Chat :)
+17
OracleFuk0ff
*LadyBird*
Loud.
.BarbieBitch.
Unique Yeah
Psychadelia
Phalange.
Amélie
Little Monster^^
VanillaKismet
MirandaFan™
Pahuljica
teamo♥
Točkica
Princess.
Classy
sexyxx
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Chat :)
Ja ću ić valjda. Bila sam na već par njenih koncerata i super mi je bilo. :D
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja se Beyonce toliko divim, ali financijsko stanje nije baš tako dobro da si mogu priuštiti neku dobru kartu jer pored toga ima milijun drugih stvari koje si sad želim priuštiti.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja ni nemam neku volju ići...:/
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Nope, ni ja.Phalange. je napisao/la:Ja ni nemam neku volju ići...:/
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Otvara evropsku turneju kod nas 15.4. :)Amélie je napisao/la:Pa i kod nas u Hrvatsku dolazi Beyonce, također za dva mjeseca točnije 17.04 kod vas? :D
Ali ja ne idem, mislim, bit će spektakl to sigurno, ali tada imam i školu, a i nemam baš para za kartu xD
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Mi smo umrli danas u školi dvije cure, 6 razred, najbolje prijateljice imaju roze majice na jednoj piše odavno prodana, a na drugoj najbolje sam dane provela noću.
Hahahahaha kud to ide
Hahahahaha kud to ide
Strašno. Mene živciraju ovi fazani, mi smo bili toliko povučeni u 1. razredu svi, ovi se toliko kurče po školi, da oprostite, ali odvratno. Deru se, komentiraju, odmjeravaju, izlaze van pušit... ništa od toga nismo mi radili u 1. razredu. Ja sam tek u 2. počela izlazit pušit pred školu jer mi je bilo tupavo u 1., nitko nije izlazio. Ovi su divljaci neki.
Classy- Designer
Daj katastrofa. Ovdje se kurče svi do jednog. Ovi klinci mi najviše idu na živce. Baš sam se danas posvađala sa jednom curom šta se derala nešto, a i inaće me nervira jer se ponaša ko da je ne znam šta. Meni se stvarno nije problem posvađat tako sa random ljudima. Kažem sve šta ih ide i bmk.
Princess.- Administrator
Pa normalno, i treba im reći da se smire, umišljaju si svašta. Jaaooo danas je prekrasan dan, sunce, ja istjerana sa 1. sata, pa sam si zaokružila i na 2. i sjedila vani na kavici, bilo je predivno. :D
Classy- Designer
Daa. :D Super je vani. Konačno dolazi lijepo vrijeme. Ne mogu trpit više ovu zimu. :)
A ja sam sva euforična. Sljedeći tjedan mi je 18. rođendan. Naj frendice će mi platit ili tetoviranje ili piers. A ja nemam pojma šta bi. Pirsala bi pupak, a tetovažu stvarno ne znam. Nekako bi se rađe tetovirala, ali uopće ne znam šta bi i gdje. XD Našla sam dosta lijepih, ali se ne mogu odlučit.
A ja sam sva euforična. Sljedeći tjedan mi je 18. rođendan. Naj frendice će mi platit ili tetoviranje ili piers. A ja nemam pojma šta bi. Pirsala bi pupak, a tetovažu stvarno ne znam. Nekako bi se rađe tetovirala, ali uopće ne znam šta bi i gdje. XD Našla sam dosta lijepih, ali se ne mogu odlučit.
Princess.- Administrator
Ja isto se ne bih mogla odlucit. Jel pripremas nesto kod kuce ili ces ti voditi vani?
Kod nas sutra Harlem Shake u gradu. Nisam ni znala da se odrzava..
Kod nas sutra Harlem Shake u gradu. Nisam ni znala da se odrzava..
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Prvo ćemo se doma kod mene najest, ahha, onda idemo van. Rezervirala sam u jednom klubu separe, kao u VIP dijelu i fešta cijelu noć. :D
Btw, mislim ipak da ću se tetovirat. Samo moram nešto dobro nać.
