Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

My personality

3 posters

Go down

My personality Empty My personality

Postaj by Loud. sri lis 24, 2012 11:11 am

Umetnik. Smatram da sam se rodio kao umetnička duša.Kreativan. Bez kreativnosti nema umetnosti. Zar ne?Ambiciozan. I jesam, priznajem.Sanjalica. Uvek se izgubim u svom svetu i maštam, uglavnom u školi.Istraživač. Volim da istražujem nove stvari, radoznao.
Prijatelj. Kad god nešto treba, tu sam. Pomoću ću ti.Neprijatelj. Ne kači se sa mnom.Slatkišzavisnik. Mnogo volim slatkiše. ♥Dizajner. Grafički i web dizajner. To mi je hobi.Geek. Zaluđenik u računare.
Musicfreak. Ne delim muziku na žanrove, već na dobru i lošu :-).Knjigoljubac. Volim da čitam. Nemam omiljenu knjigu. Već više njih.Čudak. Smeju mi se jer sam drugačiji. Smejem se i ja njima jer su isti. ;-)Druželjubiv. Voli da upoznajem nove ljude. Zato sam i na forumima....
My personality Signature

...:
Loud.
Loud.
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 688

[Vrh] Go down

My personality Empty Re: My personality

Postaj by Classy sri lis 24, 2012 11:48 am

Zanimljivo, fora si to složio :)
Lijep ti je rukopis, dečki inače imaju ružan x)
Classy
Classy
Designer
Designer

Broj postova : 8273

[Vrh] Go down

Postaj by Phalange. sri lis 24, 2012 12:50 pm

Malibu Barbie je napisao/la:Zanimljivo, fora si to složio :)
Lijep ti je rukopis, dečki inače imaju ružan x)

Slažem se. :D
Phalange.
Phalange.
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 3765

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]