Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..."

5 posters

Go down

"I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..." Empty "I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..."

Postaj by sexyxx uto lis 09, 2012 1:44 pm

Ne znam od kud da počnem. Možda od petka,da.
Znači,u petak je bio rođendan mojoj prijateljici i i nije mi se dalo baš ići. No,hajde otišla sam i prvi dio večeri mi je prošao blagorečeno dosadno. Jeli smo pizzu(opet sam pojela više nego što sam trebala haha) i kasnije smo otišli van po gradu bauljati...ajme,kako je samo bilo dobro. Smijale smo se ko lude haha :) I upoznala sam super djevojke. I tako je taj dan prošao. Subota. Probudim se i u inboxu vidim 4 poruke i sve 4 su za kave haha...ajme užas,mrzim odbijati ljude haha. A kao trebala sam učiti haha kurac jesam. Otišla sam na samo jednu kavu i shopping jer mi mama nije dala jer "ne smijem ići toliko puno van preko dana ako planiram ići navečer van" grrr. I ok,prošlo to i došla večer. haha(ma nemoj Laugh ) i krenula sam se spremiti. Nisam se baš nešto pretjerano obukla jer nisam imala volje nešto. I krenemo mi pred River,klub u koji izlaze mladi u Karlovcu.
Prvi dio večeri je prošao ok,dok nisu došli neki likovi,25-26 godina. I mi tako pričamo i pjevamo kad odjednom nama na stol dođe jedna runda rum-cole. Pogledamo mi ko je to častio kad ono oni nama namignu haha :P. Ok,hajde,jedna runda,šta onda. Nakon toga je slijedila 2 runda čašćenja,a nakon toga eksiranje tekile uz Luninu pjesmu tekila,limun i so :)) Onda još jedna runda i još jedna runda. I kad sam krenula plesati na podij,mislila sam da će mi glava otpasti koliko mi se vrtilo(inače mi se ne vrti već mi se vrtilo jer nisam ništa jela prije tog). Toliko mi se a i ostalim curama vrtilo da smo ustale i otišle i šetale se još malo po korzu. I vidjetila sam tamo Josipa...sve cure kažu da je taj dečko zaljubljen u mene i ja im nisam vjerovala do subote. Oko 12 sati mi je poslao poruku da hoću li sutra s njim na kavu. Ajme,kako sam se kasnije loše osjećala jer sam ga odbila. Jer mrzim nekog odjebati,ali mi se dečko zbiljaaaaa ne sviđa. Nije moj tip,ja volim mišićave,neromantične tipove s mišićima koji vole motore i sport haha a on je romantičar s dugom kosom i ko čačkalica je. Ali je dečko predobbar kao prijatelj. I svi mi kao govore ajme budi s njime i to...a ja ne mogu kad me ni MRVICU ne privlači....
Nedjelja;
Nastup u Mahićnu haha. Bilo je baš dobro. Mi smo bile najstarije jer su svi bili osnovnoškolci i gledali su nas kao da smo bogovi haha. Onako,zamislite da ste 7,6 razred i gimnazijalke vas pozovu na kavu...mogli ste samo im vidjeti srčeka u oku haha :))
Kasnije smo ja i moje curke otišle u Mek i uzele si 2 cheesburgera,tortilje i velike kole i najele se onak za pravo haha. I kad kasnije evo meni opet poruka od Josipa; " jesi li slobodna za vikend" :// Napisala sam mu zašto pitaš i odgovor je slijedio; ma onak bezveze" i više mu nisam dogovarala. Danas sam ga srela u školi i ponašala sam se kao da me nije to pitao ali mi ga je žao...:((
I ponedjeljak,dan za učenje...da,da. Da mi se nije javio u inbox jedan drugi Josip(kojeg ne poznam haha) i počeli smo se dopisivati. Dečko je full oke i čist oke izgleda.
Ćelav je,mišićav,bavi se sportom.
[You must be registered and logged in to see this image.]
I pitao me da izađemo...i ne znam šta da napravim. Dečko ide u 3 srednje,ok izgleda,dobar je,sam mi je jučer napisao; jao napokon sam u toplom krevetcu,čekam da mi ti dođeš" a ja ono kaaaj? haha strah me da nije neki napaljenko koji samo hoće kjedan kres i čao. A neke cure ga znaju iz mog razreda i kažu da je dobar...ne znam aaaaohhrfo. Zbog njega sam loše napisala povijest jcrej -.- divno i krasno,zar ne?
imcool
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

Broj postova : 164

[Vrh] Go down

"I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..." Empty Re: "I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..."

