan dječarac od 14,5 godina zaradi pare?
Trebam stvarno dobra rješenja jer ne mislim pljačkati bakice i pekare (toliko đu*re nisam)
?????
Re: Postajem đu*re, oprostite na izrazu
Pitaj ljude da im šetaš pse :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
hahahaah.
Ok.
Nemam pojma kako da zaradiš pare, možda da nekad očistiš nešto, ili da ideš na neku radnu akciju ako imaš tu u gradu?
Nemoj se predavati :)
Ako imaš neke talente u školi, npr. da daješ časove nekog stranog jezika, ili nekog instrumenta ako ga sviraš?
Ok.
Nemam pojma kako da zaradiš pare, možda da nekad očistiš nešto, ili da ideš na neku radnu akciju ako imaš tu u gradu?
Nemoj se predavati :)
Ako imaš neke talente u školi, npr. da daješ časove nekog stranog jezika, ili nekog instrumenta ako ga sviraš?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Pa možda bi mogo nagovorit starce za nekakav mali đeparac. :/
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Teško ćeš u svojim godinama zaradit neku značajniju svotu novca. (pri tome ne mislim na 1000 kn, nego na cca. 100)
Dijete si još i moraš ovisit o roditeljima.
Dijete si još i moraš ovisit o roditeljima.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Tako i treba, vjeruj mi znam kako ti je i kako se osjećaš, i ja sam prije bilna mirna i pomagala svima a meni nitko a sad i don't care about anyone :*
a za posao nezz...
a za posao nezz...
Pa dođeš im i pitaš. >< Nije to ništa strašno, haha.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja neznam kakvi su tvoji starci pa ti nmg pomoć oko toga.Ti ih najbolje poznaš,pa procijeni. :)
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Princess. je napisao/la:Pa dođeš im i pitaš. >< Nije to ništa strašno, haha.
Što se tiče takvih stvari uvijek mi bio bed. Ili tražiti bilo što...
Ne razumijem zašto se mijenjaš. Dobar si, pa šta? Ne moraš psovat i omalovažavat ljude samo da bi zaradio poštovanje. Budi svoj. :)
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Nije legalno raditi ispod 18. I slažem se s Barbarom.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.