.Vaš izgled.
+48
Točkica
aca-perfect.
sexyxx
*LadyBird*
Amélie
VanillaKismet
Pahuljica
teamo♥
Little Monster^^
MirandaFan™
.Prince
Anette
penny
Who's that?!
Shadow
Primrose
Amyicha
DumDum
Voodoo.Killer
Cinderella
Unique Yeah
Gazija
Jovana
♥Maite♥Genesis♥
Barbie <3
.ShiningStar.
Daky
trick-trick
Alex. :]
.Kixy.
Elena*
Lollipop
Phyre Q.
DamnSoReckless
Pupii ^^
LilMan
PaperღHearts
Cloud Razor
Hannek ♥
Classy
RedOne♥
Iva Tinkivinki
Princess.
Animal.
Doll.
Natsumi-chan
Ivonnii
*Just Smile*
52 posters
Stranica 3 / 5.
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: .Vaš izgled.
što želim imatri :
još metar visine
ljepše oči
svijetlije usne ( savršene su sam boja malo svijetlija)
jedno 5 do 10 kila
djede mraze jel previše tražim ha ha ha
još metar visine
ljepše oči
jedno 5 do 10 kila
Metar? o.OLittle smile je napisao/la:što želim imatri :
još metar visine
ljepše oči
jedno 5 do 10 kila
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
:P Mozda je kosarkasica pa hoche da bude 2.20 m
Gazija- Newbie
- Broj postova : 96
Gazija je napisao/la::P Mozda je kosarkasica pa hoche da bude 2.20 m
Dečko je.xD
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
nemislim da sa ljepa ali nebi nis mjenjala. :/
Jako sam visoka (173 cm, srecom sam prestala rast), imam velike noge xD (broj 40)
mrsava sam (54 kile :O) i imam pjegice (samo oko nosa :DD) ali nekako se nebi osjecala kao ja da išta promjenim :D
Jako sam visoka (173 cm, srecom sam prestala rast), imam velike noge xD (broj 40)
mrsava sam (54 kile :O) i imam pjegice (samo oko nosa :DD) ali nekako se nebi osjecala kao ja da išta promjenim :D
Voodoo.Killer- Newbie
- Broj postova : 80
Voodoo.Killer --> Zašto nam se ne predstaviš u podforumu za predtavljanje? :D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Ne sviđa mi se isključivo nos i podočnjaci XD -_-'
DumDum- Nerd
- Broj postova : 189
nisam ni vidla da imate taj podforum xD evo idem :D*Just Smile* je napisao/la:Voodoo.Killer --> Zašto nam se ne predstaviš u podforumu za predtavljanje? :D
Voodoo.Killer- Newbie
- Broj postova : 80
Oii..Takodjee ^^Jovana je napisao/la:Paa...zadovoljna sam :)
Mijenjala bih stopala,siroka su mi malo vise xD
Sam to..
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
zadovoljna sam s svojim izgledom, možda bi samo koljena promjenila da mogu nekako, ali ne mogu :S
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Iskreno, jako sam zadovoljna sa sobom. Jedino NOS! malo mi je velik, al vidi se samo iz profila, ide onak ko brdo XD htijela bi to popraviti plastićnom operacijom.
I smeta me dioptrija. Dogovorila sam se sa roditeljima da će mi platiti lasersku korekciju kada navršim 18, ali to je dosta skupo, 10 tisuća kuna po oko, ovisi o dioptriji.
I smeta me dioptrija. Dogovorila sam se sa roditeljima da će mi platiti lasersku korekciju kada navršim 18, ali to je dosta skupo, 10 tisuća kuna po oko, ovisi o dioptriji.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
MissDora je napisao/la:Iskreno, jako sam zadovoljna sa sobom. Jedino NOS! malo mi je velik, al vidi se samo iz profila, ide onak ko brdo XD htijela bi to popraviti plastićnom operacijom.
suosjećam se zbog nosa. moj je bio u redu dok me lopta nije pogodila koju je jebeni JAKOV GOJUN šikno nekom dok su se zagrijavali i ovaj kreten ne uhvati i mene na tribinama spizdi. i sada imam kvrgu. očito se neka kost pomaknula. i kad je god promjena vremena boli me. i kada me netko malo udari boli me.
Amyicha- Drama Queen
Ja bi samo podočnjake odstranila. I sise povećala, ali valjda mi još rastu. xD
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Amyicha je napisao/la:MissDora je napisao/la:Iskreno, jako sam zadovoljna sa sobom. Jedino NOS! malo mi je velik, al vidi se samo iz profila, ide onak ko brdo XD htijela bi to popraviti plastićnom operacijom.
suosjećam se zbog nosa. moj je bio u redu dok me lopta nije pogodila koju je jebeni JAKOV GOJUN šikno nekom dok su se zagrijavali i ovaj kreten ne uhvati i mene na tribinama spizdi. i sada imam kvrgu. očito se neka kost pomaknula. i kad je god promjena vremena boli me. i kada me netko malo udari boli me.
