Miteseri
+31
VanillaKismet
Love to be bad^^
Little Monster^^
Nensi :DD
Natali :D
Natali :)
Primrose
Petra
Dora:*
Pahuljica
tinchica
Shadow
Lilli_D
Amyicha
*Just Smile*
Psychadelia
KiS
Daky
*☮♥isidora♥☮*
♥Maite♥Genesis♥
RedOne♥
DumDum
Elena*
PaperღHearts
Hannek ♥
Allegra
Princess.
Classy
Doll.
Animal.
Ivonnii
35 posters
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: Miteseri
Neznam kolko košta, ali znam par osoba koje ga koriste i stvarno se primjeti, super je. ^^
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
To si uvijek zaboravim kupit.xD
sjetim se da sam trebala tek kad dođem doma.-.-
sjetim se da sam trebala tek kad dođem doma.-.-
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
o mrzim ih više od svega -.-'
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Imam ih. -.- Kupit ću si sad Exfo-Brusher pa se nadam da ću ih se riješit.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Kupila sam si onu Garnierovu četku, ali ne znam.nije mi baš jako pomogla.>.<
al nemam ih puno pa je podnošljivo
al nemam ih puno pa je podnošljivo
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
Meni ta četka puno, puno pomaže. Riješila sam se svih mitesera.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Čitala sam u Cosmu ja mislim da postoje neki kao flasteri koji ih izvuku..Dora. je napisao/la:ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
Ajme ona četka od garniera, to je nesto najgore...Uzaas, samo jos vise bakterija nataložiš na lice >.<
Ja umivam s nekim avenom, skupo je al je odlično....I super mi je lice sada, prije sam imala bubuljica dosta...
Ja umivam s nekim avenom, skupo je al je odlično....I super mi je lice sada, prije sam imala bubuljica dosta...
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
tinchica je napisao/la:Čitala sam u Cosmu ja mislim da postoje neki kao flasteri koji ih izvuku..Dora. je napisao/la:ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
di toga ima za kupit?
Dora. je napisao/la:tinchica je napisao/la:Čitala sam u Cosmu ja mislim da postoje neki kao flasteri koji ih izvuku..Dora. je napisao/la:ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
di toga ima za kupit?
Ja sam to kupila u Mülleru i izgubila ih haha, al ima i u DM-u i Kozmu...
Cannibal je napisao/la:Dora. je napisao/la:tinchica je napisao/la:Čitala sam u Cosmu ja mislim da postoje neki kao flasteri koji ih izvuku..Dora. je napisao/la:ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
di toga ima za kupit?
haha kul, a jel pomaže to kaj? i koja firma to proizvodi? i kolko košta? ii sori šta gnjavim :)
Meni su sad na moru svi otišli, ne znam dal' to od soli ili sunca ili oboje, ali nema ih više. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Doll. je napisao/la:Cannibal je napisao/la:Dora. je napisao/la:tinchica je napisao/la:Čitala sam u Cosmu ja mislim da postoje neki kao flasteri koji ih izvuku..Dora. je napisao/la:ni meni isto ne pomaže baš. operem se s tom četkom radi reda. žao mi bacat stvari.. uglavnom, jel postoji koja maska da se rješim tih mitesera sugavih??
di toga ima za kupit?
haha kul, a jel pomaže to kaj? i koja firma to proizvodi? i kolko košta? ii sori šta gnjavim :)
Ne znam pošto sam ih izgubila XD Nemam pojma koja firma, a košta nekih 20-30 kuna valjda. Ne gnjaviš. :P
Princess. je napisao/la:Meni su sad na moru svi otišli, ne znam dal' to od soli ili sunca ili oboje, ali nema ih više. :)
Meni uvijek more očisti lice, ne samo mitesere već i prištiće.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Meni nije nikad do sad. Tek ove godine. ><
Princess.- Administrator
Imala sam jedan miteser u životu xD
i hvala bogu pa nemam prištiće :)
i hvala bogu pa nemam prištiće :)
Dora:*- Brainiac
- Broj postova : 576
Ja ih imam po nosu. Koristila sam onaj Nivea stay clear i neko Clean Clear a tek sam sada skužila da od toga mi još više tog nastaje. Otkada sada ništa ne koristim osim vode nemam više ni prištića, osim tih gluposti po nosu.. Moram si u DM-u kupiti one flastere.
Petra- Brainiac
- Broj postova : 564
Flasteri ne pomažu baš puno u takvim slućajevima ;)
Dora:*- Brainiac
- Broj postova : 576
Imam taj garnier ali nsiam primjetila nikakvu razliku, ali ne koristim ga često tako da. :/
Ja imam mitesera na nosu, onako, niti malo niti puno, ali mi ih se puno smanjilo od kada koristim onaj sapun/piling od lusha, brijem da se zove Dark Angels, onak crni. To utrljam u nos, ostavim 15 sekundi i onda operem. 100 grama košta 61 kunu ali ja uvijek kupim puno manje, zato jel ovaj od 100 g nebi potrošila ni za 5 godina hahaha. Zato jel treba samo komadic.
Ja imam mitesera na nosu, onako, niti malo niti puno, ali mi ih se puno smanjilo od kada koristim onaj sapun/piling od lusha, brijem da se zove Dark Angels, onak crni. To utrljam u nos, ostavim 15 sekundi i onda operem. 100 grama košta 61 kunu ali ja uvijek kupim puno manje, zato jel ovaj od 100 g nebi potrošila ni za 5 godina hahaha. Zato jel treba samo komadic.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Clean&Clear je grozno, ja to koristim godinu dana i samo mi se od toga još povečalo i peče. Ako ćeš već uzimati, uzmi nešto od Nivea proizvoda.
Petra- Brainiac
- Broj postova : 564
Cannibal je napisao/la:Ja mislim da ću morat kupit neki Clean&Clear ili nešto, sad se šire po cijelom licu. :S
Uzmi od Evelina pure control SOS. Imaju ti kao 3 koraka tj. proizvoda i svaki ti košta 20 kuna. Meni je lice puno bolje, a koristim samo 1. i 3. korak. Imas [You must be registered and logged in to see this link.] recenziju 3. koraka tj. kreme, ali meni je bolji 1. korak tj. maska piling.
Znaci "Krema je na bazi cinka i aktivnog sumpora koji sprečavaju razvoj bakterija, reguliraju sekreciju sebuma i aktivno sprječavaju pojavu novih prištića."
ovdje ne piše, ali odlicno je i za mitesere pošto regulira razinu sebuma, matira lice itd.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Ja sam kupila flastere za mitesere i kad sam skinula to, ajme meni. Toliko ''smeća'' je bilo na tom flasteru, užas. >< Ali oni najveći miteseri su mi ostali. sad moram čekat 3 dana da opet stavim to. ><
Princess.- Administrator
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 2 / 3.