MirandaFan™ | Galerija
+7
Phalange.
VanillaKismet
Princess.
Psychadelia
Classy
SmileIt.
MirandaFan™
11 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Re: MirandaFan™ | Galerija
Što ja kao jedan početnik mogu reći za ove radove? :P
Ovaj prvi je fantastičan, istina, viđala sam mnoge na takvu foru, ali ipak je i dalje u jednu ruku orginalan. :)
Zadnja dva mi se ne sviđaju, prejednostavni su. :/
btw. Zar BalkanArt još uvijek postoji, čitala sam negdje da je propao. :Đ
Ovaj prvi je fantastičan, istina, viđala sam mnoge na takvu foru, ali ipak je i dalje u jednu ruku orginalan. :)
Zadnja dva mi se ne sviđaju, prejednostavni su. :/
btw. Zar BalkanArt još uvijek postoji, čitala sam negdje da je propao. :Đ
Hahah, mah... Mene Tea opere ovdje kao magarca, al' nije to bit - bit je to da ona ne radi s web dizajnom, a web dizajn je u najmanjem mjerilu Photoshop. Mislim, mogu ja cijeli sajt napraviti u njemu, ali site će biti neoptimiziran i, sorry na izrazu, sjeban. Jedino što i radim, u zadnje vrijeme, su logo-ovi, odn. logo dizajn. Drugi je morao biti takav kakav je - dječji, okej i za igru. Drugi je morao takav biti, rekao sam - manje je više, u potpisima i profesionalnim potpisima ne traži se inovativnost niti nekakav "wow" efekt već prepoznatljivost. Ne mogu u prezentaciju logo-a koji je gore ugurati još jedan logo. Ne, treba mi običan tekst u bojama logo-a, a daje prepoznatljiv dojam. Vjeruj, naučio sam to na 99designsu. :)
Evo ti "tenksić". :)
---
EDIT:
Btw, da... Ovaj logo ima 10 jadnih layera, ako se ne računaju CTRL + U koji su uklopljeni kao layeri. ><'
Evo ti "tenksić". :)
---
EDIT:
Btw, da... Ovaj logo ima 10 jadnih layera, ako se ne računaju CTRL + U koji su uklopljeni kao layeri. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Lijepo je :)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ne razumijem se baš u to, haha. :)
Nego, možeš li postaviti neke gfx potpise, ak imaš da ja vidim kako to treba izgledati. :D
Nego, možeš li postaviti neke gfx potpise, ak imaš da ja vidim kako to treba izgledati. :D
Prvi me podsjeća na Skype logo :)
Sviđaju mi se. Pogotovo ovaj što sad imaš u potpisu. :D
Sviđaju mi se. Pogotovo ovaj što sad imaš u potpisu. :D
Aha, ali u kurcu, hahah. Pa i ti bolje radiš... Valjda.Malibu Barbie je napisao/la:Lijepo je :)
---
---
Tenkju... Inače, inspiracija mi nije bila Skype logo nego jedna cura. ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Lijepo, lijepo. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Teoretski, i nije. Prvi ima običan blur, tekst i okvir. Drugi je dodana samo ova maglica, a ova slika je bila takva kakva je, bez kiše i ove "plazme" u pištolju - to su 2 layera. Ovaj zadnji je bio malo kompleksniji, jer je to render. :D
---
EDIT:
Em, da...
Rad na zahtjev, od ove slike.
---
EDIT:
Em, da...
Rad na zahtjev, od ove slike.