BAŠ TO, KVRGA. Ali meni to imaju i tata i baka, no meni je bio nos uredu sve do par godina. :S
Pretty Reckless je napisao/la:Ja bi samo podočnjake odstranila. I sise povećala, ali valjda mi još rastu. xD
hah, da, to sam zaboravila. ja imam jako velike podočnjake, i da ne koristim sve te kremice bilo bi još gore. sad preko ljeta ih uopce nemam, valjda zbog toga što potamnim pa se nevide, ali zimi. -.- namucila sam se dok sam našla proizvode koji rade svoj posao i korektore i pudere koji dobro prekrivaju.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Ja imam grozne podočnjake, baš su tamni. Bez korektora ne idem nikud, čak ga i doma stavljam na njih jer se ne mogu gledat takva. xD
I noge su mi koma. Mršave su jako, pogotovo u listovima. I onda izgledaju ko da su krive, a zapravo su samo mršave.
I noge su mi koma. Mršave su jako, pogotovo u listovima. I onda izgledaju ko da su krive, a zapravo su samo mršave.
Shadow- Nerd
- Broj postova : 220
Shadow je napisao/la:Ja imam grozne podočnjake, baš su tamni. Bez korektora ne idem nikud, čak ga i doma stavljam na njih jer se ne mogu gledat takva. xD
Same here. Izluđuju me.
Classy- Designer
MissDora je napisao/la:Amyicha je napisao/la:MissDora je napisao/la:Iskreno, jako sam zadovoljna sa sobom. Jedino NOS! malo mi je velik, al vidi se samo iz profila, ide onak ko brdo XD htijela bi to popraviti plastićnom operacijom.
BAŠ TO, KVRGA. Ali meni to imaju i tata i baka, no meni je bio nos uredu sve do par godina. :S
pa da tako i meni dok prije godinu-dvije nisam otišla na tu utakmicu. i gojun je sve kriv. nije meni zbog kvrge. nije ona toliko velika koliko mene jebe nos kada su promjene vremena i kada se ne naspavam. to me boli ko nikog ništa. pa čak me to više boli od jajnika za vrijeme menge -.-'
Amyicha- Drama Queen
U zadnje vrijeme sam poprilično zadovoljna svojim izgledom. Nisam umišljena ni ništa, ali jednostavno sam se prihvatila i shvatila da biti lijepa ne znači biti kao drugi. Uostalom, u zadnje vrijeme mi hrpa ljudi govori da sam lijepa, i prijatelji, i nepoznati. I neželim kukat kako sam ružna,kad mi netko da kompliment, nasmijem se i komentiram nešto u stilu: Hvala,nemoj me tako hvalit, mogla bi se hihotat cijelu večer.
Samo uvjerite samu sebe da ste lijepe,slatke,zabavne i vjerujte mi i drugi će vas tako doživljavati. Ovo nije patentičan savjet, ovo govorim iz iskustva.
Samo uvjerite samu sebe da ste lijepe,slatke,zabavne i vjerujte mi i drugi će vas tako doživljavati. Ovo nije patentičan savjet, ovo govorim iz iskustva.
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
e ja u zadnje vrijeme bas i nisam zadovoljna. inace sam poprilicno mrsava, ali sam se naglo zdebljala nista jako puno, nije vidljivo na prvi pogled, ali zato vaga sve osjeti -.- sad oci su mi razlicite velicine i imam razdvojene prednje zube. stopala su mi kako bi moja sestra rekla ''hobitska''. nisam bas 100 posto zadovoljna, ali kad se pogledam u cjelini pomislim si: ok je, moglo bi i gore..
Poprilicno,svako je lep na svoj nacin ;)
Anette- Newbie
- Broj postova : 58
Zadovoljan sa svime samo ne nogama ( imaju čudan oblik ajmo to tako nazvat ) i nisam zadovoljan sa licem kad se gleda s bočne strane xD
Obrve! Izluđuju me. Jedna je dosta viša od druge i to se baš vidi kad se zagleda. I noge, s njima nikada neću biti zadovoljna, ni da ih dovedem u formu. Jesu čvrste i ne tresu se kad hodam toliko (znam hrpu mršavica kojima se noge odvratno tresu dok hodaju), ali su premišićave, tj. listovi su mi dosta jaki, a to mi je grozno jer kad nosim štikle baš se onako vide ti mišići jako. :(
Classy- Designer
Stranica 3 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Stranica 3 / 5.