Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.

Join the forum, it's quick and easy

Adore Teens
Dobrodošli na balkanski forum za mlade. Ako se još niste registrirali to možete učiniti samo jednim klikom, a ako ste ipak registrirani ulogirajte se i uživajte. Pridružite nam se na forumu, aktivni smo i ekipa je super :)

Administration Team.
Adore Teens
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

I'm going. Where? Away, away from here.

4 posters

Go down

I'm going. Where? Away, away from here. Empty I'm going. Where? Away, away from here.

Postaj by Loud. sub oľu 09, 2013 11:17 pm

Znaš taj osećaj već. Kad se odjednom skupi sve, želi da eksplodira. A ti ne znaš. Ne znaš šta je dobro po tebe. Udaraš glavom o zid po već 10. put, iako to neće pomoći, samo može da odmogne. I najsitnija stvarčica te dovede u tom trenutku do ivice. Do ponora. Gde? Ne znaš. Da li pucam psihički? Moglo bi se reći. Pucam li fizički? Jedno bez drugog ne može. Ovih dana sam bio bolestan, u četvrtak se nisam dizao iz kreveta. Kao da me je kamion pregazio(ali sad mi je malo bolje). Nije sad nešto Bog zna šta strašno, jednostavno takvi dani dođu. Želiš, a ne možeš. Duša želi, a telo je granica.
Kako legnem, ne mogu odmah da zaspim. Već duže vreme tako. Vrtim se. Onda se smirim. Razmišljam. O čemu? Svačemu. Ljubavi, prijateljstvu, životu, školi. O svemu! I nikako da zaspim. Kažem: "Dragi mozgu, prestani da razmišljaš, hoću da spavam.". Kao da nisam imao ceo dan da razmišljam.
Ljudi su stoka. Nije humano tako reći, ali moram. Sami ljudi su me na to naterali. Ponašam se prema svima normalno. Poštujem svačije mišljenje. Ali i on mora moje. Kad ga više neće poštovati, neću ni ja. Zašto se džaba trudim? Ljudi pokušavaju na razne načine da ti promene misli. I to im polazi sa lakoćom.
Ljudi u ovom gradu su veoma... kako da se izrazim, ne znam, ali nemam reči. Jednostavno mislim dosta negativno o njima. Jednostavno ne mogu sa 89.65% ljudi u ovom gradu da pričam. Svaka čast pojedincima. Da nije njih, ja bih davno puk'o.
Grad kao grad, lep je. Ima lepih delova grada, može sa malo ulaganja da se uradi mnogo što-šta. Samo niko neće. Ljudi ne vide potencijal. Žao mi što ovakav grad koji može nešto da ponudi se srozava sve više i više. A to sve zbog ljudi koje ne mogu da podnesem. Jednostavno prave se najpametniji, njihovi životi im nisu interesantni, pa zabaduju nos i "mirođija su u svakoj čorbi". Ah... Dubok uzdah. Dubok izdah.
Neću reći da je moj život bedan, očajan. Neću da budem nezahvalan. Niti ne treba da budem. Šansa da se rodim upravo baš ja je bila 1:100000000000000000, gotovo veoma male. Bog je mogao nekog drugog da učini. Ali hvala Bogu, rodio sam se. I zahvalan sam. Jer moj život ima sigurno smisla. Samo ga ja ne vidim. Ali znam da ću ga videti. Sigurno živim zbog nekoga. Nadam se da će to biti ljubav mog života.
Želim da odem u neku metropolu - Tokio ili Seul. Fasciniraju me. Tako su divni, digitalni, moderni, futuristički, mnogo toga mi se dopada. Fantastični su. Jaka mi je želja da ih posetim.
I nadam se da ću ih posetiti.
Jednog dana.
Loud.
Loud.
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 688

[Vrh] Go down

I'm going. Where? Away, away from here. Empty Re: I'm going. Where? Away, away from here.

Postaj by Classy ned oľu 10, 2013 12:34 am

S velikim dijelom ovoga se mogu povezati, tako da te skroz razumijem. Sviđa mi se. :)
Classy
Classy
Designer
Designer

Broj postova : 8273

[Vrh] Go down

I'm going. Where? Away, away from here. Empty Re: I'm going. Where? Away, away from here.

Postaj by Unique Yeah ned oľu 10, 2013 12:43 pm

Znam kako ti je ali nije ni u tim gradovima tako savršeno. Možda je čak i gore, jer mi nikada ne vidimo onu lošu stranu recimo amerike, uvijek se stavlja i predstavlja sve lijepo duga ljeta, iste kuće, ulice sunčane i šareni bicikli.

Ja sam isto jednostavno razočaran Bjelovarom, ali eto moram izgurati još tih par godina. Pa da završim srednju i odem van, jednom Zauvijek.
Unique Yeah
Unique Yeah
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 1725

http://www.admincentar.net

[Vrh] Go down

Postaj by VanillaKismet ned oľu 10, 2013 12:46 pm

Ja isto bjezim. Ruzno je reci, ali je brate i ruzno zivjeti ovdje nekada. Stvarno ne mogu gledati kako se sve raspada.
VanillaKismet
VanillaKismet
Drama Queen
Drama Queen

Broj postova : 4850

[Vrh] Go down

Postaj by Loud. ned oľu 10, 2013 2:00 pm

Hvala svima. :)
Znam da će se mnogi pronaći u ovome što sam napisao.
Znam i za mane tih gradova, ovo nije Amerika gdehoću da idem, to je Japan/Koreja, ali znam na šta misliš. Prevelika naseljenost, dosta je natrpano, gužve itd, ali mene to fasciniraju ti prepuni gradovi života nego ovo mesto gde ja trenutno živim.
Bežim i ja. Ako ne fizički, onda u mislima pobegnem. A i kad idem da se opustim, odem pored reke, dalje od grada, negde u prirodu takođe. :)
Loud.
Loud.
Brainiac
Brainiac

Broj postova : 688

[Vrh] Go down

Postaj by Sponsored content

Sponsored content

[Vrh] Go down

[Vrh]