Postaj by Classy uto lis 09, 2012 2:14 pm

Baš je dobar hihi :) ma izađi, nemaš što izgubiti, najbolji su stariji. I to ne mora značiti da je neki loš, da želi da mu daš. Ja već rušim sve rekorde, upucavao mi se lik od 30 godina. xd
Classy
Classy
Designer
Designer

Broj postova : 8273

[Vrh] Go down

"I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..." Empty Re: "I sve sto u svetu imam, ja sve bih dao njima, mojim andjelima, da mi te vrate..."

Postaj by sexyxx uto lis 09, 2012 2:16 pm

hhaha ajme...ma mislim da ci izaći,ali ja nemam nekog iskustva s time...o čem ćemo mi pričati haha?
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. uto lis 09, 2012 3:25 pm

Samo izađi sa njim. :D A pričat ćete o onome što vam padne na pamet, doći će to samo od sebe, no worries.
Btw, jel' ovaj u sredini Olujić?
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

Broj postova : 15751

[Vrh] Go down

Postaj by sexyxx uto lis 09, 2012 4:44 pm

I planiram izaći,mada ono trta me jer nikad nisam izašla s dečkom haha.
Da :)
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

[Vrh] Go down

Postaj by Classy uto lis 09, 2012 5:41 pm

Ma joooj, bude super. Samo bez nervoze. Ja više volim izlazit s dečkima nego s curama da ti iskreno kažem, bolje su društvo i teme su zanimljvije. Započnite s upoznavanje, malo ono šta slušaš, gdje izlaziš i te šeme. :)
Classy
Classy
Designer
Designer

[Vrh] Go down

Postaj by sexyxx uto lis 09, 2012 6:34 pm

A drugo je izaći s prijateljem a drugo s možda budućim dečkom haha
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. uto lis 09, 2012 6:37 pm

Ma sve će bit dobro. Ništa ne brini. ;)
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by sexyxx uto lis 09, 2012 6:45 pm

I hope so haha :)
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

[Vrh] Go down

Postaj by teamo♥ uto lis 09, 2012 7:37 pm

Admini omogućite da se joj vidi potpis i slika tog momka ;) jer piše

[Only admins are allowed to see this image]
teamo♥
teamo♥
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 552

[Vrh] Go down

Postaj by Princess. uto lis 09, 2012 7:41 pm

Evo, jesam.
Princess.
Princess.
Administrator
Administrator

[Vrh] Go down

Postaj by Classy uto lis 09, 2012 9:06 pm

sexyxx je napisao/la:A drugo je izaći s prijateljem a drugo s možda budućim dečkom haha
Pa to je još bolje. Samo budi prirodna.
Classy
Classy
Designer
Designer

[Vrh] Go down

Postaj by teamo♥ sri lis 10, 2012 2:14 pm

Nije loš bome ;)
teamo♥
teamo♥
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 552

[Vrh] Go down

Postaj by Cinderella pet lis 12, 2012 8:50 pm

Samo polako, i nemoj se živcirati i sve 5 :D
Cinderella
Cinderella
Dude
Dude

Broj postova : 864

http://fallingapartforyou.tumblr.com

[Vrh] Go down

Postaj by sexyxx sub lis 13, 2012 6:23 pm

Zbilja smo u ovih tjedan dana dopisivanja postali super...danas je i sutra u sarajevu i boecao mi je da ce mi javiti cim dodje u hrvatsku haha :))
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics