Fejs x)
+3
Phalange.
Little Monster^^
Classy
7 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.
Fejs x)
Ja nikako ne mogu skontat kako da sa profila maknem prijatelje. Mislim sakrila sam ih ali kako da maknem baš s profila jer uvijek mi se izbacuje tamo na zidu gdje mi ljudi pišu x)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Re: Fejs x)
Malibu Barbie je napisao/la:Ja nikako ne mogu skontat kako da sa profila maknem prijatelje. Mislim sakrila sam ih ali kako da maknem baš s profila jer uvijek mi se izbacuje tamo na zidu gdje mi ljudi pišu x)
Pa odeš na njihov profil i ukloniš ih iz prijatelja xD
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Pa normalno da ih ti mozes vidjet lol pitaj ostale dali ih oni vide :'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ma ne mislim da izbrišem, nego kad mi se uđe na profil izbaci. Pa znaaaam da ih ja mogu vidjet ahah, ali zaključani su ali svejedno se izbacuju na profilu, na zidu o.o
Classy- Designer
Misliš, kad te netko označi u objavi pa ti se pokaže na timelineu?Malibu Barbie je napisao/la:Ma ne mislim da izbrišem, nego kad mi se uđe na profil izbaci. Pa znaaaam da ih ja mogu vidjet ahah, ali zaključani su ali svejedno se izbacuju na profilu, na zidu o.o
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Ja ne kužim na šta misliš. o.O
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Pa misli da drugi ne vide koga ona ima u prijateljima..Ja stvarno neznam, trebalo bi biti nesto u postavkama..
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Pa to sam i ja prije mislila da na to misli. >.<Pahuljica je napisao/la:Pa misli da drugi ne vide koga ona ima u prijateljima..Ja stvarno neznam, trebalo bi biti nesto u postavkama..
I onda me to smotalo. haha Sad više ništa ne kužim. Plavuša u duši, jbg. ><ali zaključani su ali svejedno se izbacuju na profilu
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Možda ovo može biti manualni put? ><'
MirandaFan™- Drama Queen
Ak misliš na ovo:
To ćeš ti uvijek vidjeti, a za ostale ovisi kako odabereš. Uvijek će se vidjeti i zajednički prijatelji kad ti netko dođe na profil, a možeš maknut totalni broj ako odeš na tu sekciju prijatelja, gore na Uredi i pod postavke staviš Samo ja.
To ćeš ti uvijek vidjeti, a za ostale ovisi kako odabereš. Uvijek će se vidjeti i zajednički prijatelji kad ti netko dođe na profil, a možeš maknut totalni broj ako odeš na tu sekciju prijatelja, gore na Uredi i pod postavke staviš Samo ja.
Neće baš uvijek.Cannibal je napisao/la:Ak misliš na ovo:
MirandaFan™- Drama Queen
MirandaFan™ je napisao/la:Neće baš uvijek.Cannibal je napisao/la:Ak misliš na ovo:
A znaš na što sam mislila. Haha
Ma nije bitno više ajd hahah ali hvala vam svejedno iako znam to x)
Classy- Designer
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.