Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 17 / 40.
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Re: Chat :)
Ja bi radije otišla 10 dana na more nego kupila TV.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Da, bolje je imati TV na koji se spoji blue-ray player i on teoretski ne kvari oči jer to više nisu stari CRT-ovi s katodnim cijevima iz devedesetih. Pogotovo sad kad je kontrast i fokus dosegnuo velik broj, nema šanse da se išta oštećuje. Točka.Princess. je napisao/la:Jel se bolje odmorit na moru, kupat, sunčat, zezat sa frendovima ili kvarit oči pred TV-om? TV možeš gledat kad ti se poželi, na more ideš samo ljeti.
Mislim, svakog nešto veseli, ali eto.. :)
Btw, Milice, ne za jednu osobu. Za obitelj. I Hrvoje, neki su sa 50€ digli na 80€, eto. >< Za toliko ni ja ne bi išla.
---
Radije bih si kupio grafu HD 7970 nego kupio TV, ali, opet, moram li birati za te novce hoću li TV ili more - izbor je - TV.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
A svaka budala ima svoje veselje. Isto tako neki idu na selo, neki ostaju doma, neki idu na more. Svakom svoje.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja neznam što se toliko bunite za ići na more.
Mene se i ne pita oću li na zimovanje ili ne, ne idem nikad niti sam ikad vidila snijeg.
Pruža vam se prilika za ić na more, u ko zna kakve luksuzne apartmane a vi se bunite. >.<
Mene se i ne pita oću li na zimovanje ili ne, ne idem nikad niti sam ikad vidila snijeg.
Pruža vam se prilika za ić na more, u ko zna kakve luksuzne apartmane a vi se bunite. >.<
Pahuljica- Dude
Da jer ste skupi pederi. Da je to kakva siča, onda možda. Ovak' - jebite se, ljudi će se početi buniti i radije će kupovati nešto za sebe u vidu stvari nego "odlazak na more".Pahuljica je napisao/la:Ja neznam što se toliko bunite za ići na more.
MirandaFan™- Drama Queen
Ja nemam apartmane niti iznajmljujem, tako da, ne govori meni. ;)
Niti se itko od mojih bavi turizmom, tako da...
Niti se itko od mojih bavi turizmom, tako da...
Pahuljica- Dude
Lena, možda oni jednostavno to ne doživljavaju kao ti. Hrvoje je takav kakav je, jel', a Hanna ne želi provesti mjesec dana bez prijatelja i provesti rođendan bez njih i ja ju shvaćam. Ni ja to ne bi htjela da sam na njenom mjestu, ma makar bi bila u nekoj vili. Šta ću tamo sama.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Baš e.
Al gdje ja idem uopšte nije skupo- što se tiče smještaja i hrane. A ko da sam u svojoj kući samo još more i ljepši okoliš.
A Hrvoje, svako ima neki svoj 'fetiš' i bez obzira što je kratkotrajno ipak je odmor. Neki ljudi idu i dva dana samo da vide more jbte.
Al gdje ja idem uopšte nije skupo- što se tiče smještaja i hrane. A ko da sam u svojoj kući samo još more i ljepši okoliš.
A Hrvoje, svako ima neki svoj 'fetiš' i bez obzira što je kratkotrajno ipak je odmor. Neki ljudi idu i dva dana samo da vide more jbte.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Istina, ja ga i mogu samo i gledati.Guess. je napisao/la:Baš e.
MirandaFan™- Drama Queen
A dobro, samo kažem da ja to ne bi tako gledala...Ideš na more, 10 dana, zezaš se, upoznaš nekog, nije tako tragično...
Pahuljica- Dude
Ja ne mogu na moru nikog upoznat, jedino dečke neke jer se non stop nabacuju. >< A cure, Bože sačuvaj. To sve tako umišljeno. (čast izuzecima) Ja se ne bi preselila u Dalmaciju ni da mi netko plati.
Primjeri:
- neka cura je imala badić kakav i ja i dere se ona meni: Ae vidi one ku*ve, ima badić ka ja. Alo, meni bolje stoji.
- gledala sam sa frendicom dečke i neka cura zabrijala da gledamo nju i dođe ona do nas i kaže: Šta stalno buljite u nas, lipota nije prijelazna.
- idem ja doma sa plaže i neke cure iza mene i onako pričaju nešto i odjednom kaže jedna: Gle ovu ispred nas, kake debele noge ima.
- i još dosta toga šta nije bilo namijenjeno nama, nego smo ovako vidjele i načule, pa to je strašno. -.-
Primjeri:
- neka cura je imala badić kakav i ja i dere se ona meni: Ae vidi one ku*ve, ima badić ka ja. Alo, meni bolje stoji.
