Što mislite o kupovanju knjiga?
+23
TinaTM
Unique Yeah
Princess.
Phalange.
motherChucker.♥
VanillaKismet
Psychadelia
Loud.
~Lollipop~
Daky
Gazija
Jovana
VolimOsmehTvoj{F}
XxlolipopxX
PaperღHearts
♥MiSs PerfeCt♥
llili
Ivonnii
Pahuljica
Primrose
Classy
Animal.
Doll.
27 posters
Adore Teens :: Teens :: School
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Što mislite o kupovanju knjiga?
U Srbiji ništa bolja situacija. Knjige skupe ubi Bože. :/
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Većinom kupim od starijeg prijatelja, ali on ima redovno njemački, a ja engleski (njemu je izborno engleski, a meni njemački tj. obrnuto) i onda ima 100 komplikacija oko toga...
Mi oduvjek kupujemo knjige.prije je bilo preko škole,ali se i to moralo plaćati.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Lepo je imati knjige u svojoj sobi, ali ja u zadnje vreme ne kupujem(kriza je, jbg. xd), nego uzimam u biblioteci, pa kad pročitam, vratim.
motherChucker.♥- Newbie
- Broj postova : 21
Svake godine uzimam od jedne cure koja je taman razred ispred mene. Pa ono, nasla sam si to. Radne kupujem. Kutija za tehnicki je uzasno skupa :O
Sjecam se jedne godine, cini mi se da je bila sk. God 2008/2009. Kad smo dobili besplatne knjige. Ne znam kako je bilo kod vas..
Sjecam se jedne godine, cini mi se da je bila sk. God 2008/2009. Kad smo dobili besplatne knjige. Ne znam kako je bilo kod vas..
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Mislim da je ta kutija kod mene bila preko 100 kn o.o
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
I mi smo te godine dobili knjige besplatno...
A da, ta kutija za tehnički, ja je još imam, nikad nista iz nje nismo radili >.<
A da, ta kutija za tehnički, ja je još imam, nikad nista iz nje nismo radili >.<
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Mi radimo iz nje, ali brate mili kao da je od zlata kosta. I knjige su neke uzasno skupe. Čitanka nam košta oko 60kn. Onda imamo vise knjige iz istog predmeta; imamo radnu, pa onda zbirku zadataka, pa udzbenik...s t r a s n o.
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Meni se svi udžbenici vrte oko 100 kn. Od 43 do 116. I ugl. su svi 90 i nešto. Plus još radne bilježnice koje su 60-70 kn.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ja kupujem polovne.
Dosta knjiga sam dobila i besplatno..
Dosta knjiga sam dobila i besplatno..
Pahuljica- Dude
Phalange. je napisao/la:Mi radimo iz nje, ali brate mili kao da je od zlata kosta. I knjige su neke uzasno skupe. Čitanka nam košta oko 60kn. Onda imamo vise knjige iz istog predmeta; imamo radnu, pa onda zbirku zadataka, pa udzbenik...s t r a s n o.
Meni knjiga iz etike košta 90 kn dafak?! Imam jednom tjedno taj predmet. Ali tu ne moram kupovati jer mi je profesorica rekla da će mi dati jer ima viška. I uopće ne mogu nabaviti knjige, kog god sam pitala nema. Izgleda da ću kopirane i ove godine. Nema šanse da kupujem, 1500 kn da bacim na nešto što rijetko koristim. x)
Classy- Designer
Malibu Barbie je napisao/la:Phalange. je napisao/la:Mi radimo iz nje, ali brate mili kao da je od zlata kosta. I knjige su neke uzasno skupe. Čitanka nam košta oko 60kn. Onda imamo vise knjige iz istog predmeta; imamo radnu, pa onda zbirku zadataka, pa udzbenik...s t r a s n o.
Meni knjiga iz etike košta 90 kn dafak?! Imam jednom tjedno taj predmet. Ali tu ne moram kupovati jer mi je profesorica rekla da će mi dati jer ima viška. I uopće ne mogu nabaviti knjige, kog god sam pitala nema. Izgleda da ću kopirane i ove godine. Nema šanse da kupujem, 1500 kn da bacim na nešto što rijetko koristim. x)
HAHAH, al opet ćeš potrošit para na kopiranje, otiđi u antikvarijat, možda nađeš nešto :)
Pahuljica- Dude
Meni je najbolje ono ispred Inine zgrade (al ove godine je na drugoj lokaciji, i guess). Učenici dođu i prodaju knjige po 10-20 kn.
