Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I opet i opet i opet se napijaaaaam

3 posters

Go down

I opet i opet i opet se napijaaaaam Empty I opet i opet i opet se napijaaaaam

Postaj by sexyxx pon pro 10, 2012 2:49 pm

Evo mene opet u akciji haha. Vec dugo nisam,i UZASNOOOO se puno toga desilo.Ajme....znaciii ovak. Josipa(decka od kolumni prije) sam zaboravila.On je gotova prica,bok na ulici i to je to. No,ima naravno neko novi. Ne znam jesam li ga prije spominjala...mozda i jesam.Svabo.On je predobar lik.Tjesio me kad mi je Josip ono napriavio i decko je isao stvarno polako.I 18.11. smo prvi put zabrijali,I od tada svaku subotu,osim ove. Ja sam bila u kazni. I ok,vidjeli smo se jucer na klizanju.Al decko me nije htio ni pogledat.Ja si mislim,ajd oke...al sam bila bas u nedoumici. Mislim,ja znam da nis nece bit jer smo mi razgovarali em on nista ne zeli vise em ja ne zelim trenutno. Ovak mi je bas dobro.Al me bas zacudilo sta me jucer jedva i pogledao(ne znam jel to zato jer sam bila bez jakne na kliznaju,komentirao je kao da kak mi nije hladno...al ne znam haha paranoicna sam :P)...jer i prije smo se vidjali i uvijek me grlio i pitao kako si,sta ima novo,sve 5...a sad o.o. Ne znam haha,moram cekat do sljedece subote :(.
Inace,u skoli je koma. Fuj. Jedva cekam praznike.Za novu neznamo di cemo al imma vec i haljinu i sve haha. Smislit cemo mi vec.
I moja ovogodisnja odluka je da cu se popravit u svemu.U ponasanju,odjevanju,ocjenama. U ponasanju sam od danas krenula i ide mi ok haha.
I to je to,ukratko.
E i da,evo vam slika tog decka.
ovaj lijevi haha
Spoiler:
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

Broj postova : 164

[Vrh] Go down

I opet i opet i opet se napijaaaaam Empty Re: I opet i opet i opet se napijaaaaam

Postaj by Classy pon pro 10, 2012 8:22 pm

Niiiice :)
Ajde nek si sretna ^^
Svi jedva čekamo praznike
Classy
Classy
Designer
Designer

Broj postova : 8273

[Vrh] Go down

I opet i opet i opet se napijaaaaam Empty Re: I opet i opet i opet se napijaaaaam

Postaj by Unique Yeah pon pro 10, 2012 8:34 pm

Bome. Ja jos nisam napisao listu ali moram
Unique Yeah
Unique Yeah
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1725

http://www.admincentar.net

[Vrh] Go down

Postaj by sexyxx uto pro 11, 2012 1:51 pm

Jesm,sretna sam. :D Ima paar stvari koje me brinu al i globalu su nebitne haha :D
kakvu listu?
sexyxx
sexyxx
Nerd
Nerd

Broj postova : 164

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]

- Similar topics