Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 27 / 40.
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: Chat :)
jel to kao neki porez or what?
Ali zasto se cudite? Država tako funkcioniše već odavno, samo je sad to izbilo na površinu. Ti sto su još bogati a dužni su Boga oca, neko im pomaže, to nisu čista posla. Nemojte se time ni zamarati.
Ali zasto se cudite? Država tako funkcioniše već odavno, samo je sad to izbilo na površinu. Ti sto su još bogati a dužni su Boga oca, neko im pomaže, to nisu čista posla. Nemojte se time ni zamarati.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Da, porez.
Ja osobno nisam znala da je toliko ljudi koje ja znam dužno. Nikad ne bi to rekla jer svi žive na visokoj nozi.
Al' jbg, kad se kod nas sve tako može preko veze sredit.
Ja osobno nisam znala da je toliko ljudi koje ja znam dužno. Nikad ne bi to rekla jer svi žive na visokoj nozi.
Al' jbg, kad se kod nas sve tako može preko veze sredit.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Pa to ti ja kažem. Ima vezu vamo, tamo, i šta ćeš..
Pa i mi veza imamo svagdje ali je meni mater rekla da nema šanse da ja igdje dobivam posao tako, ona to neće tolerirati i odgojena sam da budem poštena. Da smo i mi tako živjeli i dobivali pare, sad bi i mi bili u dugovima.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja nigdje nemam nikakvih veza, zato moji i nemogu nać normalni posao -.-
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Mi imamo dosta veza, ali sve šta se treba platit platimo. Jednom ćeš morat to otplatit, bolje onda sve poplatit kak' i trebaš.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Znas kako, veze se uvijek nadju ali ja ih ne volim jer to je pokvareno.
Ljdi danas je svako dužan. U Srbiji isto to što pričate. Jure one sa malim dugom a ovi što duguju milione njih niko ne dira. Mafija. Moji roditelji imaju dugove za komunalije, i nikad sve ne plaćaju. Deo po deo. Mirni ste dok ne dođe plavi koverat.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Ja ne vidim gifove.
Možete misliti, nama je taksa za tv 7 km (28 kn) i mi nismo platili dvije, i nama su došli plijeniti kao nešto. Kaže nama onaj čova kao : to vam je 14 km (56 kn) možete platiti u ratama. Ja sam ga sa metlom istjerala napolje. Da tu siću plaćam u ratama? Šta mi on može od 14 km zaplijeniti? Ma marš tamo. Kasnije smo platili, ali nije stvar u tome...
Možete misliti, nama je taksa za tv 7 km (28 kn) i mi nismo platili dvije, i nama su došli plijeniti kao nešto. Kaže nama onaj čova kao : to vam je 14 km (56 kn) možete platiti u ratama. Ja sam ga sa metlom istjerala napolje. Da tu siću plaćam u ratama? Šta mi on može od 14 km zaplijeniti? Ma marš tamo. Kasnije smo platili, ali nije stvar u tome...
Ni ja ih ne vidim. Uploadaj ih na tinypic.
AHAHAHAHAH ajmee, kakvi pacijenti. Pa da, za 10 kn će te proganjat, a ovi što su dužni milijune... nitko im ništa ne može. Sramota!
Jel mene netko zeza ili je ovo stvarno samo 3.150 kn :OOO
http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/iphone-4s
AHAHAHAHAH ajmee, kakvi pacijenti. Pa da, za 10 kn će te proganjat, a ovi što su dužni milijune... nitko im ništa ne može. Sramota!
Jel mene netko zeza ili je ovo stvarno samo 3.150 kn :OOO
http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji/smartphone/iphone-4s
Classy- Designer
TeenQueen♥ je napisao/la:Zast mi ne rade gifovi u potpisu, ne prikazuju mi se uopste, viditel ih vi?
Problem je u stranici s koje stavljaš.
TQ ;meni isto ne rade kad ih samo pretvorim u IMG, ja ih moram uploadat na PhotoBucket ;)
Hanna; Moguce,jer sto su stariji vise im pada cijena ;). iPhone 3 sad kosta 1.500 ;)
Hanna; Moguce,jer sto su stariji vise im pada cijena ;). iPhone 3 sad kosta 1.500 ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Moguće, moguće, sve je moguće Hanna :D
alsaldj MRŠ.
Guess. je napisao/la:alsaldj MRŠ.
ma šta ti je neda keva
Classy- Designer
Moj stari je kupio iPhone 3g za 500-tinjak kuna. Kad je bio nov. Imali su neke popuste u firmi pa je uspio proć tak dobro.
Ali i sad su svuda neki popusti, u T-Centru sam neki dan gledala iPhone 4s za tu cijenu što si ti, Hanna, vidjela. :)
Ali i sad su svuda neki popusti, u T-Centru sam neki dan gledala iPhone 4s za tu cijenu što si ti, Hanna, vidjela. :)
Ovaj ima 16gb i košta manje od ovog t-mobile što ima 8gb. To su lopovi obični, ništa drugo. Bon bon je najjeftinija mreža, ali meni je mobitel zaključan na tele2 -.- i otključavanje ajfona košta 800 kn. Iako želim bijeli i 10x mi je ljepši, radije ću uzet crni kad je već tako jeftin, pričat ću danas s bracom pa ćemo se nešto dogovorit :D
Classy- Designer
Moj tata je imao prošle godine iphone, koji je tad već bio ne znam, a sad ima 4s crni. Predobar. Ja imam xperiu. Al hanna, ti možeš kupiti masku, ako ti se već nudi crni bolje i takav nego nijedan haha.
Ja sad imam Huawei U8650 bijeli i baby pink maskicu, ali nije to to. Pa i mislila sam, ali ove maske da ga skroz promijenis, ja bi npr. da je skroz pinki, previiiše košta, oko 350 kn. A ionako sam planirala stalno naručivati s ebaya maskice jer su prejeftine, 2$ je hello kitty :3
Classy- Designer
A isto je dosta skup...
Meni je puno ljepši crni, ja imam crni s ljubičastom maskom :))
AJME, u 9. mj. idem u Prag jeeej :D
Meni je puno ljepši crni, ja imam crni s ljubičastom maskom :))
AJME, u 9. mj. idem u Prag jeeej :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Stranica 27 / 40. • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 27 / 40.