- gledala sam sa frendicom dečke i neka cura zabrijala da gledamo nju i dođe ona do nas i kaže: Šta stalno buljite u nas, lipota nije prijelazna.
- idem ja doma sa plaže i neke cure iza mene i onako pričaju nešto i odjednom kaže jedna: Gle ovu ispred nas, kake debele noge ima.
- i još dosta toga šta nije bilo namijenjeno nama, nego smo ovako vidjele i načule, pa to je strašno. -.-
Princess.- Administrator
Ajoj. Jadna. Što im nisi rekla da ti se skinu već jednom...
Ova zadnja je na mjestu. Ova s debelim nogama. Valjda je bila na mjestu, hahahah. Ali mene iritiraju dalmatinci sa svojim govorom. Ja bi taj govor istrijebio i svima jebao majku šta govore tako.Princess. je napisao/la:Ja ne mogu na moru nikog upoznat, jedino dečke neke jer se non stop nabacuju. >< A cure, Bože sačuvaj. To sve tako umišljeno. (čast izuzecima) Ja se ne bi preselila u Dalmaciju ni da mi netko plati.
Primjeri:
MirandaFan™- Drama Queen
Ma jesam, bez brige, hahah. Posvađala sam se sa svima tamo.Guess. je napisao/la:Ajoj. Jadna. Što im nisi rekla da ti se skinu već jednom...
I da, zaboravila sam spomenut konobara koji mi nije htio uzet dvije kune po 20 lipa. Reko: Ne primamo po 20 lipa, pa nismo mi trafika.
MA KOJI K?! Jel to hrvatski novac? je. Jel vrijedi? vrijedi. Odakle njemu pravo da on odluči da to ne prima. De ajde. -.-
Zapisali smo im to u knjigu žalbe i sad će imat sranja, eto.
Hrvoje, ajde šuti o mojim nogama.
Mene ne nervira govor, svatko ima pravo govorit kako govori dok je doma. Jedino me malo smeta šta dok su na televiziji isto tako pričaju. Pa ako mogu Zagorci pričat književni na televiziji, mogu i Dalmatinci.
Princess.- Administrator
HAHAHA, neću šutiti. Cure koje su vitke imaju pravo sprdat' one koje nisu vitke, i to je tako. Na tome ih respectam, šta nemaju dlake na jeziku. HAHAHAHAH.
Mene nervira govor - ali, teoretski, taj "Zagorski" se gura na TV-u više nego dalmatinski. Pogledaj reklamu za komarce, kad kaže "pikaju vas komarci"? A što je "pikati" nego Zagrebački sleng. Pa ona reklama za one rolete, pa ona JABUKA TV koja prenosi formulu 1 u kajkavskom...
Mene nervira govor - ali, teoretski, taj "Zagorski" se gura na TV-u više nego dalmatinski. Pogledaj reklamu za komarce, kad kaže "pikaju vas komarci"? A što je "pikati" nego Zagrebački sleng. Pa ona reklama za one rolete, pa ona JABUKA TV koja prenosi formulu 1 u kajkavskom...
MirandaFan™- Drama Queen
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:HAHAHA, neću šutiti. Cure koje su vitke imaju pravo sprdat' one koje nisu vitke, i to je tako. Na tome ih respectam, šta nemaju dlake na jeziku. HAHAHAHAH.
Oprosti ali boldano; nemaju! Ja nemam debele noge jer sam si sva anoreksična i dala bi sve samo da sam deblja i da imam deblje noge. Gabi je sva na mjestu.
Gabi: Ma nek se gone, umišljene su i neodgojena čeda...
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Pa ako su te cure bile takve, ne znači da je cila Dalmacija takva hahah :D
Uvik ima svakakvih ljudi, slažem se...
A šta se tiče govora, ja osobno govorim skroz po dalmatinski, na forumu se trudim pisati skroz književno jer sam svjesna da mnoge nerivira...
Uvik ima svakakvih ljudi, slažem se...
A šta se tiče govora, ja osobno govorim skroz po dalmatinski, na forumu se trudim pisati skroz književno jer sam svjesna da mnoge nerivira...
Pahuljica- Dude
Kako nemaju? Da nemaju pravo sprdat', gdje bi onda bila sprdancija? Mršavi jebu debele i to je tako. Dokazano na Tei.Phalange. je napisao/la:Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:HAHAHA, neću šutiti. Cure koje su vitke imaju pravo sprdat' one koje nisu vitke, i to je tako. Na tome ih respectam, šta nemaju dlake na jeziku. HAHAHAHAH.
Oprosti ali boldano; nemaju! Ja nemam debele noge jer sam si sva anoreksična i dala bi sve samo da sam deblja i da imam deblje noge. Gabi je sva na mjestu.
