Knjige nisu out
+21
Psychadelia
Phalange.
Lilli_D
Hannek ♥
Animal.
KiS
Daky
Voodoo.Killer
Bubble:)
Jovana
♥Maite♥Genesis♥
RedOne♥
Točkica
LilMan
nexy92
Cloud Razor
Classy
.ShiningStar.
Muffin.
Doll.
Ivonnii
25 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Knjige nisu out
Misliš li da je čitanje knjiga stvar štrebera i staromodnih ljudi? Varaš se! Čitanje knjiga definitivno nije stvar prošlosti, a to dokazuju i mnogi moderni bestseleri.
Mnogi mladi ne vole čitati jer misle da to nije dovoljno cool, ili da će ispasti štreberi ako kažu u društvu da su pročitali neku dobru knjigu. Neki ne bi čitali ni u ludilu i misle da su sve knjige dosadne i nerazumljive, no to je vjerojatno baš zato što nisu pokušavali pročitati ništa izvan dosadne školske lektire.
Nema potrebe čitati dosadne knjige pisane arhaizmima i nerazumljivim jezikom, koje će te samo zamarati. Zato postoje mnoge zanimljive knjige, od kojih se često ne možeš odvojiti dok ih ne pročitaš do kraja. Uvijek možeš birati između ljubića, krimića, SF-a, a tu su i knjige po kojima su nastale neke od najpopularnijih TV serija ili filmova.
Dobra knjiga često može biti bolji izbor od televizije, koja, moraš priznati, u zadnje vrijeme često zaglupljuje. Nekad me knjiga toliko nasmijala da sam je čitala nekoliko puta, ili je bila toliko zanimljiva pa sam je pročitala u jednom dahu.
Lako se uživjeti u likove ako te tema zanima, a zato je važno pronaći baš onakvu knjigu koja će ti se svidjeti i biti ti zanimljiva i zabavna. Većina knjiga i nisu tako skupe, a osobno preporučam (onima kojima se to sviđa) razne knjige iz Algoritma, gdje se stvarno može pronaći svašta, a i nije jako skupo. I u malo boljim knjižnicama se mogu posuditi moderne i nove knjige.
Dakle, ne treba zazirati od čitanja jer to može biti izvor zabave, opširna tema za razgovor, inspiracija za nešto...Svakako probajte! :)
Mnogi mladi ne vole čitati jer misle da to nije dovoljno cool, ili da će ispasti štreberi ako kažu u društvu da su pročitali neku dobru knjigu. Neki ne bi čitali ni u ludilu i misle da su sve knjige dosadne i nerazumljive, no to je vjerojatno baš zato što nisu pokušavali pročitati ništa izvan dosadne školske lektire.
Nema potrebe čitati dosadne knjige pisane arhaizmima i nerazumljivim jezikom, koje će te samo zamarati. Zato postoje mnoge zanimljive knjige, od kojih se često ne možeš odvojiti dok ih ne pročitaš do kraja. Uvijek možeš birati između ljubića, krimića, SF-a, a tu su i knjige po kojima su nastale neke od najpopularnijih TV serija ili filmova.
Dobra knjiga često može biti bolji izbor od televizije, koja, moraš priznati, u zadnje vrijeme često zaglupljuje. Nekad me knjiga toliko nasmijala da sam je čitala nekoliko puta, ili je bila toliko zanimljiva pa sam je pročitala u jednom dahu.
Lako se uživjeti u likove ako te tema zanima, a zato je važno pronaći baš onakvu knjigu koja će ti se svidjeti i biti ti zanimljiva i zabavna. Većina knjiga i nisu tako skupe, a osobno preporučam (onima kojima se to sviđa) razne knjige iz Algoritma, gdje se stvarno može pronaći svašta, a i nije jako skupo. I u malo boljim knjižnicama se mogu posuditi moderne i nove knjige.
Dakle, ne treba zazirati od čitanja jer to može biti izvor zabave, opširna tema za razgovor, inspiracija za nešto...Svakako probajte! :)
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Re: Knjige nisu out
Volim čitati, ali ne na silu.
Ako me netko tjera da nešto pročitam, ja ju iz inata neću pročitati. :P
Hhaha, ja niš ne čitam. Za mene su knjige OUT! -.-
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Knjige.Moja strast.Obožavam čitati.U knjižnici čim nešto pročitam odmah odjurim u knjižnicu po novu turu,po moju zalihu hrane.A ako nekada skupim nešto para otiđem u Algoritam ili Profil ili bilo gdje gdje bih mogla naći knjigu koja me zanima.
