Sada znam...
4 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: I believe
Stranica 1 / 1.
Sada znam...
Počelo je iz ničega, izraslo u nešto da bi na kraju opet palo u jedno veliko 'ništa'. Nismo se ni primjećivali, iako smo imali puno toga zajedničkog. Primjetila sam te tek onda kada si mi ponudio čašu i alkohol u njoj. Ostatak ekipe, a i mi zajedno s njima, feštali smo već dulje vrijeme. Iako ta ista ekipa postoji već kojih 5 godina, tek smo prošlo ljeto progledali i našli se. Šteta što si tada već bio zabranjen. Iako si nekoj drugoj možda u to vrijeme bio sve, primjetila sam način na koji me gledaš. Svaki put kada smo zajedno putovali kući, došli bi do teme nas. Nikada ništa izravno, a opet dovoljno da znam da ti je stalo. Miris tvog parfema prodirao mi je kožu i sezao do same duše... Kada si me zagrlio, mislila sam da ću tamo, u tvojim rukama, umrijeti. To se bi možda i dogodilo da me nisi prerano pustio.
Prolazili su mjeseci, a mi smo i dalje pričali, obećavali jedno drugome svakakve gluposti, napredovali u našem odnosu, a svejedno ostali na mjestu...
Nisam više mogla izdržati. Ljutnja koja je svo vrijeme postepeno rasla u meni, svih tih 365 dana zbog tvoje nesigurnosti i premišljanja, izbila je na površinu. Znao si što osjećam. Na tvoje uobičajeno zadirkivanje, koje bi obično popratila smješkom, odgovorila sam prilično hladnim riječima i mislila kako sam to odavno trebala učiniti - pustiti te, natjerati, da živiš negdje dalje od mene i prekinuti ovo jednom zauvijek... Kunem se da u životu nikada nisam osjetila ovoliko žaljenje zbog pogrešne odluke.
Onako kako je počelo, tako bi trebalo i završiti - u alkoholu. Ovoga puta mi ga nećeš dodati ti, već ću ga morati natočiti sama. Znam da su moje riječi imale efekt koji sam u tom trenutku željela, ali sada znam da to ne želim i da sam pogriješila. Ohlađene glave, obećajem ti jednu stvar - ipak te neću pustiti.
Prolazili su mjeseci, a mi smo i dalje pričali, obećavali jedno drugome svakakve gluposti, napredovali u našem odnosu, a svejedno ostali na mjestu...
Nisam više mogla izdržati. Ljutnja koja je svo vrijeme postepeno rasla u meni, svih tih 365 dana zbog tvoje nesigurnosti i premišljanja, izbila je na površinu. Znao si što osjećam. Na tvoje uobičajeno zadirkivanje, koje bi obično popratila smješkom, odgovorila sam prilično hladnim riječima i mislila kako sam to odavno trebala učiniti - pustiti te, natjerati, da živiš negdje dalje od mene i prekinuti ovo jednom zauvijek... Kunem se da u životu nikada nisam osjetila ovoliko žaljenje zbog pogrešne odluke.
Onako kako je počelo, tako bi trebalo i završiti - u alkoholu. Ovoga puta mi ga nećeš dodati ti, već ću ga morati natočiti sama. Znam da su moje riječi imale efekt koji sam u tom trenutku željela, ali sada znam da to ne želim i da sam pogriješila. Ohlađene glave, obećajem ti jednu stvar - ipak te neću pustiti.
Re: Sada znam...
ASDHKFJHSDJKFHDS od riječi do riječi. OD RIJEČI DO RIJEČI!
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Apsolutno sve shvaćam, ista situacija, sve si pogodila :) nažalost, jedna od najglupljih situacija. Biti tako bez pomaka, uf... Čak i kad kreneš dalje, priželjkuješ to i dalje, nešto najgore. I mislila sam da mogu prijeći preko toga ali ne ide, nikako.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ništa više nego jedno veliko :O!
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
*LadyBird* je napisao/la:Ništa više nego jedno veliko :O!
^ that.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Točkica je napisao/la:U kojem smislu? Haha :)
Pozitivnom, a u kojem drugom smislu može biti nakon ovakvog teksta? :D
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Similar topics
» Koji ste sada razred
» Bilo je to ne znam koje godine
» Najgluplja,ili najgora pesma koju ste do sada čuli je...?
» Bilo je to ne znam koje godine
» Najgluplja,ili najgora pesma koju ste do sada čuli je...?
Adore Teens :: Teens :: Columns :: I believe
Stranica 1 / 1.