Pričaj mi priču
+8
*LadyBird*
VanillaKismet
Princess.
Amélie
Classy
.BarbieBitch.
Phalange.
SmileIt.
12 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 3 / 4.
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Pričaj mi priču
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline
Little Monster^^- Dude
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo
Trebala sam ja ovu temu otvoriti još davno ^^'
Trebala sam ja ovu temu otvoriti još davno ^^'
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbof drevnih ostataka piramida
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja, barbika je zaboravila na to
Ljudi mi smo zaboravili na recenicne znakove ><
Ljudi mi smo zaboravili na recenicne znakove ><
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala
Little Monster^^- Dude
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca koji zapravo nije bio od krastavaca
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca koji zapravo nije bio od krastavaca jer je Barbika lagala
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca koji zapravo nije bio od krastavaca jer je Barbika lagala da je kenjala
aca-perfect.- Nerd
- Broj postova : 178
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca koji zapravo nije bio od krastavaca jer je Barbika lagala da je kenjala a ustvari je pišala
Phalange.- Drama Queen
Mačka je skakala po kamenom parketu punom ljubičastih paprika i onda se pogledala u ogledalo i shvatila da je zaboravila na svoju papicu u zdjelici pa se okrenula i vidjela plavog demona koji je skakao u ritmu opere za bijele miševe pjevajući narodnu glazbu te odlučila da će uzeti harmoniku i slušati sove kako pričaju viceve o mačkama i psima koji vole jogu na španjolski način kao chuck bass koji je nedavno crko od gladi zbog piramide koja se urušila u Gorskom kotaru zbog nemilosrdne oluje koja hara prašumom dok ja žderem palačinke s Nutellom koja je narančansta ali ipak je dobra zbog mentola prepunog tirkiznih gljiva koje zapravo nisu otrovne nego normalne baš kao mačka kojoj se više nije skakalo po kamen parketu jer sada ima išijas jel uopšte mačka može imati išijas ma ne može ma i ja kontam ali opet jeli ona pojela danas svoje tortilje koji su bili u kutiji u ladici prepunoj krznenih kalkulatora boje lavande koji titraju poput puževa a pitam se kako će mačka ispljunuti tu Barbiku roze kose i kako će je oprati kada bude mirišljava i prljava od želučane kiseline koja je mački bila omiljeno jelo zbog drevnih ostataka piramida koje su bile zakopane u zemlji Boguizanogu zato jer je jogurtu jučer istekao rok trajanja pa se mačka otrovala labelom od čokolade koji je bio ljubičast zbog tjesta kupljenog u dućanu s računalima u nakrivljenoj kući vještice zlatnog zuba širokih ustiju i snežnastog pogleda isprepleten ružčastim zmijetinama od kojih slina ne teče u grlo nego se vočena aroma jednostavno hladi i peče zbog soka od krastavaca koji zapravo nije bio od krastavaca jer je Barbika lagala da je kenjala a ustvari je pišala ispred tunela za
Stranica 3 / 4. • 1, 2, 3, 4
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 3 / 4.