Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 7 / 40.
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: Chat :)
Daaa. :) Nisam to očekivala. Mislila sam da će ih Njemačka rasturit bez problema.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja sam mislila da će njemačka voditi. Al me Italija ugodno iznenadila. Išla sam u kino, gledati Larin izbor. Morala sam haha. Uglavnom nije loše, Nikol mi ima predobar stil :)
Hrvoje, meni je češalj eksplodirao. Ne, ne pitajte kako, niti da li je to po zakonima fizike moguće. Eksplodirao. Hahah
Hrvoje, meni je češalj eksplodirao. Ne, ne pitajte kako, niti da li je to po zakonima fizike moguće. Eksplodirao. Hahah
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Guess, iiii, šta sve bude u filmu, molin te prepričaj mi jer ga sigurno neću ić u Split gledat haha :)
Ja sad došla iz vanka, bzvz samo ošla bacit đir po gradu da vidin koga ima, al niko zanimljiv :(
Ja sad došla iz vanka, bzvz samo ošla bacit đir po gradu da vidin koga ima, al niko zanimljiv :(
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Baš mi je drago za Taljane. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Da, i meni isto nekako :)
Milice, pa di češalj?! :'D
Milice, pa di češalj?! :'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
A fak petra, ne znam ni sama hahahaha
Pahuljica- Kao prvo muzika je bila preodlična, kontam da bi ti se svidjela. Dinko je pustio brkove i sad je mega hot, mada mi ni jakov i nikša nisu loši. Nekako su promjenili frizure. Mate je postao lučki kapetan, a Nikol mu je zaručnica. Ona sad ima nekako drugačiju boju kose, više je boje oker. Ima kraću kosu valovitu i drugačiji, onako stil Audrey Hepburn. Svi su na nekom malom otoku. Lara je časna Aurora, Jakov živi na nekom malo brodiću, Dinko je prisvojio malog, i on je neka faca tu, zove se Viktor sad, a mali Noel. Imaju kuću veličine zgrade opštine. Tu ima neki magarac koji im je kao svet, i Nikša ga je oteo za Dinka (nije znao dok ga nije vidio, jer je ovaj promjenio ime) i sad magarac boravi kod dinka u podrumu. Tu će lara biti dadilja malome. On će svake noći imati noćne more, tj. sanjaće nju kor maglu i njen onaj medaljon i pjesmu. Onda će biti neka zabava, u rimskom stilu, i nisam baš skontala tu šta se desilo, al je dinko malog i laru uprtio na brod i jakov ih je vidio, i u tom je počela bura. Onda su se oni borili, i mali je prepoznao larin lančić i pjesmu. Dinko pada u more, a mali skonta ko su mu roditelji. I to je kraj.
Sve u svemu, uopšte nije loše.
Pahuljica- Kao prvo muzika je bila preodlična, kontam da bi ti se svidjela. Dinko je pustio brkove i sad je mega hot, mada mi ni jakov i nikša nisu loši. Nekako su promjenili frizure. Mate je postao lučki kapetan, a Nikol mu je zaručnica. Ona sad ima nekako drugačiju boju kose, više je boje oker. Ima kraću kosu valovitu i drugačiji, onako stil Audrey Hepburn. Svi su na nekom malom otoku. Lara je časna Aurora, Jakov živi na nekom malo brodiću, Dinko je prisvojio malog, i on je neka faca tu, zove se Viktor sad, a mali Noel. Imaju kuću veličine zgrade opštine. Tu ima neki magarac koji im je kao svet, i Nikša ga je oteo za Dinka (nije znao dok ga nije vidio, jer je ovaj promjenio ime) i sad magarac boravi kod dinka u podrumu. Tu će lara biti dadilja malome. On će svake noći imati noćne more, tj. sanjaće nju kor maglu i njen onaj medaljon i pjesmu. Onda će biti neka zabava, u rimskom stilu, i nisam baš skontala tu šta se desilo, al je dinko malog i laru uprtio na brod i jakov ih je vidio, i u tom je počela bura. Onda su se oni borili, i mali je prepoznao larin lančić i pjesmu. Dinko pada u more, a mali skonta ko su mu roditelji. I to je kraj.
