Chat :)
+18
Cinderella
.Prince
-Mitchie
Unique Yeah
SmileIt.
Amélie
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Točkica
tinchica
*LadyBird*
Pahuljica
VanillaKismet
MirandaFan™
Classy
Phalange.
Psychadelia
Princess.
22 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 34 / 40.
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Re: Chat :)
Ti obožavaš pisati postove bez smisla. :Ddalinda <3 je napisao/la:ćaos :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Da i ne razumem momak, koji je tvoj tu problem?
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Malo se zajebavam. :Ddalinda <3 je napisao/la: Da i ne razumem momak, koji je tvoj tu problem?
MirandaFan™- Drama Queen
Ne znam zašto, ali ponašaš se arogantno i distanciraš me bez razloga. Nismo se ni upoznali. :)dalinda <3 je napisao/la:Lepo...
MirandaFan™- Drama Queen
Kiša je padala 5 minuta, a baš sam htjeo da pada.
Osjećao sam se ispunjeno glupirati se po sobi po kiši i dobroj napaljenoj glazbi i naravno bit na skypu u to vrijeme.
Hahah, znate li onaj osječaj dok se s 5 ljudi natječete u sex pozama tko ih zna više i bolje napraviti daj bilo je preperverzno i kul hehehehe
Osjećao sam se ispunjeno glupirati se po sobi po kiši i dobroj napaljenoj glazbi i naravno bit na skypu u to vrijeme.
Hahah, znate li onaj osječaj dok se s 5 ljudi natječete u sex pozama tko ih zna više i bolje napraviti daj bilo je preperverzno i kul hehehehe
Misliš, htio si. "Htjeo" sigurno nisi.Simline je napisao/la:Kiša je padala 5 minuta, a baš sam htjeo da pada.
Ovaj, umjesto da glumiš, mogao bi prakticirati. Tko bira - mastrubira. Tko radi posao, dobije sidu. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ajmo se mi neš dogovorit ne odgovaraj na moje postove ne komentiraj moje teme, kao da me nema na forumu. Jel to ok?
p.s. Gle nisu svi opsjednuti drkancijom !
Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:Ne znam zašto, ali ponašaš se arogantno i distanciraš me bez razloga. Nismo se ni upoznali. :)dalinda <3 je napisao/la:Lepo...
Odi da drkaš jer da si hteo da se upoznaš ne bi nosom parao oblake sa svojim neverovatno pametnim postovima.
teamo♥- Brainiac
Ja se zezam jer mi je dan super. Ako si ti suicidalan, nije moj problem. :DSimline je napisao/la:Ajmo se mi neš dogovorit ne odgovaraj na moje postove ne komentiraj moje teme, kao da me nema na forumu. Jel to ok?
---
Dalinda, kao prvo - distanciraš me od početka, a kad ti nešto kažem, dobijem lagani odjeb, što bi bilo OK da je s razlogom. Onda mi govoriš da "idem da drkam" (???) što isto nije okej. Uglavnom, znaš što hoću reči - hoćeš se praviti pametna ili ne znam što - ne pišu mi se romani. :P
MirandaFan™- Drama Queen
Uošte neću da se svađam s tobom nije mi dan.
teamo♥- Brainiac
Onda se ne iskaljuj na meni jer nije fer od tebe. :)dalinda <3 je napisao/la:Uošte neću da se svađam s tobom nije mi dan.
MirandaFan™- Drama Queen
Izvinjavam se duboko
teamo♥- Brainiac
Ajmo ne se sad svađat i sve ispočetka. Ne bih slušala tko je kriv, tko je prvi počeo, blabla, zanemarite. Ovaj, nego koga vi pratite na YouTubeu? :)
StilaBabe09, Macbarbie07, Andreaschoice, cutepolish, Michelle Phan su mi redovni, a imam jos neke koje pratim tu i tamo :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
ThatsHeart i bacim oko na druge i muske koji to rade, a ebote vecinom su gay ili misle da su david backam pa im sve stoji hahah.
Jedini smo ovdje buhahaha, duhovi hehe
Jedini smo ovdje buhahaha, duhovi hehe
Ja to ništa ne pratim. Tj, kad mi se da odem na YT i škicnem sve i svašta, ali nikoga posebno.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Njega isto tu i tamo pratim i zavidim mu na samopouzdanju
https://www.youtube.com/user/DivaDarlingChic
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Pratim julieg713, MacBarbie07, AndreasChoice, cutepolish, TotallyCoolNails, CuteGirlsHairstyles (stvarno genijalno nešto), juicystar07, LuxyHair, missglamorazzi, MissJessicaHarlow, QueenBeeuty, thecherrydollface. Tj. ne pratim redovno, ali na njih sam subscribe-ana na YT, pa pogledam kako kad.
Ja ne pratim ništa posebno, lol. Ja sam uljez ovdje. :O
MirandaFan™- Drama Queen
Hahah, ne pratim ni ja..
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Srodna duša. <3Pahuljica je napisao/la:Hahah, ne pratim ni ja..
HAHAHAH. :D
MirandaFan™- Drama Queen
Phalange. je napisao/la:Njega isto tu i tamo pratim i zavidim mu na samopouzdanju
Ja se njega bojim.
Nije li on ustvari ona? Vidim li ja toliko loše? o.O
MirandaFan™- Drama Queen
Ne on je muško, ali se smatra ženom i ponaša sve kao žena i btw on je nova verzija Andreaja Pejica kojeg obožavam.
Aha.Simline je napisao/la:Ne on je muško, ali se smatra ženom i ponaša sve kao žena i btw on je nova verzija Andreaja Pejica kojeg obožavam.
On zaslužuje psovku - idiot je. Nije različit, nego je idiot. I to će reći pola Hrvata, ali neće imati muda.
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 34 / 40. • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 34 / 40.