Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 21 / 40.
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: Chat :)
Sad znam. A od prije znam da su "ludi" ljudi pomalo sweety. Hihi. :)Guess. je napisao/la:Eto sad znaš.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
OMG.
Kako vam se da svađaat.
Kako vam se da svađaat.
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Vani pada kiša, unutra je vruće i svi smo živčani. :PPahuljica je napisao/la:OMG.
Kako vam se da svađaat.
MirandaFan™- Drama Queen
Meni nije vruće i nisam živčana. Speak for yourself.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Jadan on jedini ima probleme u životu pa ih riješava svađom. E dragi moj, ne riješavaju se tako problemi, vjeruj mi. Ni plakanjem, ni živciranjem... Nego poduzimanjem. A ti umjesto da sjediš tu, svađaš se s virtualnim ljudima, mogao bi malo razmisliti o svemu i dokučit neka rješenja za svoje probleme.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
A vjerujem ti, ipak imaš više iskustva, lol.Malibu Barbie je napisao/la:Jadan on jedini ima probleme u životu pa ih riješava svađom. E dragi moj, ne riješavaju se tako problemi, vjeruj mi. Ni plakanjem, ni živciranjem... Nego poduzimanjem. A ti umjesto da sjediš tu, svađaš se s virtualnim ljudima, mogao bi malo razmisliti o svemu i dokučit neka rješenja za svoje probleme.
A, bude samo prošlo, bar si ja tak' mislim... I onda mi je isto, al' bar se tješim, kaj ne? :)
MirandaFan™- Drama Queen
Ne, ne možeš sjediti i čekati da se problemi rješe sami od sebe. Ti ih moraš riješiti, nitko drugi to neće raditi umjesto tebe.
Classy- Designer
E jebiga sad - sve na mene.Malibu Barbie je napisao/la:Ne, ne možeš sjediti i čekati da se problemi rješe sami od sebe. Ti ih moraš riješiti, nitko drugi to neće raditi umjesto tebe.
Vidiš da mogu čekati, al' mi to ništa ne pomaže. Ne rješava se to samo, jebiga, dobro si rekla. Al', kaj sad... :P
MirandaFan™- Drama Queen
Little Monster^^ je napisao/la:Pa ja kada imam nekih problema,odem van,nabim si slušalice u uši,i trčim 45 minuta po mjestu gdje živim i kada se vratim,osjećam se super i odmah mi se problemi čine manji i razmišljam bistrije. Mogao bi i ti probat.
On je reko prije da ne voli baš kretanje, da mu je draže sjedit za kompom il' gledat tv.
Jel vama nenormalno brzo idu ovi praznici ili je to samo u mom slučaju? Sva sreća pa se previše zabavljam. -.-
Classy- Designer
Malibu Barbie je napisao/la:Jel vama nenormalno brzo idu ovi praznici ili je to samo u mom slučaju? Sva sreća pa se previše zabavljam. -.-
Da, baš smo frend i ja danas komentirali. Preloše. >_>
Sad ću probat iskoristiti 8. mjesec koliko budem mogla, tj. pola jer ostatak neću ni biti tu. -.- Iživit ću se. I još me brine kak ću na moru pušit kad idem sa starcima. >.<
Classy- Designer
Meni isto brzo idu, al sad je tek u osmom pravo ljeto i najveća gužva...Samo da opet budu visoke temperature da mogu na plažu.
Hanna, a da probaš prestat? :P
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Pahuljica je napisao/la:Meni isto brzo idu, al sad je tek u osmom pravo ljeto i najveća gužva...Samo da opet budu visoke temperature da mogu na plažu.
Da Hanna a da probas prestat? LOL
Meni isto jako brzo prolaze, da covijek ne vjeruje. Ko da sam jucer slavila jer je zadnji dan : O
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Baš, u pm. Kad dođu praznici izgledaju tako dugo, a ustvari su tako kratki... ><Cannibal je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Jel vama nenormalno brzo idu ovi praznici ili je to samo u mom slučaju? Sva sreća pa se previše zabavljam. -.-
Da, baš smo frend i ja danas komentirali. Preloše. >_>
MirandaFan™- Drama Queen
Meni isto brzo prolaze. Ne želim da ovo ljeto ikad završi. ><
Princess.- Administrator
Neću. :P Idem u solarij sad ovih dana jer ipak ne idem sad na more nego kasnije. Svi će sad pocrnit, ja ne želim hodat bijela ko sir. -.-
Classy- Designer
Ja sam prirodno blijed a mrzim kad pocrvenim, a sad je Ramazan pa ništa od kupanja na rijeci :S
Zaboli te ona stvar..Prince je napisao/la:Ja sam prirodno blijed a mrzim kad pocrvenim, a sad je Ramazan pa ništa od kupanja na rijeci :S
Ateisti su najbolja stvar ikad, a vjera koja uskraćuje ljepotu života je snobovska.
MirandaFan™- Drama Queen
Zašto bi vjera bila snobovska? Svatko ima pravo da živi po vjeri koju je odabrao i vjera uopće nije loša stvar. Ja sam agnostik, ali poštujem sve ostale vjere i slavim i pravoslavne i katoličke blagdane zato što sam iz obitelji miješanih vjera, bilo je kod nas i evangelista, ali svi su pomrli. x)
Zadnja promjena: Malibu Barbie; sri srp 25, 2012 3:12 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Classy- Designer
Napisah - uništava kvalitet života za 40%.Malibu Barbie je napisao/la:Zašto bi vjera bila snobovska? Svatko ima pravo da živi po vjeri koju je odabrao i vjera uopće nije loša stvar. Ja sam agnostik, ali poštujem sve ostale vjere i slavim i pravoslavne i katoličke blagdane zato što sam iz obitelji miješanih vjera, bilo je kod nas i evangelista, ali svi su pomrli. x)
MirandaFan™- Drama Queen
Tebi da, jer nisi vjernik. On očito je i poštuje svoju vjeru, tako da je njemu to normalan život i ne uništava mu kvalitetu života.
Princess.- Administrator
On je vjernik i zatupljuje sebe i da nije pravila foruma izvrijeđao bih ga samo tako. U zemlju bi propao i on i svoja vjera, i to s razlogom. Poštuje svoju vjeru i sam sebe izjeda, a, tko mu je kriv. Kažem, za mene ste svi dobrodošli osim takvih ogromnih snobova kao što je taj... neću ni izgovoriti ime.Princess. je napisao/la:Tebi da, jer nisi vjernik. On očito je i poštuje svoju vjeru, tako da je njemu to normalan život i ne uništava mu kvalitetu života.
MirandaFan™- Drama Queen
Ajde molim te se uozbilji i počni se normalno ponašat.
Btw, čim se vratim iz parka ću ti dat 3. opomenu i ban na nekoliko dana/tjedana. Prevršio si svaku mjeru.
Btw, čim se vratim iz parka ću ti dat 3. opomenu i ban na nekoliko dana/tjedana. Prevršio si svaku mjeru.
Princess.- Administrator
Ajde nemoj, taman je postalo biti zanimljivo kad je došao ovaj. ><'Princess. je napisao/la:Ajde molim te se uozbilji i počni se normalno ponašat.
Al', raspizdim se kad netko tako... Jednostavno me živcira ljudska glupost, lol.
Aj', neću više. Okej? :)
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 21 / 40. • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 21 / 40.