Poklon za 18. rođendan
3 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.
Poklon za 18. rođendan
Jedna od najboljih frendica mi ima 18. rođendan za manje od mjesec dana, a ja stvarno nemam nikakve ideje šta da joj poklonim. Ne želim nešto obično, a problem je u tome što njoj stvarno nemam šta kupit, hahah. Ne nosi nikakav nakit, torbice, makar mi je to preobično i nebi ništa takvo joj za 18. kupovala. XD Mislila sam možda da ju odvedem da radi piers, ali smo to iskoristili već za jednog frenda iz razreda, pa mi je glupo da i njoj... Može pomoć?
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Re: Poklon za 18. rođendan
To s pirsom ti je dobra ideja. Ili joj pripremite neki surprise party. Ali ono rokačina pošto je 18. haha tipa Project X. :P
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
A ona je već sve isplanirala kako će i di slavit. Ali sviđa mi se ideja, možda za nekog drugog to sredim. :)
Princess.- Administrator
Pa opiši je malo, šta voli, kako se oblači, tako nekako. Ovako ne bih znao reći osim da je dobro to za pirsing i za project X. :3
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Pa, zapravo je dosta komplicirana. Obožava Hello Kitty, štikle, haljine, ali je jako izbirljiva u vezi svega. Nema neke posebne hobije ili nešto. Ne znam kako bi ju opisala. A kažem, pirs smo ''poklonili'' jednom frendu iz razreda, pa mi je stvarno glupo opet i njoj isto, a i ona već zna di će ić radit pirs.
Princess.- Administrator
Similar topics
» Poklon za rođendan:)
» Poklon
» Rođendanski poklon
» Poklon za Valentinovo
» Zadnji poklon koji sam dobio/la je...
» Poklon
» Rođendanski poklon
» Poklon za Valentinovo
» Zadnji poklon koji sam dobio/la je...
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Ask us!
Stranica 1 / 1.