Sve u svemu, uopšte nije loše.
Ahaaaa, ne zvuci loše, mozda bude u max tv videoteci pa pogledam :))
Tnx sta si mi prepricala :)
Tnx sta si mi prepricala :)
Pahuljica- Dude
Ma pogledaj ako budeš imala priliku..
A jel nema kodo tebe u kinu? Kako nema? :O
A jel nema kodo tebe u kinu? Kako nema? :O
Mislim da je ona iz Makarske, a tamo nema kina baš.
Phalange.- Drama Queen
Phalange. je napisao/la:Mislim da je ona iz Makarske, a tamo nema kina baš.
Da..ima ljetno kino, al ne puštaju baš najnovije filmove :S
Pahuljica- Dude
Da, u ljetnom su najčešće neki klasici, barem na Visu kad sam bila :)
Phalange.- Drama Queen
Phalange. je napisao/la:Da, u ljetnom su najčešće neki klasici, barem na Visu kad sam bila :)
Daa haha :)
Pahuljica- Dude
Aha kontam :))
Mene sutra neće bit jer frendica spava kod mene 2 noći pa ću više vremena bit s njom. Uglavnom, znam da vam neću falit, pa ono, čujemo se :)
Obožavam kad netko spava kod mene ili kad ja kod nekog spavam haha :) uživajte! :)
Ja si razmišljam da danas idem na jeger party. Samo je 6kn. :O
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Obožavam kad netko spava kod mene ili kad ja kod nekog spavam haha :) uživajte! :)
Pa ajdee :D
Kod nas tako bude višnjevača party pa bude 2 kn haha :D
ajmeee tako san dobre volje jer napokon imam majicu od gunsa haha :D
Pahuljica- Dude
Obećala sam jednom dečku da neću više pit ali ljeto je, ma briga me. :P
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Obećala sam jednom dečku da neću više pit ali ljeto je, ma briga me. :P
'Ko ga šiša :P
Teaa, moraš javit kako je bilo na općoj :D
Pahuljica- Dude
Kako ja obožavam te sleepovere hjoooj^^
Mi nikad ne spavamo. Jednom smo dan prije izleta spavale kod jedne prijateljice. Bile smo mrtve iduci dan ><
Mi nikad ne spavamo. Jednom smo dan prije izleta spavale kod jedne prijateljice. Bile smo mrtve iduci dan ><
Phalange.- Drama Queen
Jao, drkao sam po daljinskom od ventilatora i napokon našao odličan program.
Prvo vrti na najslabije, jedva da se miče i samo najedamput počne vrtit najjače moguće uz prigodan zvuk ubrzavanja motora: "UUUUUUUUUUUUUUHHHHRRRRR", i to se ponavlja svakih 10 sekundi. Uživancija.
Prvo vrti na najslabije, jedva da se miče i samo najedamput počne vrtit najjače moguće uz prigodan zvuk ubrzavanja motora: "UUUUUUUUUUUUUUHHHHRRRRR", i to se ponavlja svakih 10 sekundi. Uživancija.
MirandaFan™- Drama Queen
Klima je zakon. :')
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja ju ne volim baš, zna me glava bolit od tog >.< Mislim, dobro dođe, ali ono, ne kad je pretjerano :)
Daaaa, klima +.+
Ali, i ventilatorić je okej, kad sjedneš ispred njega ^^
Ali, i ventilatorić je okej, kad sjedneš ispred njega ^^
Phalange.- Drama Queen
Ma, da, klima je OK, ali uz ventilator je poseban ugođaj. Hladi i mene i laptop. :)
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 7 / 40. • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 7 / 40.