Mobitel xd
+9
teamo♥
Amyicha
MirandaFan™
Phalange.
Točkica
Princess.
Classy
.BarbieBitch.
Little Monster^^
13 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Mobitel xd
galaxy s2
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Android ICS? Procesor na tvorničkim taktovima? To bi trebalo letjeti u Android sučelju i flashu, pogotovo s clockanim dualcem unutra.teamo♥ je napisao/la:galaxy s2
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Imam xperiu ray i čisto sam zadovoljna sa njom.
Najbolje kupi xperiu S ili galaxy S3 i to je to.
Najbolje kupi xperiu S ili galaxy S3 i to je to.
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
MirandaFan™ je napisao/la:Ne seri i ne generaliziraj. Galaxy... koji? Od Galaxya Y, pored prve generacije istoga do S3-a ima velike razlike. Isto tako, ROM-ovi imaju velike razlike, tak' da... Generaliziraš bezveze.teamo♥ je napisao/la:HTC uzmi,mobiteli su genijalni.Nemanja je imao do pre par sedmica galaxy i bio je očajan mobilni i kupio je HTC i odličan je mobilni :)Sereš. Ako si ju imala 8 mjeseci, imala si i garanciju.Little Monster^^ je napisao/la:ja sam xperiu x8 imala 8 mjeseci i crkla je,čisto sr***
Ti bi trebao prestat govorit ljudima da seru/ne seru.
Točkica je napisao/la:Budući da je već ova tema otvorena, ja ću se malo umiješati :P
Već dva i pol mjeseca nemam mobitel i tako će ostati dok ne odlučim koji ću novi kupiti.
Imate možda neki prijedlog? :)
neki od sony-a oni su ti najbolji :D
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Sereš. Ako si ju imala 8 mjeseci, imala si i garanciju.[/quote]Little Monster^^ je napisao/la:ja sam xperiu x8 imala 8 mjeseci i crkla je,čisto sr***
Imala sam je i crkla je,ali nisam je htjela popravljat jer sam skužila da je sr*** čim je crkla nakon 8 mjeseci
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Nemam komentara. Oni ne mogu utjecati na raspad nekog kondića il' tome slično, tak' da...Little Monster^^ je napisao/la:Little Monster^^ je napisao/la:ja sam xperiu x8 imala 8 mjeseci i crkla je,čisto sr***Imala sam je i crkla je,ali nisam je htjela popravljat jer sam skužila da je sr*** čim je crkla nakon 8 mjeseciSereš. Ako si ju imala 8 mjeseci, imala si i garanciju.
MirandaFan™- Drama Queen
Meni nije on u potpunosti crko nego mi se resetiro(ugasio pa upalio) svakih pola sata i sve mi je štekalo
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Svi koji imaju xperiu (bilo kakvu), kažu da su odlični mobiteli. A i dizajn im je dobar.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ma mrzim seratore pa mi makar ti seratori bili najbliži ljudi na svijetu. Činjenica je da je možda ta dotična Xperia X8 imala defektni thermal pad, pa je jednostavno usred pregrijavanja došlo do restarta. Mogla si im odnijeti mobitel a ne baciti pare. Drugo je to što se on tebi ne sviđa, pa ga niste ni nosili na zamjenu/servis - Sony nije kriv, to je takav cjenovni rang.
MirandaFan™- Drama Queen
Imala sam je i crkla je,ali nisam je htjela popravljat jer sam skužila da je sr*** čim je crkla nakon 8 mjeseci[/quote]Little Monster^^ je napisao/la:Sereš. Ako si ju imala 8 mjeseci, imala si i garanciju.Little Monster^^ je napisao/la:ja sam xperiu x8 imala 8 mjeseci i crkla je,čisto sr***
moj ujak ju ima već jedno godinu - dvije i sve funkcionira kao da je nov. ne razumijem šta se s tvojim desilo. inače je sony najbolja marka.
Amyicha- Drama Queen
Princess. je napisao/la:Svi koji imaju xperiu (bilo kakvu), kažu da su odlični mobiteli. A i dizajn im je dobar.
ja ju imam. onu mini white :D brijem da je x10 i mobitel rastura :D
Amyicha- Drama Queen
X10 je stara generacija kojoj je zadnji update 2.1, a custom ROM-ovi s XDA developersa znaju oduzeti vremena, tak' da... Neki 2011. Xperia smartphone tipa Neo, Neo V, Arc (ustvari, to su svi) koji dobija Jelly Bean... Kud budeš bolje? Ovi 2012. mi se ne sviđaju jer nemaju neku zajednicu iza sebe.Amyicha je napisao/la:Princess. je napisao/la:Svi koji imaju xperiu (bilo kakvu), kažu da su odlični mobiteli. A i dizajn im je dobar.
ja ju imam. onu mini white :D brijem da je x10 i mobitel rastura :D
MirandaFan™- Drama Queen
Ja imam Galaxy Mini. I preporučujem ako netko želi neki bolji mobitelj neka ne kupi taj jer je katastrofa....
sexyxx- Nerd
- Broj postova : 164
Cure, previše očekujete od telefona koji su u vrijeme izdavanja bili 5 cjenovnih ranga iza tadašnjih high-end modela. Galaxy Mini ima ARM procesor (koji je daleko od x86 arhitekture) na tek 600MHz, što je dovoljno za pokretanje zadašnjeg Froya. To što su u Samsungu izvršili update na Gingerbread problem je njihovog razvojnog tima. Recimo da je Galaxy Mini iz veljače 2011. godine, što znači da je stariji od godinu dana. Što očekuješ? Današni low-end modeli rade bolje nego mid-end modeli od prije godinu dana, ali zato današnji high-end modeli puno bolje skaliraju nego tadašnji.
MirandaFan™- Drama Queen
Ništa ja ne očekujem,samo je mobitel loš po meni.Moj tata naprimer ima galaxy s3 i mobitel rastura(mislim to je i logično jer je noviji).
sexyxx- Nerd
Razlika je oko 300 dolara. Baš si pametna i brzo kopčaš, jel'?sexyxx je napisao/la:Ništa ja ne očekujem,samo je mobitel loš po meni.Moj tata naprimer ima galaxy s3 i mobitel rastura(mislim to je i logično jer je noviji).
MirandaFan™- Drama Queen
Isto kao i ti :***
sexyxx- Nerd
Ja imam Galaxy Y. Trenutno dobro radi, ali naravno nije to nešto preterano WOW, kao npr. neka Xperia ili HTC nižeg ranga, a suludo je ga upoređivati sa SGS3 i ili HTC One X.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 2 / 2.