Možda ima takvo nešto i kod tebe.
Ja sam za prvi razred kupila nove i više nikad. Za to sam mogla kupit hrpu odjeće.
Možda ima takvo nešto i kod tebe.
Ja sam za prvi razred kupila nove i više nikad. Za to sam mogla kupit hrpu odjeće.
Princess.- Administrator
Pahuljica je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Phalange. je napisao/la:Mi radimo iz nje, ali brate mili kao da je od zlata kosta. I knjige su neke uzasno skupe. Čitanka nam košta oko 60kn. Onda imamo vise knjige iz istog predmeta; imamo radnu, pa onda zbirku zadataka, pa udzbenik...s t r a s n o.
HAHAH, al opet ćeš potrošit para na kopiranje, otiđi u antikvarijat, možda nađeš nešto :)
200 kn mi izađu kopirane knjige.
Classy- Designer
Meni engleski i njemački zajedno koštaju 240 kuna. A imam još 13 predmeta uz to. sve ukupno oko 1000 kuna nove. KJDSLJSLJFS
Malibu Barbie je napisao/la:Pahuljica je napisao/la:Malibu Barbie je napisao/la:Phalange. je napisao/la:Mi radimo iz nje, ali brate mili kao da je od zlata kosta. I knjige su neke uzasno skupe. Čitanka nam košta oko 60kn. Onda imamo vise knjige iz istog predmeta; imamo radnu, pa onda zbirku zadataka, pa udzbenik...s t r a s n o.
200 kn mi izađu kopirane knjige.
Ahaa, onda ti je to dobro, kod nas je list za kopirat 1 kunu, tako da...A u drugim gradovima je većinom 20 lipa..
Pahuljica- Dude
Ma cdajte nek se kolju njemci sve dobiju čak i pribor za likovni i sve to.
haha to je pametno mojo tatino vrijeme bili su blokičči za pisanje a ne ovo sranje ma to je govno ja bih to ručno prepisivala e to je govno eeee
TinaTM- Newbie
- Broj postova : 71
Ja sam danas dala 1300 kn za udžbenike. Nisam nigdje mogla naći rabljene. Prošla sam i antikvarijate i ono kod muzeja, ništa.
Princess.- Administrator
e nemreš u muzeju tam ti neće prodat tam možeš samo gledat al gle to je dobra ideja čitaš u muzeju e bravo carica ti !!!Princess. je napisao/la:Ja sam danas dala 1300 kn za udžbenike. Nisam nigdje mogla naći rabljene. Prošla sam i antikvarijate i ono kod muzeja, ništa.
TinaTM- Newbie
Oh God, pa ne u muzeju. Ispred Muzeja suvremene umjetnosti se prodaju knjige.
Princess.- Administrator
ahaaa e sori onda kaj sam glupa onoo
ali znaš kak ima one čitaonne e pa misla sam da tak ima i nešt kao školske knjižaone gdje s ečitaju knjige al eto sori kaj si puno platla eto ja platla 2000kn za to sam mogla kupit eto št aj aznam naušnice
ali znaš kak ima one čitaonne e pa misla sam da tak ima i nešt kao školske knjižaone gdje s ečitaju knjige al eto sori kaj si puno platla eto ja platla 2000kn za to sam mogla kupit eto št aj aznam naušnice
TinaTM- Newbie
Ja još nisam nabavila sve knjige, inače ne kupujem nove jer mi je previše dati novaca za toliko knjige. Ali kod nas ispred škole prvih tjedan dana prodaju rabljene knjige, pa ja tamo sve kupim po 20, 30 kuna :)
Ja za gimnaziju ne mogu nać rabljene jer svi čuvaju za maturu, isto kao ja. Nema šanse da ih sad prodam i onda ću ih opet tražit.
Princess.- Administrator
Ja nisam još kupilaa.. Nama škola počinje možda tek desetog zbog vrućina. Možda.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Similar topics
» Mislite li da ste teenager ?
» Što vi mislite o sebi ?
» Što mislite o članovima foruma?
» Naj knjiga?
» Najgora knjiga
» Što vi mislite o sebi ?
» Što mislite o članovima foruma?
» Naj knjiga?