Podočnjaci
+38
VanillaKismet
Lisa
Lusi.♥
Amyicha
Nightmare
*LadyBird*
blento. ^^
Daky
Katarina Cullen
.Cherrie.
Jovana
DumDum
♥Maite♥Genesis♥
Alex. :]
Barbie <3
Unique Yeah
Elena*
Lollipop
SpeciaŁ One
Pupii ^^
SingTheSorrow
Sara
PaperღHearts
LilMan
KiS
Animal.
VolimOsmehTvoj{F}
*Autumn Rain*
Doll.
XxlolipopxX
Cloud Razor
Hannek ♥
RedOne♥
Classy
Muffin.
Princess.
Ivonnii
Iva Tinkivinki
42 posters
Stranica 4 / 4.
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Podočnjaci
neznam, jedno jutro ih imam jedno nemam i tako...inace idem jako rano spavat jer se nemogu skoncentrirati u školi uopce i još uvijek mi cesto dođu o.O
al nisu veliki pa mi ne smetaju.inace mama je u nekoj x zemlji kupila neki vrag kao za masažu podočnjaka.onako se kotrlja i ful hladi ^^
al nisu veliki pa mi ne smetaju.inace mama je u nekoj x zemlji kupila neki vrag kao za masažu podočnjaka.onako se kotrlja i ful hladi ^^
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
i jel djeluje?
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Da :)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ako imate JAKO izražene podočnjake, vrlo moguće je da imate hiperpigmentacije. Ja imam 3 točne smeđe malo iznad uha ali na licu, onako na liniji kose skroz, i malo se protežu sitne točkice i na jedan kapak. Pa ako imate negdje drugdje, možda su ti podočnjaci ustvari hiperpigmentacije. Moja mama ima JAKO tamne "podočnjake" ali kako u njeno vrijeme to baš i nije bilo previše bitno, posebno dole u Splitu, i nije se imalo niti gdje otići zbog toga, nije znala da to nisu samo podočnjaci. E pa ja sam tamne krugove nasljedila od nje, i UŽAS. Isprobala sam na desetke korektora, I neko vrijeme sam bila vjerna Rimmel Hide the Blemish, pa sam pročitala sa puno cura hvali MAC-ov studio sculpt, pa sam isprobala njega, i mogu reći da radi odlično, prezadovoljna sam sa njime, no ipak nije to to. Otišla sam dermatologu zato jel sam vidjela na youtubu za te hiperpigmentacije, i to od naše beauty blogerice, i naravno, rekao je da imam hiperpigmentacije. Ali ne možeš tu ništa, probala sam neke kreme ali meni to ništa ne pomaže. A nijansa mi se mjenja sa stanjem organizma, ne znam kako ti bo objasnila, ali ima dana, doduše jako rijetko, kada jedva pa se vide, a ima dana, tj ostatak dana, kada su "podočnjaci" do poda. Ma koliko god ja slojeva korektora stavljala, i iluminatora i svega i svacega, ne mogu to sakriti.
Uglavnom, eto, možete probati sa posvjetljivanjem, ali ja sam odlučila da ipak neću, zato jel to su neke kreme, i bog zna kako to djeluje, i sta ce biti.
Uglavnom, eto, možete probati sa posvjetljivanjem, ali ja sam odlučila da ipak neću, zato jel to su neke kreme, i bog zna kako to djeluje, i sta ce biti.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Preko ljeta kad pocrnim, manje se vide. :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
primrose...nemoj...ja..ti..ne..bih..preporučila...da...eksperimentiraš...sa...izbjeljivanjem...
Daj MOLIM TE nemoj pisat sa točkicama, nego koristi razmak. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Evo zamjenila sam tastature nije mi radio onaj razmak glupi ><
Da, slažem se. HAHA niti sam ja htjela, niti mi mama nije dopustila. meni je moja koža sasvim uredu ne želim ju pogoršati samo sa eksperimentiranjem.
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Nemam. :D
aca-perfect.- Nerd
- Broj postova : 178
Stranica 4 / 4. • 1, 2, 3, 4
Stranica 4 / 4.