Vaše slike
+22
Loud.
Zelo.
aca-perfect.
Daky
darko92
Pahuljica
Psychadelia
sexyxx
*LadyBird*
Amyicha
.BarbieBitch.
Princess.
Cinderella
Phalange.
Amélie
Točkica
teamo♥
Unique Yeah
Classy
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
26 posters
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 13 / 15.
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Re: Vaše slike
Hana prelijepa si i staljin je presavršen ali fakat ono :D
Hvala ovima :D
Izgledam drugačije jer sam se ošišao, samo ostavio gornji dio kose sa strana ošišano skrooooz kratko :D
Hvala opet :D
H R V O J E ♥
EDIT :
ovaj video baš nema neke svrhe ali je najs onako, ja i prijateljica išli s kafe pa sam napravio video-spomentar :D
[You must be registered and logged in to see this link.]
Hvala ovima :D
Izgledam drugačije jer sam se ošišao, samo ostavio gornji dio kose sa strana ošišano skrooooz kratko :D
Hvala opet :D
H R V O J E ♥
EDIT :
ovaj video baš nema neke svrhe ali je najs onako, ja i prijateljica išli s kafe pa sam napravio video-spomentar :D
:o hvala vam :$
Predobar je video, kao Lana Del Rey stil :) u kojem ti dijelu Bosne živiš?
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
HANNA OSADJSALJLJSD
!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Malibu Barbie je napisao/la::o hvala vam :$
Živim kraj Bihaća :)
Do zagreba imam 2 sata vožnje >.<
Inače bi me posjetio, da si bliže Zagreba, ha? Ja te ne bih primio jer si ružan i... Koristiš stvari o kojima nemaš pojma. Između ostalog.
Lana Del Rey stil je bar uspješna kopija trulog (da, doslovno trulog) filma. Tvoje kopiranje propalog filma (kroz kojeg probija svjetlost, pa dobijaš "blinkanje") je... propao. Blinkanje nikako ne može biti u trajanju od jedne sekunde, i nikako ne može doći u roku od odmah, te nestati još brže. Kao što znaš, a već sam i rekao, taj blinking efekt dolazi od propadanja filma i probijanja svjetla (žutog - od tud i boja), što dovodi do raspada slike i tog blinkanja, koje je u tom slučaju puno umjerenije, i u tom slučaju znatno se gubi fokus (osim u slučaju nekakvog improviziranog snimanja kamerom, a ne onako kako valja), pa je tvoje kopiranje ostala samo bijedna kopija.
Da ne ispadne da pametujem bez pokrića, dovoljno je reći da "radim" (hm, ne za novce?) s tim skoro svakodnevno pa znam o čemu pričam. Ne znaš kako je zajebano u Premieru rezati film dio po dio pa mijenjati svjetlinu, fokus na dio... Svakako vredniji posao od tvog fotkanja curica.
A kaj se tiče moje slike... Svakako imam pravo komentirati vas bez moje fotke, jer, opet, vi stavljate s namjerom da vas netko popljuje. To je psiha. Jel', nikad čuli za to? Ja bar nemam nikakve komplekse, a, opet, smatram se lijepim čovjekom. :)
Lana Del Rey stil je bar uspješna kopija trulog (da, doslovno trulog) filma. Tvoje kopiranje propalog filma (kroz kojeg probija svjetlost, pa dobijaš "blinkanje") je... propao. Blinkanje nikako ne može biti u trajanju od jedne sekunde, i nikako ne može doći u roku od odmah, te nestati još brže. Kao što znaš, a već sam i rekao, taj blinking efekt dolazi od propadanja filma i probijanja svjetla (žutog - od tud i boja), što dovodi do raspada slike i tog blinkanja, koje je u tom slučaju puno umjerenije, i u tom slučaju znatno se gubi fokus (osim u slučaju nekakvog improviziranog snimanja kamerom, a ne onako kako valja), pa je tvoje kopiranje ostala samo bijedna kopija.
Da ne ispadne da pametujem bez pokrića, dovoljno je reći da "radim" (hm, ne za novce?) s tim skoro svakodnevno pa znam o čemu pričam. Ne znaš kako je zajebano u Premieru rezati film dio po dio pa mijenjati svjetlinu, fokus na dio... Svakako vredniji posao od tvog fotkanja curica.
A kaj se tiče moje slike... Svakako imam pravo komentirati vas bez moje fotke, jer, opet, vi stavljate s namjerom da vas netko popljuje. To je psiha. Jel', nikad čuli za to? Ja bar nemam nikakve komplekse, a, opet, smatram se lijepim čovjekom. :)
MirandaFan- Newbie
- Broj postova : 17
[You must be registered and logged in to see this image.]
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
MirandaFan je napisao/la:Inače bi me posjetio, da si bliže Zagreba, ha? Ja te ne bih primio jer si ružan i... Koristiš stvari o kojima nemaš pojma. Između ostalog.
Ti si za psihijatrije, cilj mi nije bio da išta bude profesionalno, to je za fun rađeno, ti ne znaš za riječ prijatelji, zabava i budalesanje. Idi i skrati sebi muke, pusa.
Ja samo govorim o onome u čemu sam jak, a ti oskvrneš to i kažeš da je i tako dobro.
MirandaFan- Newbie
To je tvoje mišljenje. Poštujem slobodu govora. :)
MirandaFan- Newbie
Isuse Hanna *o*
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Imaš tako neobične crte lice, ali stvarno si lijepa :) i super ti stoji kratka kosa :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja sam već komentarisao ovu sliku puno puta, prelepa si na toj slici, prelep novi friz :DDD
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Jao, izgledaš kao mali japanac, točnije oči ti izgledaju japanske, ali naravno na dobar način mislim :'D. Baš si mi sladak *_*
neki haos.
neki haos.
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Stranica 13 / 15. • 1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 13 / 15.