M Photography
+17
*LadyBird*
Unique Yeah
Pahuljica
TinaTM
Amélie
SmileIt.
M. (:
Phalange.
Psychadelia
Princess.
.BarbieBitch.
VanillaKismet
Cinderella
MirandaFan™
Classy
Little Monster^^
.Prince
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Art.
Stranica 4 / 9.
Stranica 4 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: M Photography
...i nadodajem, jer ne želim edit jer to nije efektivno.
Pljuješ me u svakom postu, dakle pljuješ nevinu djevojčicu koja se registrirala u nepoznato društvo stranaca u želji da je prihvatite. A vi je ismijavate. Nikad ti to neću oprostiti, Mirza, veliki vjerniče! Sramote te može biti, Mirza!
Pljuješ me u svakom postu, dakle pljuješ nevinu djevojčicu koja se registrirala u nepoznato društvo stranaca u želji da je prihvatite. A vi je ismijavate. Nikad ti to neću oprostiti, Mirza, veliki vjerniče! Sramote te može biti, Mirza!
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
TinaTM je napisao/la:Aha, dakle tu smo!
Sad te znam analizirati kako Bog zapovijeda. Ili, bolje rečeno, plesao si onako kako ja sviram. I to dosta dugo. Ti si jedan patetičan tip koji se užasno voli hvaliti svojih postignućima pritom zaboravljajući da je grešnik i da ima svoje grijehe. Naravno, to što si grešnik je dobro, jer ti ja mogu naći manu. Ti se hvališ bez obzira na sve, nemaš uopće obraza bit normalan tip. Može te biti sramota. Ne shvaćam kako ljudi poštuju takve nadri majstore. Nikad to neću shvatiti. I ja, s aparatom koji snima fotke u RAW formatu mogu upasti u vogue. Ja to ne želim, ja nemam novca na bacanje. Ja želim biti uspješna freelance webdesignerica, što sam već velikim dijelom i postala. Od tebe nikada neće biti ništa, a ja ću "upasti" u vode profesionalnije od Balkan SMF-a i sličnih pizdarija gdje se skuplja debela ološ protjerana iz škole sa željom da nauče moderirati forum i pokazati se tako svojoj debeloj ništ' koristi ekipi. Ti ćeš i dalje ostati na kurvicama koje ti poziraju na tom tvojem super ultra vrijednom fotiću. Svaka fotka je jedinstvena onoliko koliko je svaki source kod jedinstven. Nikad nećeš biti ništa dalje od običnog hoby fotografa. Ja ću biti puno više, što sam već rekla. Želim ti samo nesreću. Želim ti da nikad ne postaneš nitko i ništa jer si glup, povodljiv i nije te sram ničega. Sramota!
Aj se oladi Hrvoje!
Ja se počinjem pitati da li je ta tina - hrvoje ikako normalna osoba, ima li život i socijalno zdravu porodicu. Jadna osoba kako god okreneš.
Nema..Prince je napisao/la:Ja se počinjem pitati da li je ta tina - hrvoje ikako normalna osoba, ima li život i socijalno zdravu porodicu. Jadna osoba kako god okreneš.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ovaj internet uništi današnju mladež. Ja sam se u njegovoj dobi još igrala vani skrivača sa društvom u naselju. Nije mi mater ni dopuštala da budem toliko na internetu.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
VOGUE? my dream!
Stvarno svaka čast!
Stvarno svaka čast!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Obožavam ovu temu. Očito.
Izgleda da za prijateljicu imam idiotkinju kojoj se sviđa ovo. Ne moram reći da je obrisana.
Izgleda da za prijateljicu imam idiotkinju kojoj se sviđa ovo. Ne moram reći da je obrisana.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Evo, opet pocinje.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Govorim istinu.
---
Hanna, neki nisu zaostali kao drugi.
---
Hanna, neki nisu zaostali kao drugi.
MirandaFan™- Drama Queen
Malibu Barbie je napisao/la:Ovaj internet uništi današnju mladež. Ja sam se u njegovoj dobi još igrala vani skrivača sa društvom u naselju. Nije mi mater ni dopuštala da budem toliko na internetu.
Znam, da dob o kojoj govoriš je moja dob, ali stvarno se sve sve sve promjenilo. Danas u mojoj dobi vise nitko ne igra skrivaca, sucks...
