Chat :)
+17
OracleFuk0ff
*LadyBird*
Loud.
.BarbieBitch.
Unique Yeah
Psychadelia
Phalange.
Amélie
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
Pahuljica
teamo♥
Točkica
Princess.
Classy
sexyxx
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 3 / 40.
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Re: Chat :)
Ja imam iz skoro svega ocjenu. Samo ne iz matematike i srpskog i tehnickog. I taman mi je, idem polako.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja ih imam a bolje da ih nemam x)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
A znamo da si ti luđakinja pa to nije ni čudo.Cannibal je napisao/la:Kak svi imate tak malo ocjena, haha. Ja sam se javila odgovarat sve predmete odmah, tako da se riješim dok još gradiva ima malo. Tako da imam negdje 14 ocjena sad... Još sam danas odgovarala hrvatski neku pjesmu i toga me bilo trta, na kraju mi je dan super prošao.
Nas imaju običaj pitati s mjesta, onak', u sred sata, pa se izvlačimo "molim? o.O" i takve gluposti, hahah. Jučer iz biologije 4 dobio a trebala mi dati jedan. Hahah.
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Cannibal je napisao/la:Kak svi imate tak malo ocjena, haha. Ja sam se javila odgovarat sve predmete odmah, tako da se riješim dok još gradiva ima malo. Tako da imam negdje 14 ocjena sad... Još sam danas odgovarala hrvatski neku pjesmu i toga me bilo trta, na kraju mi je dan super prošao.
Me too. Taj sistem koristim već 2 godine i sasvim je oke :3
Isto tako i ono, kad npr. započnemo novu cjelinu, onda se isto odmah javim ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
MirandaFan™ je napisao/la:A znamo da si ti luđakinja pa to nije ni čudo.Cannibal je napisao/la:Kak svi imate tak malo ocjena, haha. Ja sam se javila odgovarat sve predmete odmah, tako da se riješim dok još gradiva ima malo. Tako da imam negdje 14 ocjena sad... Još sam danas odgovarala hrvatski neku pjesmu i toga me bilo trta, na kraju mi je dan super prošao.
Nas imaju običaj pitati s mjesta, onak', u sred sata, pa se izvlačimo "molim? o.O" i takve gluposti, hahah. Jučer iz biologije 4 dobio a trebala mi dati jedan. Hahah.
I da ti je bar dala jedan.
Ja se danas spasila i računovodstva i poslovnih komunikacija. Ali zato sam zapisana zbog mobitela, opet. I još roditeljski, a stara ostaje malo duže da opravda neke sate, kad vidi to i moje nadasve prekrasne ocjene... ajoj. A ovaj vikend sam imala baš odlične planove.
Classy- Designer
Ja imam isto mali milion ocena i čak su i okej ;)
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Malibu Barbie je napisao/la:Ja se danas spasila i računovodstva i poslovnih komunikacija. Ali zato sam zapisana zbog mobitela, opet. I još roditeljski, a stara ostaje malo duže da opravda neke sate, kad vidi to i moje nadasve prekrasne ocjene... ajoj. A ovaj vikend sam imala baš odlične planove.
Uvijek tako. Meni je nažešće kad ja radim ono, neke woooow planove i onda pitam mamu i ona kaže Ne može!. Užasan osjećaj ><
Phalange.- Drama Queen
Mene svi vole, to je tak'. :)Cannibal je napisao/la:MirandaFan™ je napisao/la:A znamo da si ti luđakinja pa to nije ni čudo.Cannibal je napisao/la:Kak svi imate tak malo ocjena, haha. Ja sam se javila odgovarat sve predmete odmah, tako da se riješim dok još gradiva ima malo. Tako da imam negdje 14 ocjena sad... Još sam danas odgovarala hrvatski neku pjesmu i toga me bilo trta, na kraju mi je dan super prošao.
I da ti je bar dala jedan.
MirandaFan™- Drama Queen
Uvijek tako. Meni je nažešće kad ja radim ono, neke woooow planove i onda pitam mamu i ona kaže Ne može!. Užasan osjećaj ><
Meni nikad ne kaže da negdje ne mogu.UVIJEK ako negdje želim,tamo i idem,a to nije često jer mi je uobičajeno da svaki dan idem van u mjesto s frendicama i po zimi idemo u susjedni grad na klizanje ponekad i to nas netko mora vozit i doć po nas i tako si organiziramo po ljeti na Kupu i slično i uvijek svugdje mogu xd[quote]
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Ma i mene često puste, ali obično su ti ultramegasuper zabavni planovi ne izvršivi i to... Inače, stvarno me svuda puste :)
Phalange.- Drama Queen
Mene isto. Sad u subotu idem na rođendan nekom liku kojeg uopće ne poznam (prijateljičin +1). Bitno da se veselimo svi hahah :D
Najgori! Sljedeći tjedan je predmaturalna, točnije nekoliko njih, ja samo idem u obilazak. x) I zamislite, zabranili mi duže od 11 da ostajem. Pa ja popizdila. Od jebenog 5. razreda imam isto ograničenje. Nedavno sam smjela do 2, nekad više, a sad. Ne znam koji im je kurac, ljudi totalno ispalili.Phalange. je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Ja se danas spasila i računovodstva i poslovnih komunikacija. Ali zato sam zapisana zbog mobitela, opet. I još roditeljski, a stara ostaje malo duže da opravda neke sate, kad vidi to i moje nadasve prekrasne ocjene... ajoj. A ovaj vikend sam imala baš odlične planove.