Btw, mislim ipak da ću se tetovirat. Samo moram nešto dobro nać.
Princess.- Administrator
mislim da ćeš Gabi odabrati pravo mesto i pravi motiv za tetoviranje.
E sad ako ste pričali o tome kako rano devojčice se puštaju u "avanture" onda i to kod mene ima. Valjda dve devojke, osmi razred. Još ima jedna tračara profil na fejsu iz mog grada koja sve o tome piše. o.O Redovno je pratim, pišam od smeha. :'D
Inače danas je bio divan dan, nadam se da će sutra, jer predosećam da će vikend biti kul<3
E sad ako ste pričali o tome kako rano devojčice se puštaju u "avanture" onda i to kod mene ima. Valjda dve devojke, osmi razred. Još ima jedna tračara profil na fejsu iz mog grada koja sve o tome piše. o.O Redovno je pratim, pišam od smeha. :'D
Inače danas je bio divan dan, nadam se da će sutra, jer predosećam da će vikend biti kul<3
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Kod nas isto predivno vrijeme *-* Anyway, kod nas u Ri imaju dvije cure,moje godiste i vec se pojebale, to mi frend pricao neki dan, sad ja nemam pojma je li to istina, ali ono:O
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
O bokte. -_- A ni ne čudi me to zapravo. Ne znam kud se toj djeci žuri. Pa kud se idu tako mlade je*at, nemaju pojma o ničem, nit' im tijelo na ništa ne liči. A bit će im jednog dana žao.
Princess.- Administrator
Haha nije to ništa, ja znam 3 cure koje su u 1. srednje ostale trudne.
Jedna čeka drugo dijete, sa deset godina starijim likom, nije ni započela srednju nego se odmah udala, druga ide u 3. razz i trudna je i svejedno tako sa stomakom ide u školu, treća ima dijete koje je staro 2 godine a lik joj izgleda ko seljačina :S
I onda se roditelji bune što već u 3., 4. imaju zdravstveni odgoj. o.O
Jedna čeka drugo dijete, sa deset godina starijim likom, nije ni započela srednju nego se odmah udala, druga ide u 3. razz i trudna je i svejedno tako sa stomakom ide u školu, treća ima dijete koje je staro 2 godine a lik joj izgleda ko seljačina :S
I onda se roditelji bune što već u 3., 4. imaju zdravstveni odgoj. o.O
Ja bi isto rodila da ostanem trudna, ali nadam se da mi se to neće dogoditi u ovim godinama zato pamet u glavu treba, klinci očito trebaju sve ranije i ranije učiti o zaštiti ako već tako rano stupaju u spolne odnose.
Classy- Designer
Hahah u nasoj cetvrtoj osnovnoj cura 8 razred trudna, trbuh do zuba ali se ide u skolu. Roditelji su sretni sto je sve u redu. Bas smo danas saznali
U mojoj školi je pola cura koje su sad 1. i 2. razred pobacilo, neke i više puta. Ja stvarno ne razumijem ljude koji nisu sposobni zaštitu koristit. Svašta majka rodi.
Princess.- Administrator
Simline je napisao/la:Hahah u nasoj cetvrtoj osnovnoj cura 8 razred trudna, trbuh do zuba ali se ide u skolu. Roditelji su sretni sto je sve u redu. Bas smo danas saznali
To nije nimalo ni u redu ni slatko haha
Classy- Designer
Sutra postajem punoljetnaaaa. :D Ne mogu vjerovat, haha.
Princess.- Administrator
A meeen sretan ti rođendan, malo sam zakasnila :(
Uglavnom želim ti sve naj najbolje, sad radi šta hoćeš i uživaaj najbolje godine te čekaju sad poslije srednje :*
Uglavnom želim ti sve naj najbolje, sad radi šta hoćeš i uživaaj najbolje godine te čekaju sad poslije srednje :*
Classy- Designer
A hvaalaa ti punoo. :* :D
Princess.- Administrator
Stranica 38 / 40. • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 38 / 40.