Ali ja volim igrat to lol :'D
Phalange.- Drama Queen
Naravno da ne. Vremena se mijenjaju, stare i loše navike odlaze, nove i dobre navike koje trebaju IQ i traže razvoj istoga dolaze i ljudi idu sve pametniji i pametniji te počinju sličiti zacrtanom cilju - biti nesavršeno savršeni. Te vaše "vrtne igre" mogu poboljšati sposobnost tijela za nekih 1%, ali sposobnost uma... Ne! Obično korištenje foruma razvija mozak i razmišljanje, baš kao i čitanje istoga! Baš kao što ćete se vi iz starijih generacija sjećati igara skrivača i tome slično, ja ću se sjećati vas, ovog foruma, drugih foruma, prvih prijatelja sa fejsa... I bit će mi toplo oko srca.
MirandaFan™- Drama Queen
Meni je žao kad vidim da današnja djeca neće proživjeti ono što sam ja i prijašnje generacije...Oni se uopće ne igraju vani niti išta, ja nisam ulazila u kuću doslovno...Ali dobro, oni i neznaju za bolje..Morala sam to reći kad je riječ o tom haha :D
Btw. čestitam za Vogue :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Nije dobro to što ti je žao. To su ti kao jugonostalgičari i jugoslaveni. Ima ih malo, ali svugdje ih ima. Sranje.Pahuljica je napisao/la:Meni je žao kad vidim da današnja djeca neće proživjeti ono što sam ja i prijašnje generacije...Oni se uopće ne igraju vani niti išta, ja nisam ulazila u kuću doslovno...Ali dobro, oni i neznaju za bolje..Morala sam to reći kad je riječ o tom haha :D
MirandaFan™- Drama Queen
Hvala na čestitkama :D
Hrvoje prosipaj filozofiju negdje drugo. Ako će neko provesti djetinjstvo za kompjuterom i soleći pamet drugim ljudima to nije to. Tebi treba dati doživotno ban, ip ban i to je to :D
Hrvoje prosipaj filozofiju negdje drugo. Ako će neko provesti djetinjstvo za kompjuterom i soleći pamet drugim ljudima to nije to. Tebi treba dati doživotno ban, ip ban i to je to :D
Baš me deprimira ova grmljavina a ti me uvijek oraspoložiš. :D
---
Prijeđimo na stvar... Moja filozofija je točna i ništa drugo. Ja neću provesti djetinjstvo na PC-u, iako uživam. Ja imam život koji je dobar onakav kakav je. Ja sam vrhunski dizajner za razliku od tebe koji si ispodprosječni designer, ispodprosječni fotograf, ispodprosječni govornik i ispodprosječni modni stilist. Ali, ja sam ti rekao - napravi dobar dizajn, ili snimi dobru fotku i povlačim se. Za sada, takvih fotki nema, iako bih mogao opaliti 10 natezanja na svaku od onih tvojih modela. Model nije fotografija. On je samo dio.
---
Prijeđimo na stvar... Moja filozofija je točna i ništa drugo. Ja neću provesti djetinjstvo na PC-u, iako uživam. Ja imam život koji je dobar onakav kakav je. Ja sam vrhunski dizajner za razliku od tebe koji si ispodprosječni designer, ispodprosječni fotograf, ispodprosječni govornik i ispodprosječni modni stilist. Ali, ja sam ti rekao - napravi dobar dizajn, ili snimi dobru fotku i povlačim se. Za sada, takvih fotki nema, iako bih mogao opaliti 10 natezanja na svaku od onih tvojih modela. Model nije fotografija. On je samo dio.
MirandaFan™- Drama Queen
Wow. Predobre su fotografije.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Iznova me oduševljavaš, ovo je fantastično!
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
A sve su presuper i photoshop isto ^^
Phalange.- Drama Queen
Najbolje do sad *____*
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Misliš da je edit "presuper"? Ako govorimo da je "Photoshop" presuper, to znači da hvalimo Adobe i njihov razvojni tim, a ne Princov edit, koji nije ništa fantastično, ali koji je dovoljan i potreban. Manje je više.Phalange. je napisao/la:A sve su presuper i photoshop isto ^^
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 4 / 9. • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Adore Teens :: Lifestyle :: Art.
Stranica 4 / 9.