Classy- Designer
A, ne seri, dosta ti je. To kaj su starci normalni ljudi može samo njima osigurati miran san, a tebi ne može napraviti ništa.Malibu Barbie je napisao/la:Najgori! Sljedeći tjedan je predmaturalna, točnije nekoliko njih, ja samo idem u obilazak. x) I zamislite, zabranili mi duže od 11 da ostajem. Pa ja popizdila. Od jebenog 5. razreda imam isto ograničenje. Nedavno sam smjela do 2, nekad više, a sad. Ne znam koji im je kurac, ljudi totalno ispalili.Phalange. je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Ja se danas spasila i računovodstva i poslovnih komunikacija. Ali zato sam zapisana zbog mobitela, opet. I još roditeljski, a stara ostaje malo duže da opravda neke sate, kad vidi to i moje nadasve prekrasne ocjene... ajoj. A ovaj vikend sam imala baš odlične planove.
MirandaFan™- Drama Queen
Jbt, ja tek oko 10 idem van, haha. De, stvarno pretjeruju. Ja bi poludila da mi starci tako zabranjuju nešto.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Meni moja mama kada idem van uvijek govori da ne mogu biti duže od tri, a na kraju se uvijek u pola 5 vratim, hahah :)
Mojima je baš svejedno kad ja dođem. Ionako spavaju onda pa ni ne znaju kad se vratim. Samo da znaju di sam i s kim sam i ako me zovu da se javim i to je to.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Moja mama je luda... Ona mene čeka budna dok se ne vratim! Kad sam bila na novoj do pola 7 ujutro, ona me je čekala! Boji se i onda ne može spavati. 0.o Neki put mi je onda tako krivo kad dođem u 4 doma, a ona gleda TV u dnevnom boravku
Boli te kurac, jel'? Ona je sama kriva što ju proganja nešto što ne bi trebalo. Mislim, jel', onda nitko ne bi mogao spavati kad je netko vani/na putu/radi... Gluposti.Točkica je napisao/la:Moja mama je luda... Ona mene čeka budna dok se ne vratim! Kad sam bila na novoj do pola 7 ujutro, ona me je čekala! Boji se i onda ne može spavati. 0.o Neki put mi je onda tako krivo kad dođem u 4 doma, a ona gleda TV u dnevnom boravku
MirandaFan™- Drama Queen
Moji isto kao ne mogu spavati i zovu me 300 puta, a znaju da ne čujem mobitel, pogotovo ako sam u klubu...
A sinoć došla u 2, ništa mi nisu rekli. Dobro je da su spavali jer sam morala rigati, popila sam cappuccino pa pivo i nisam ništa jela pa da mi bude lakše, toliko mi je bilo zlo i nisam mogla više trpiti, prst u usta i gotovo... I bila sam vani sa susjedom ahahah x) a ima curu, valjda nas nitko nije vidio jer bi dobila batina u ponedjeljak od nje u školi.
A sinoć došla u 2, ništa mi nisu rekli. Dobro je da su spavali jer sam morala rigati, popila sam cappuccino pa pivo i nisam ništa jela pa da mi bude lakše, toliko mi je bilo zlo i nisam mogla više trpiti, prst u usta i gotovo... I bila sam vani sa susjedom ahahah x) a ima curu, valjda nas nitko nije vidio jer bi dobila batina u ponedjeljak od nje u školi.
Classy- Designer
Možete mi jebati mater, ali odurna si, Hanna. Ne misliš li da je odurno gadno za žemsku da tako svaki dan riga, sramoti se i tak dalje. Okej je jednom, dvaput, pet puta u mjesecu, ali ne SVAKI BOŽJI DAN. Kaj ne?
Al\', bez uvrede, to je moje općenito mišljenje, jel\'?
Al\', bez uvrede, to je moje općenito mišljenje, jel\'?
MirandaFan™- Drama Queen
Nemam se ja tebi šta opravdavat.
Classy- Designer
Ako cemo bas
Ja sam zavrsio u bolnici zbog povracanja na silu haha svaki dan dva puta.
Ali svakako je bolje povratit da ti bude lakse
Ja sam zavrsio u bolnici zbog povracanja na silu haha svaki dan dva puta.
Ali svakako je bolje povratit da ti bude lakse
Stranica 3 / 40. • 1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 3 / 40.