.ShiningStar.- Wannabe
- Broj postova : 281
Ali moj mozak je out.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Ali moj mozak je out.
I ja popisujem, moj mozak također. X)
Miss je napisao/la:Volim čitati, ali ne na silu.
Potpisetina.
Lektiru moram.-.-'
Al čitam ju zadnja 2 dana. Hehe.
Inače obožavam čitat. Sve. Sve što vidim. Čitam i e-knjige. Al njih baš i nema za skidat(btw ako neko ima neku dobru stranicu s e-knjigama u .pdf formatu, odma PM!)
Knjige nikada nisu out, ali ne treba ih citati na silu uopste...
nexy92- Newbie
- Broj postova : 5
Obožavam čitati!
I bolje su neg cijeli dan gledat TV :D
I bolje su neg cijeli dan gledat TV :D
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
Knjige su zakon Lektire ne volim čitat zato što su to obično neke gluposti xD, ali inace čitanje obožavaam :)
Točkica je napisao/la:Knjige su zakon Lektire ne volim čitat zato što su to obično neke gluposti xD, ali inace čitanje obožavaam :)
Potpisujem.
Volim knjige i volim čitat. Ali me muči to što uvijek moram pročitat zadnju rečenicu kad počnem čitat. A lektire mrzim a plus neko me tjera da to čitam pa ih mrzim, i dosadne su, i glupe.
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Obozavam citati...samo tada se osjecam sigurnom!
I ne mislim da je to streberski
I ne mislim da je to streberski
♥Maite♥Genesis♥- Newbie
- Broj postova : 66
Ne volim citati osim ako je neka bas dobra knjiga u pitanju.Citam samo lektire,nekad xD I to je to xD
I za mene su knjige out :)
I za mene su knjige out :)
Jovana- Wannabe
- Broj postova : 266
RedOne♥ je napisao/la:Volim knjige i volim čitat. Ali me muči to što uvijek moram pročitat zadnju rečenicu kad počnem čitat. A lektire mrzim a plus neko me tjera da to čitam pa ih mrzim, i dosadne su, i glupe.
Ja istoo na početku uvijek pročitam zadnju rečenicu. A inače volim čitati, al one lektire dosadne mrzim uvijek su neke dosadne -.-
Bubble:)- Newbie
- Broj postova : 27
nisam bas neka osoba koja voli citati ali kad se nade neka dobra knjiga uvjek ju procitam. :P
i mene je škola naučila da mrzim knjige :S
zato jer su sve lektire jadne pa sam si ja bila umislila da su sve knjige jadne xD
i mene je škola naučila da mrzim knjige :S
zato jer su sve lektire jadne pa sam si ja bila umislila da su sve knjige jadne xD
Zadnja promjena: Voodoo.Killer; uto sij 18, 2011 9:59 am; ukupno mijenjano 1 put.
Voodoo.Killer- Newbie
- Broj postova : 80
Volim sve sem lektira. :)
Pročitam ono sto mi se svidja,lektire su dosadne.Skoro svee.
Pročitam ono sto mi se svidja,lektire su dosadne.Skoro svee.
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Obožavam čitati, ali naravno ako je zanimljiva knjiga. U knjižnici idem 2 puta nedeljno.
KiS- Wannabe
- Broj postova : 261
I ja volim čitatiii, al lektire mrziiim. .__.
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Ja volim citati knjige koje su meni zanimljive, al ne neke tamo dosadne koje ne kontam -.-
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Knjige su in to sigurno
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
Obozavam citati knjige i dok citam zamisljam sve prizore :DD
I ide mi na zivce kad me ljudi krivo gledaju ako kazem da volim citati -.-'
mrzim lektire i uvijek ih citam u zadnji cas :33
I ide mi na zivce kad me ljudi krivo gledaju ako kazem da volim citati -.-'
mrzim lektire i uvijek ih citam u zadnji cas :33
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja nemam vremena za čitanje, prije sam dosta čitala, ali sad me više baš i ne privlači to.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
» eBooks ili obične knjige
» Jeste li kupili knjige?
» Koliko su vam knjige teške?
» ...došlo vrijeme da se knjige spreme, stiglo doba da se život proba.. [ CHAT tema ]
» eBooks ili obične knjige
» Jeste li kupili knjige?
» Koliko su vam knjige teške?
» ...došlo vrijeme da se knjige spreme, stiglo doba da se život proba.. [ CHAT tema ]
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.