Gabi: Ma nek se gone, umišljene su i neodgojena čeda...
MirandaFan™- Drama Queen
Nažalost, nisam jedina koja ima takva iskustva svake godine kad sam na moru.Pa ako su te cure bile takve, ne znači da je cila Dalmacija takva hahah :D
A ja nisam vitka, jel'? :D Odakle ti ta informacija? :DHAHAHA, neću šutiti. Cure koje su vitke imaju pravo sprdat' one koje nisu vitke, i to je tako. Na tome ih respectam, šta nemaju dlake na jeziku. HAHAHAHAH.
Princess.- Administrator
Šta ja znam, kad se skrivaš kao vrag od tamjana. Tko mene hoće vidjeti, nek me doda na fejs. Ti nisi dala ni fejs ni sliku, šta ja znam, možda si stokilašica. Lol.
MirandaFan™- Drama Queen
Pa uvijek ima pojedinaca, ne kažem ja da su svi u Dalm. sveti, i meni smetaju neki, al' žao mi je da svi s kontinenta imaju takav dojam o dalmatincima...
Pahuljica- Dude
Stavila sam ja sliku, tj. dosta slika na forum, ali sam ih makla. Tko ti kriv šta te nije prije bilo. ><
Al' imaš moje noge na jednoj slici. Eto tu, http://www.adore-teens.com/t608p165-sta-ste-zadnje-kupili. :p
Ja mislim da nisam debela. Ono, nosim veličinu S, ponekad i XS. Šta ću reć' da sam debela kad nisam. ><
Lena, nisu svi takvi, naravno. Ali koliko sam ja srela i donekle upoznala, svi su bili nekakvi umišljeni. Mislim, možda kad ih upoznaš bolje nisu, al' onda daju opako loš prvi dojam.
Al' imaš moje noge na jednoj slici. Eto tu, http://www.adore-teens.com/t608p165-sta-ste-zadnje-kupili. :p
Ja mislim da nisam debela. Ono, nosim veličinu S, ponekad i XS. Šta ću reć' da sam debela kad nisam. ><
Lena, nisu svi takvi, naravno. Ali koliko sam ja srela i donekle upoznala, svi su bili nekakvi umišljeni. Mislim, možda kad ih upoznaš bolje nisu, al' onda daju opako loš prvi dojam.
Princess.- Administrator
G nisi debela pa ja nosim XS i S nemoj da te pokopavaju joj joj.
Hrvoje mogu mršave zezati one punije al to nije u redu, zamisli dođe neka sa sisama i guzicom i onda zeza ove mršave koje ni to nemaju. Sve se vrati i plati, ne znaš to?
Ps: meni je bolje kad cura ima nešto za vidjeti haha
Hrvoje mogu mršave zezati one punije al to nije u redu, zamisli dođe neka sa sisama i guzicom i onda zeza ove mršave koje ni to nemaju. Sve se vrati i plati, ne znaš to?
Ps: meni je bolje kad cura ima nešto za vidjeti haha
To što ih zezaju ne znači da imaju pravo na to. Najjače su mi takve šta se rugaju debljim curama, a uopće ne znaju zašto su one takve. Dosta cura ima neku bolest i koliko god se one trudile smršaviti, ne mogu. Ne mogu ni zamislit kako je njima.
A kad tima koji zezaju netko nešto kaže odma se fure, daj ajde. -.-
Meni je to zezanje bolesno i ne kužim poantu svega toga.
A kad tima koji zezaju netko nešto kaže odma se fure, daj ajde. -.-
Meni je to zezanje bolesno i ne kužim poantu svega toga.
Princess.- Administrator
Da moja profesorica geografije ima taj hormonski poremećaj i to je stvarno teško, kosa joj je uvijek masna, ne može skinuti kile a tek joj je 28.
Ruganje je nešto najgore što se meni desilo da mi je rugaju zbog nausnica ali od kako to skidam prestalo je. A kad me neko zeza za dioptriju onda stvarno ne obraćam pažnju jer su takvi ljudi patetični i njima se može desiti isto plus hej tu su sočiva.
Mislim da trebamo živjeti bez predrasuda i opterećivanja sa glupostima, već sve misliti pozitivno i okretati na zabavu.
Ruganje je nešto najgore što se meni desilo da mi je rugaju zbog nausnica ali od kako to skidam prestalo je. A kad me neko zeza za dioptriju onda stvarno ne obraćam pažnju jer su takvi ljudi patetični i njima se može desiti isto plus hej tu su sočiva.
Mislim da trebamo živjeti bez predrasuda i opterećivanja sa glupostima, već sve misliti pozitivno i okretati na zabavu.
Stranica 17 / 40. • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 17 / 40.