Digitalna droga.
+13
RedOne♥
DumDum
XxlolipopxX
.Cherrie.
Emina
Hannek ♥
Princess.
Cloud Razor
*Just Smile*
Classy
Muffin.
Doll.
Ivonnii
17 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Digitalna droga.
Slušajući određene MP3 glazbene fileove dolaze u stanje kakvo izaziva i uzimanje ecstasyja ili pušenje marihuane...
Američki tinejdžeri otkrili su novi način kako se drogirati. Slušajući određene MP3 glazbene fileove dolaze u stanje kakvo izaziva uzimanje ecstasyja ili pušenje marihuane. Amerikanci su novi fenomen nazvali “i-dosing.”
“I-dosing” je novi fenomen protiv kojeg ćemo se u budućnosti izgleda morati boriti. Mladi na Internetu pronalaze online dilere koji vam onda prodaju "digitalne droge“ kako bi se mogli "pucati“ samo stavljajući slušalice na uši putem kojih slušate "drogirane“ MP3 glazbene fileove.
Da bi privukli veći broj tinejdžera, na internetu je dostupna i jedna takva MP3 droga sasvim besplatno. Radi se o stvari “Gates of Hades,” koja je dostupna na YouTubeu. Oni kojima se to svi i žele se zakačiti na takvu vrstu "zabave“, mogu kupiti i druge pjesme koji će zatim izazvati učinak sličan onom da ste popušili joint, ušmrkali kokain, pojeli halucinogene gljive ili uzeli tableticu ecstasyja.
Američki tinejdžeri otkrili su novi način kako se drogirati. Slušajući određene MP3 glazbene fileove dolaze u stanje kakvo izaziva uzimanje ecstasyja ili pušenje marihuane. Amerikanci su novi fenomen nazvali “i-dosing.”
“I-dosing” je novi fenomen protiv kojeg ćemo se u budućnosti izgleda morati boriti. Mladi na Internetu pronalaze online dilere koji vam onda prodaju "digitalne droge“ kako bi se mogli "pucati“ samo stavljajući slušalice na uši putem kojih slušate "drogirane“ MP3 glazbene fileove.
Da bi privukli veći broj tinejdžera, na internetu je dostupna i jedna takva MP3 droga sasvim besplatno. Radi se o stvari “Gates of Hades,” koja je dostupna na YouTubeu. Oni kojima se to svi i žele se zakačiti na takvu vrstu "zabave“, mogu kupiti i druge pjesme koji će zatim izazvati učinak sličan onom da ste popušili joint, ušmrkali kokain, pojeli halucinogene gljive ili uzeli tableticu ecstasyja.
To sam ja bila slušala jednom. Stvarno radi, ja sam slušala za marihuanu. Smijala sam se kad bi me neko šupio, -.- BOLesno! -.-''
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Re: Digitalna droga.
Štaa?! Šta je to? o.O Idem vidit odma XDTo sam ja bila slušala jednom. Stvarno radi, ja sam slušala za marihuanu. Smijala sam se kad bi me neko šupio, -.- BOLesno! -.-''
Da, al to skroz utječe na tebe. To se zove bolest. Ja žalim kaj sam to slušala, -.-
Moje frendice iz razreda su to slušale u školi, i cjeli dan su bile napušene, i izgledale su stvarno nadrogirano, -.- Odvratno izgleda, i bilo ih je ružno za čuti. Al ja onda nisam bila svjesna, smijala sam se ko retardirana, xD
Moje frendice iz razreda su to slušale u školi, i cjeli dan su bile napušene, i izgledale su stvarno nadrogirano, -.- Odvratno izgleda, i bilo ih je ružno za čuti. Al ja onda nisam bila svjesna, smijala sam se ko retardirana, xD
Ivonnii- Drama Queen
Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Očeš da ti dam link? xD Al to trebaš slušat na slušalice, i bit ''usredotočena'' na to kaj slušaš. XD
Ivonnii- Drama Queen
i MENIII! jel stv djelovalo? kak si se osjećalaa??Ivonnii je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Očeš da ti dam link? xD Al to trebaš slušat na slušalice, i bit ''usredotočena'' na to kaj slušaš. XD
Muffin. je napisao/la:i MENIII! jel stv djelovalo? kak si se osjećalaa??Ivonnii je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Sve mi je bilo smješno, ko da sam napušena, al ne djeluje svima. Djelovat će ti samo ak ćep vjerovat u to. Petra me je bila šupila izsve snage, i ja sam se počela smijat, XD bolest, :P
Ivonnii- Drama Queen
Hoću, jel se može prebacit na mob, jer nemam na kompu slušalice.
Classy- Designer
Ivonnii je napisao/la:Muffin. je napisao/la:i MENIII! jel stv djelovalo? kak si se osjećalaa??Ivonnii je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Sve mi je bilo smješno, ko da sam napušena, al ne djeluje svima. Djelovat će ti samo ak ćep vjerovat u to. Petra me je bila šupila izsve snage, i ja sam se počela smijat, XD bolest, :P
Ajme! zamisli onda s nečim jačim :O Heroin hah.
Di si to našlaa? :D
Muffin. je napisao/la:Ivonnii je napisao/la:Muffin. je napisao/la:i MENIII! jel stv djelovalo? kak si se osjećalaa??Ivonnii je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:Ajme ja biiii! DE DAJTE! LET'S GET HIGH! :D
Ajme! zamisli onda s nečim jačim :O Heroin hah.
Di si to našlaa? :D
Imaš na netu. sa strane imaš kokain, imaš i za orgazam XD sam moraš tražit, :PPAl neću ti ovdje dat ak očeš poslušat, dat ću ti prek PM-a.
Ivonnii- Drama Queen
Ajd i meni na PM :)
Classy- Designer
aaa.kako kul.^^
xDD
xDD
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Uf, vidila sam to.brrr
poslušala san na jutubu neku pismu i samo me bolila glava užasno.><
puno je lakše samo uzet drogu i popušit, a ovo je bzvz. ma da i to valja nebi ja to koristila.
poslušala san na jutubu neku pismu i samo me bolila glava užasno.><
puno je lakše samo uzet drogu i popušit, a ovo je bzvz. ma da i to valja nebi ja to koristila.
Joj da, ja sam probala al jedna slušalica mi je bila pokvarena (to sam skontala nakon 45 min slušanja!) tak da me sam glava boljela. Al probat ću opet XD
Haha. Probala sam to. Predobro je, hahaha. Stvarno je ko da si napušen.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Muffin. je napisao/la:Joj da, ja sam probala al jedna slušalica mi je bila pokvarena (to sam skontala nakon 45 min slušanja!) tak da me sam glava boljela. Al probat ću opet XD
ma nevalja to. pogotovo zato jer je besplatno. ima čak i kupit pjesme! nađeš si dilera na netu on ti da. omg. xd
Miss je napisao/la:Ja bi se rađe fkt nadrogirala, hahaha!
Haha i ja da mogu nabavit koji đoint o.O XD
A ja ću onda bit policajka kad odrastem, XD
Ivonnii- Drama Queen
Ja sigurno to necu probat. :D
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
hoću ja nama, dajte link !! XD
Emina- Newbie