Starijiiii coveeek ,haha
+4
VanillaKismet
*LadyBird*
Classy
KiS
8 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.
Starijiiii coveeek ,haha
Ovakooo .. jedan decko, kojii ima 19 godina, na fakultet, ja imam 15, krecem u sreednjuu .. Upoznala sam ga slucajnoo, dopisivali smo se kao drugovi, onda kad je proslo mesec dana , kada sam ga pitala 'sto ga ne vidjam' , rek'o mi je da je tako najboljee , da se ne bi zaljubio u mene, jer to nece (haha) :D .. ii onda posle toga se nismo culi 3-4 dana i kad smo se dopisivali oopet, rekao mi je da bi sve dao samo da sam malo starijaaaa, da sam najlepsa za njega , bla ,bla .. ondaa , jedan dan srela sam ga u grad , i kad sam isla ,zvaoo me je, ja sam prisla i rekao je 'od ovoliko ljudi, ja sam te prepoznao' , bla, bla , onda kad sam setala zvao me opet , ii rekao da mu dam telefon, ja sam mu dala on je ukucao njegov broj, i reekao da posaljem poruku tu, ja sam ga pitala kome to, rekao je 'meni, jer nemam tvoj broj', onda sam ja otislaa i opet kad sam setala opet me zvaao, tu smo pricali nesto bez veze, i kad sam htela da idem zagrlioo me , pree te noci rekao mii je da ga cekam neko vreme i da ce on posleee bit tuu, da se ne brinem za too.. Ali onda kad je to proslooo sve, posle 5 dana posvadilii smo se, jerr me drugarica zezala za jednog decka, kojeg uopste ne poznajeem, ii on mi se javio i rekao 'sto hoces da me pravis ljubomornim' ,ja ga pitam jel' to zbog toga sto me ona zeza, rekao je i zbog toga, i zbog drugih stvari ,.. i tu smo se posvadili , bilo je to pre mesec ii po , otad nismo pricali, nismo se pozdravljali .. ali uveek kad bih proslaa on bi me gledao, iiii znam da nije sve to prestalo . onda mi se juce javioo i rekao mi da se cuvam od drugarica i svega toga, da polako sticem iskustvo , da ne pustam svaku devojku u svojoj blizini, i rekao mi je 'to ti je moj saveet' .. on sad ide u Beograd da studiraa, neee znam stvarno sta da radiiim sa njim .. ? :S ii da, rekaoo mii je da je tvrdoglav, ja sam njemu rekla 'nikad ne bih rekla da si tvrdoglaav' , on je meni odgovorio 'bolje sto ne bi, bice dosta vremena da me trpiss' , i kad me jedna devojka pitala da li se cujem sa njim, ja sam pitala njega sta da joj kazem, nisam znala bas da joj odgovorim , on je rekao ,'reci joj aha, ii hoce da me ozeni' .. haha
KiS- Wannabe
- Broj postova : 261
Re: Starijiiii coveeek ,haha
Isuse jel moraš stalno dva slova ponavljat, tako annoying. >.<
Ostavi ga jer te jedino idiot može odvajati od prijateljica. Ti si premlada da se petljaš s toliko starijim likom. Mislim, i ja sam bila mutila s jednim starijim ali to je drukčije jer je on punoljetan i još u srednjoj, ali ovaj kreće na faks i tko zna na šta ti može napraviti dok ste sami, na što te može nagovoriti...
Ostavi ga jer te jedino idiot može odvajati od prijateljica. Ti si premlada da se petljaš s toliko starijim likom. Mislim, i ja sam bila mutila s jednim starijim ali to je drukčije jer je on punoljetan i još u srednjoj, ali ovaj kreće na faks i tko zna na šta ti može napraviti dok ste sami, na što te može nagovoriti...
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Slažem se sa Hannom. Mislim da si premlada da se petljaš sa toliko starijim muškarcem, a ni on mi se ne čini baš zrelim za svoje godine. I znam da se sve to tebi čini uzbudljivo i odraslo, ali zapravo je veoma nezrelo i opasno. I ako nisi spremna prekinuti odnose sa njim, barem pričekaj godinu ili dvije i vidi hoće li on još biti tu ili si mu ti samo avantura.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Hm. Klasično.
Izvini za ovo ali:
Zar ti stvarno misliš da bi on tebe čekao? Kad ode na faks? Stvarno?
Ja ću ti reći- NE BI. Mislim vidi se da si mu ti bila zabava. Sori ali to je očigledno.
Izvini za ovo ali:
Zar ti stvarno misliš da bi on tebe čekao? Kad ode na faks? Stvarno?
Ja ću ti reći- NE BI. Mislim vidi se da si mu ti bila zabava. Sori ali to je očigledno.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Pa ja ne mislim da te on oće razdvojit od prijateljica, i inače nemam ništa protiv veze sa starijim, i samoj mi se sviđa jedan '90 godište...
Al' sumnjam da bi te čekao kad ode na faks, a ako stvarno bi, onda blago tebi :D
Al' sumnjam da bi te čekao kad ode na faks, a ako stvarno bi, onda blago tebi :D
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Nije on sad tako jako stariji, ali u tvojim godinama je i to previše. Ja ti savjetujem da ništa ne započinješ sa njim. Ostanite prijatelji, to vam je zasad najbolje.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
nikada ni jednom ne dozvoli da te odvaja od prijatelja, pa tako ni njemu. ako on ne kuži neke stvari i ako ti ne vjeruje. šta će ti takav? uvijek možeš puno bolje. jer ovakav te sigurno nije zaslužio.
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Isti slučaj sam ti ja imala, pusti ga, preboli to kaj ti se sviđao.
Vjeruj mi, i da počnete nešt, nikad nećeš bit 100% sretna s njim, bar ne sad, i bit će ti puno lakše.
Vjeruj mi, i da počnete nešt, nikad nećeš bit 100% sretna s njim, bar ne sad, i bit će ti puno lakše.
Princess. je napisao/la:Nije on sad tako jako stariji, ali u tvojim godinama je i to previše. Ja ti savjetujem da ništa ne započinješ sa njim. Ostanite prijatelji, to vam je zasad najbolje.
Slažem se. To su 4 godine. :)
Kada imaš 15, a on 19, to smatraju naivnim i užasnim.
Kada imaš 22, a on 26, to smatraju normalnim i prihvatljivim.
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Similar topics
» Haha :'D
» Haha, :D
» Tu ću ja živit!haha
» Upomoć,lijepe se haha :P
» Šljiva na oku i krvav nos haha
» Haha, :D
» Tu ću ja živit!haha
» Upomoć,lijepe se haha :P
» Šljiva na oku i krvav nos haha