Pet jednostavnih romantičnih frizura
+7
Phalange.
Princess.
MirandaFan™
*LadyBird*
Classy
.BarbieBitch.
Psychadelia
11 posters
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Beauty
Stranica 1 / 1.
Pet jednostavnih romantičnih frizura
Prva je takozvani “puf” koji će moći napraviti i djevojke s kraćom kosom. Odvojite deblji pramen na vrhu tjemena te ga zamotajte u pužić i učvrstite ukosnicama ili gumicom. Zatim pramen kose s prednjeg dijela glave natapirajte, prebacite preko pužića i učvrstite ukosnicama. Fiksirajte lakom za kosu, a za retro štih u kosu dodajte maramu.
Druga frizura je voluminozni rep. Kosu prethodno možete, ali i ne morate uviti figarom. Zatim uzmite deblji pramen s tjemena i natapirajte ga, zavijte vrh i učvrstite ukosnicama. Uzmite ostatak kose sa strane glave, natapirajte, zarolajte lagano prema već skopčanom dijelu kose te i njega učvrstite ukosnicama. Ponovite postupak s druge strane.
Treću frizuru ste sigurno već isprobale, a radi se o staroj tehnici kovrčanja kose “krpicama”. Izrežite iz komada platna trakice, uzmite jednu te na nju rolajte vlažan pramen kose baš kao preko klasičnog uvijača, od vrha prema korijenu. Na kraju jednostavno svežite krajeve trakice i prespavajte ovako noć. Ujutro ćete imati nemarne uvojke.
Četvrta frizura je vrlo jednostavna, pramen po pramen kose debljine po želji jednostavno sa stražnje strane zamatajte u pužiće i pričvrstite ukosnicama na donjem dijelu glave. Po želji s prednje strane ostavite nekoliko pramenova da slobodno vise preko lica.
Zadnja frizura je ujedno i najjednostavnija. Razdvojite kosu na dva dijela te svežite čvor, a zatim još jedan, baš kao da vežete uže. Na kraju dvostruki čvor učvrstite tankom gumicom. Po želji rep natapirajte.
Druga frizura je voluminozni rep. Kosu prethodno možete, ali i ne morate uviti figarom. Zatim uzmite deblji pramen s tjemena i natapirajte ga, zavijte vrh i učvrstite ukosnicama. Uzmite ostatak kose sa strane glave, natapirajte, zarolajte lagano prema već skopčanom dijelu kose te i njega učvrstite ukosnicama. Ponovite postupak s druge strane.
Treću frizuru ste sigurno već isprobale, a radi se o staroj tehnici kovrčanja kose “krpicama”. Izrežite iz komada platna trakice, uzmite jednu te na nju rolajte vlažan pramen kose baš kao preko klasičnog uvijača, od vrha prema korijenu. Na kraju jednostavno svežite krajeve trakice i prespavajte ovako noć. Ujutro ćete imati nemarne uvojke.
Četvrta frizura je vrlo jednostavna, pramen po pramen kose debljine po želji jednostavno sa stražnje strane zamatajte u pužiće i pričvrstite ukosnicama na donjem dijelu glave. Po želji s prednje strane ostavite nekoliko pramenova da slobodno vise preko lica.
Zadnja frizura je ujedno i najjednostavnija. Razdvojite kosu na dva dijela te svežite čvor, a zatim još jedan, baš kao da vežete uže. Na kraju dvostruki čvor učvrstite tankom gumicom. Po želji rep natapirajte.
Credit: EyeWannaBe @ Šminkerica
Re: Pet jednostavnih romantičnih frizura
Ovo zadnje mi je pree *_*
Ali sve su super :D
Iskoristiti ču koji put ;)
Ali sve su super :D
Iskoristiti ču koji put ;)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Ja sam prelijena za ovo. Ispeglam, iščešljam i amen.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Prva i druga. *___*
Definitivno ću isprobati.
Definitivno ću isprobati.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Kako je to gadno.
Najljepše je kad je kosa ravna, ><.
Najljepše je kad je kosa ravna, ><.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Predobre su frizure, ali nemam ja živaca za to. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Tako su prekokrašno sve do reda. I naravno, jednostavne :)
Al, nemam ja spretnosti ni strpljenja za to. :)
Al, nemam ja spretnosti ni strpljenja za to. :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Prefora su :) Reći ću frendici da mi napravi, ona ima volje za to :)
sviđaju mi se frizurice :D jednostavne, a opet imaju ono nešto :D
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Sve su predobre, ali ja nemam živaca niti vremena za nešto tako, a i kosa mi je još kratka za takve stvari :S
Adore Teens :: Teens :: Classy and fabulous. :: Beauty
Stranica 1 / 1.