Pozdrav :)
+6
Unique Yeah
.BarbieBitch.
Classy
Točkica
Amélie
OracleFuk0ff
10 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Pozdrav :)
Ti Hrvoje, ne razumiješ da društvo i je fleksibilno u vidu učenja novih načina konverzacije, ali da ti nisi. Ti, suprotno onome što govoriš, očito razumiješ samo standardni Hrvatski jezik, bez ikakvih gramatičkih pogrješaka, dok je društvo otvoreno za skoro pa svaku vrstu komunikacije, osim potpuno vulgarne.
Ja nijednom nisam rekao da je masa u pravu(makar i masa zna biti u pravu, ponekad... rijetko), štoviše, masa me često zna i naživcirati (u pogledu glazbe, naprimjer). A tvoje utemeljene činjenice ja dosad nisam vidio, ali nije teško zaključiti iz tvojih postova da su hrpa sranja.
Što se tvoje "kulture" tiče, to si pokazao u zadnjem postu, i to baš vidim, koliko si ti "kulturan".
Ti si, unatoč finom izražavanju, jedna vrlo neinteligentna i zadrta osoba, koja zadovoljstvo nalazi u pisanju gluposti po netu.
Dakle, da ti odgovorim na način na koji očito želiš nastaviti komunikaciju:
Hrvoje, ti si glupa i retardirana osoba. Ti si budala bez mozga i kreten, i ponajviše IDIOT.
Ti si bome jedna sjebana pederčina. Odi psihijatru, jer jedino tamo možeš naći pomoć za sebe. Sada bih te lijepo molio da odjebeš od mene. OK? :)
Ja nijednom nisam rekao da je masa u pravu(makar i masa zna biti u pravu, ponekad... rijetko), štoviše, masa me često zna i naživcirati (u pogledu glazbe, naprimjer). A tvoje utemeljene činjenice ja dosad nisam vidio, ali nije teško zaključiti iz tvojih postova da su hrpa sranja.
Što se tvoje "kulture" tiče, to si pokazao u zadnjem postu, i to baš vidim, koliko si ti "kulturan".
Ti si, unatoč finom izražavanju, jedna vrlo neinteligentna i zadrta osoba, koja zadovoljstvo nalazi u pisanju gluposti po netu.
Dakle, da ti odgovorim na način na koji očito želiš nastaviti komunikaciju:
Hrvoje, ti si glupa i retardirana osoba. Ti si budala bez mozga i kreten, i ponajviše IDIOT.
Ti si bome jedna sjebana pederčina. Odi psihijatru, jer jedino tamo možeš naći pomoć za sebe. Sada bih te lijepo molio da odjebeš od mene. OK? :)
OracleFuk0ff- Nerd
- Broj postova : 144
Pogrešaka. Pogrešaka. Pogrešaka.OracleFuk0ff je napisao/la:pogrješaka
N (tko, što?) - pogreška
G (koga, čega?) - pogreške
D (komu, čemu?) - pogreški
A (koga, što?) - pogrešku
V (oj!) - pogreško
L (o komu, o čemu?) - o pogreški
I (s kim, čim) - (s) pogreškom
Tko god da te učio, učinio je pog
(čuj mi acc, Tina, hahah. ><')
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
a u kurac kolko imas acc, nađi si život dijete drago -.-
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Dakle, Tina :) Evo, ja znam 100% da je pogrJeška, profa iz Hrv me ne ostavlja na miru s tim :P
A Hanna, jbg, ne dam se zajebavat. Tip se sam odjednom pojavi i počne mi sranja pisat, jer ste me usporedile s tim debilom.
A Hanna, jbg, ne dam se zajebavat. Tip se sam odjednom pojavi i počne mi sranja pisat, jer ste me usporedile s tim debilom.
OracleFuk0ff- Nerd
- Broj postova : 144
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.