Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 19 / 40.
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Chat :)
Ja ne znam kad sam zadnji put neki film na TV-u gledala. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
da,ni ja.uglavnom gledam samo serije iako sam neki dan pogledala Nanny McPhee na HBO-u :)Princess. je napisao/la:Ja ne znam kad sam zadnji put neki film na TV-u gledala. ><
Isuse,kako ovdje puše.sve je grane porazbijalo,grozdovi su popadali,jabuke isto... A more je isto svo uzburkano><
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Da, takvo vrijeme bude uvijek na kraju 7. mjeseca.Eventualno početak 8. Al u četvrtak opet visoke temperature :D
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Velim ti da ja isto tak' nikad ništa ne gledam na TV-u... Al' nekad ne skinem film za navečer, a obavezno ga moram pogledati da mi prođe vrijeme, onda se sjednem pred TV i gledam te kvazi-horore na drugom.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
hahahha
Ja sam gledala ne daj se Nina do 15 do 2 nocas..
Ja sam gledala ne daj se Nina do 15 do 2 nocas..
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja sam gledala HIMYM do 1 ujutro, haha.
Princess.- Administrator
Ja sam neki dan gledao TBBT do 2-3 ujutro, sve sezone šta ima. Tad nije bilo ni Amy, ni Bernadette ni nikoga. Aah, kako sweety. <3
Samo geekovi su bili tad, i dražesna susjeda koju svi pokušavaju zbariti. Hahahaha. A Raj tad... Hahahaha.
---
I HIMYM je dobar isto... :D
Samo geekovi su bili tad, i dražesna susjeda koju svi pokušavaju zbariti. Hahahaha. A Raj tad... Hahahaha.
---
I HIMYM je dobar isto... :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ja sam htjela gledat TBBT, ali mi je na eksternom hardu koji je kao i tvix kod susjeda. Trebala bi otić po to, a ne da mi se, hahaha. >< Zato šta će me tamo ona baba jedna gnjavit. -.-
Princess.- Administrator
Skini si novi TBBT, nije tak' velik... Mislim, ono, skineš neki DVDRip ili eventualno 720p, i sve bude OK. Ionako ti ne treba HD rezolucija jer ju nećeš moć' pokrerat'. xDPrincess. je napisao/la:Ja sam htjela gledat TBBT, ali mi je na eksternom hardu koji je kao i tvix kod susjeda. Trebala bi otić po to, a ne da mi se, hahaha. >< Zato šta će me tamo ona baba jedna gnjavit. -.-
MirandaFan™- Drama Queen
Ja ne volim baš ni HIMYM ni TBBT. Najviše volim Malcolma i Full House ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Meni je Full House najbolja :D
HIMYM mi je onako... :)
HIMYM mi je onako... :)
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Mogu pokrenut. Mogu stavit USB u TV i fiju. Prima sve formate, jel'.Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Skini si novi TBBT, nije tak' velik... Mislim, ono, skineš neki DVDRip ili eventualno 720p, i sve bude OK. Ionako ti ne treba HD rezolucija jer ju nećeš moć' pokrerat'. xDPrincess. je napisao/la:Ja sam htjela gledat TBBT, ali mi je na eksternom hardu koji je kao i tvix kod susjeda. Trebala bi otić po to, a ne da mi se, hahaha. >< Zato šta će me tamo ona baba jedna gnjavit. -.-
A nemam namjeru skidat opet, nije mi toliko sila gledati TBBT.
Princess.- Administrator
Phalange. je napisao/la:Ja ne volim baš ni HIMYM ni TBBT. Najviše volim Malcolma i Full House ;)
kako je meni Malcolm iritantaaan >D Meni su dva i po muskarca vrh.
Meni je od tih humorističnih daleko najbolja HIMYM. Malcolm mi je prije bio dobar, sad mi je baš dosadan.
Princess.- Administrator
Meni Malcom nikad nije bio nešto previše dobro, a sve ostalo mi je super. :P
MirandaFan™- Drama Queen
Ja jedino od humorističnih gledam TBBT i Dva i pol muškarca, a prije sam ih hrpu pratila.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Svi su zapeli za Dva i pol muškarca, a meni uopće nije ništa posebno ta serija.
Princess.- Administrator
Kako nije? Ružan Angus T. Jones koji se uklopio u ulogu debelog glupog dječaka koji ne mari previše za nikoga, Alan koji je takav kakav je, njegova bivša žena koju je utjelovila stvarno odbojna glumica sa specifičnim licem, Charlie kojeg "glumi" istoimeni glumac, i ustvari je njegov lik vrlo blizu njegove stvarnosti. Pijanac, ženskar... Uz to Berta koja je pogođen lik, nadasve zanimljiva Rose... :)Princess. je napisao/la:Svi su zapeli za Dva i pol muškarca, a meni uopće nije ništa posebno ta serija.
MirandaFan™- Drama Queen
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Kako nije? Ružan Angus T. Jones koji se uklopio u ulogu debelog glupog dječaka koji ne mari previše za nikoga, Alan koji je takav kakav je, njegova bivša žena koju je utjelovila stvarno odbojna glumica sa specifičnim licem, Charlie kojeg "glumi" istoimeni glumac, i ustvari je njegov lik vrlo blizu njegove stvarnosti. Pijanac, ženskar... Uz to Berta koja je pogođen lik, nadasve zanimljiva Rose... :)Princess. je napisao/la:Svi su zapeli za Dva i pol muškarca, a meni uopće nije ništa posebno ta serija.
Eto. Ne mora se svima svidjeti.Princess. je napisao/la:Svi su zapeli za Dva i pol muškarca, a meni uopće nije ništa posebno ta serija.
Princess.- Administrator
Znam ja dobro što si ti napisala, ali ne kužim što ti se ne sviđa? Jesi neka feministkinja kojoj se Charlie gadi, ili šta već? Ima i takvih glupača, da oprostiš. To je serija, isto kao što postoje i takve igrice - nije to jebeni stvarni život.
MirandaFan™- Drama Queen
Ashton Kutcher je zamjenio Sheen-a, nisam gledala te epizode još..
Jednostavno mi se ne sviđa.Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Znam ja dobro što si ti napisala, ali ne kužim što ti se ne sviđa? Jesi neka feministkinja kojoj se Charlie gadi, ili šta već? Ima i takvih glupača, da oprostiš. To je serija, isto kao što postoje i takve igrice - nije to jebeni stvarni život.
Princess.- Administrator
Opet počinješ, Hrvoje. Šta ti je?
Classy- Designer
Baš. Zadnje dane si nemoguć.
Princess.- Administrator
I ja sam u ku*cu i nije mi do života i plakala sam ne znam koliko već dana za redom, ali nisam bezobrazna prema ljudima. To je moja stvar i neću prenositi frustracije na druge samo zato što se ja loše osjećam.
Classy- Designer
Stranica 19 / 40. • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 19 / 40.