MirandaFan™- Drama Queen
MmMm. Nice :) Sviđa mi se! :D I mene zadnji podsjeća na skype haha
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ovi su fantastični :D
Classy- Designer
To su samo stockovi uređeni brushem - veća je "umjetnost" naći normalan sci-fi stock nego napraviti ovo. Zato skidam kapu t1ni i ostalima - imaju hebene ideje, a onda to znaju napraviti kao .psd fajl. Mislim, svaki dan novi rad, ono... Skroz druga tematika svaki dan. ><'Malibu Barbie je napisao/la:Ovi su fantastični :D
MirandaFan™- Drama Queen
Jedva sam čekala da vidim kako radiš, pošto stalno kritiziraš i to. I imaš potpuno pravo kritizirati, naravno, u dobre namjere. Svi su radovi super^^
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja uvijek naglasim da kritiziram u dobre namjere, jel' tako? :)Phalange. je napisao/la:Jedva sam čekala da vidim kako radiš, pošto stalno kritiziraš i to. I imaš potpuno pravo kritizirati, naravno, u dobre namjere. Svi su radovi super^^
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:Ja uvijek naglasim da kritiziram u dobre namjere, jel' tako? :)Phalange. je napisao/la:Jedva sam čekala da vidim kako radiš, pošto stalno kritiziraš i to. I imaš potpuno pravo kritizirati, naravno, u dobre namjere. Svi su radovi super^^
Da, tako je. Ali, znaš, više bih voljela vidjeti tvoje FanArtove nego ove logoe :)
Phalange.- Drama Queen
Em, ne kužim na kaj misliš. Potpise ili kaj?Phalange. je napisao/la:MirandaFan™ je napisao/la:Ja uvijek naglasim da kritiziram u dobre namjere, jel' tako? :)Phalange. je napisao/la:Jedva sam čekala da vidim kako radiš, pošto stalno kritiziraš i to. I imaš potpuno pravo kritizirati, naravno, u dobre namjere. Svi su radovi super^^
Da, tako je. Ali, znaš, više bih voljela vidjeti tvoje FanArtove nego ove logoe :)
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:
---
---
Ovo :'D
Phalange.- Drama Queen
Am, imam negdje sve te .psd-ove silne, sad treba to u .png spremiti i uploadati, hahah. ><'
Ovo novo je iz Illustratora, pa mi se činilo zanimljivo.
---
EDIT:
HD 1080p
Za jednu gaming zajednicu gdje igram. (:
Ovo novo je iz Illustratora, pa mi se činilo zanimljivo.
---
EDIT:
HD 1080p
Za jednu gaming zajednicu gdje igram. (:
MirandaFan™- Drama Queen
Predobra je boja i sviđa mi se jednostavnost, sve u svemu odlično je. :)
Classy- Designer
Joj sry to jednostavno nije moj stil, ta jednostavnost i tako to, nekad mi naiđe mada većinom a to radim drugačije. Imam neki svoj stil, tako i ti.
Zašto "sry"? To je tvoje mišljenje - znaš da ja prihvaćam kritike, za razliku od nekih..Prince je napisao/la:Joj sry to jednostavno nije moj stil, ta jednostavnost i tako to, nekad mi naiđe mada većinom a to radim drugačije. Imam neki svoj stil, tako i ti.
MirandaFan™- Drama Queen
Lijep je :)
Phalange.- Drama Queen
HD 1080p
Malo su predimenzionirane dimenzije "papira", pa logo izgleda mali al' to se lako sredi. Običan c/p koji mi se nije dao raditi nakon mučenja s ovim, hahah.
MirandaFan™- Drama Queen
Ovi logoi su mi niš posebno mogu i ja u Ps napraviti koji se ne bavim GFX godinu dana.
A ona GFX comic potpisi su super. Najbolje od svega što spajaš sliku sa pozadinom znači gdje se nalazi i to. Predlažem ti da se regaš na Admin Centar i počneš sudjelovati u sotm pobjedit ćeš Nacu bre sigurno. Hhehehe
A ona GFX comic potpisi su super. Najbolje od svega što spajaš sliku sa pozadinom znači gdje se nalazi i to. Predlažem ti da se regaš na Admin Centar i počneš sudjelovati u sotm pobjedit ćeš Nacu bre sigurno. Hhehehe
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 1 / 2.