Strah od prvog puta
+6
Unique Yeah
.Prince
Amyicha
Princess.
teamo♥
Classy
10 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Strah od prvog puta
Ako će se dogoditi, dogodit će se s nekim tko me razumije, pa makar se znali jedan sat. Nije bitno, ali zajedničkog jezika mora biti - ako ga ne bude, moja psiha će govoriti da je to "iskorištavanje"..Prince je napisao/la:I'm out.
Super je to.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Eto, jeli sad dosta. Nemojmo opet uništit temu.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Dosta je. :)Phalange. je napisao/la:Eto, jeli sad dosta. Nemojmo opet uništit temu.
MirandaFan™- Drama Queen
Super^^
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Paa, ja osobno mislim da ne treba postojati neka dobna granica, dok se osjećaš spremnim, napraviš to i bok. Mislim, ja sa 13 godina nisam ni pomišljala na to, ali kod dečki je to normalno. U tim godinama samo o tome misle, a kad bi trebali napravit to usrali bi se.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Baš to - forsirati ne treba, ali ne treba ni čekati. Mislim... Znaš na kaj mislim. Ali, ne kužim zašto bih se usrao... Mislim, znam mnoge koji su to napravili sa 13 ili ranije i sve je prošlo okay. Nije sad da su bili "glavni jebači" (baš gadno zvuči ><') ali su, eto, prakticirali to s nekim ili i dalje prakticiraju jer idu sve stariji i već su našli nekoga. :)Princess. je napisao/la:Paa, ja osobno mislim da ne treba postojati neka dobna granica, dok se osjećaš spremnim, napraviš to i bok. Mislim, ja sa 13 godina nisam ni pomišljala na to, ali kod dečki je to normalno. U tim godinama samo o tome misle, a kad bi trebali napravit to usrali bi se.
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.