Alergije
+34
MirandaFan™
Phalange.
Točkica
TinaTM
.BarbieBitch.
VanillaKismet
Pahuljica
Cinderella
Amélie
*LadyBird*
Amyicha
Daky
.Cherrie.
Jovana
*☮♥isidora♥☮*
Elena*
LilMan
PaperღHearts
XxlolipopxX
VolimOsmehTvoj{F}
Mistaken_Freak
Cloud Razor
Natsumi-chan
RedOne♥
.ShiningStar.
Iva Tinkivinki
Doll.
Princess.
Animal.
Allegra
*Just Smile*
Classy
Muffin.
Ivonnii
38 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Alergije
Ne kužim...Simline je napisao/la:Molim te pokušaj se ubiti, možda ti pođe za rukom.
Jer ona neće prekul je cura da bi razgovarala s tobom
Ja sam samo izrazio žaljenje na svoj način. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Žaljenje će biti tebi kad ću ti na grobu pišat.
Ugl. jel ko alergičan na sintetiku i neprorodne materijale?
Ugl. jel ko alergičan na sintetiku i neprorodne materijale?
Ajme jadaan. ><Malibu Barbie je napisao/la:Ja sam alergična na ribu i prašinu. Jedan moj frend je alergičan na alkohol. Ja ne znam kako bi ja da imam tu alergiju hahah.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Možda je to na neki način loše, neće se moći nekada opustiti i to.
Ček onda on ne može korisiti većinu krema ili alkohol za dezinfeksiju? ojoj
Ček onda on ne može korisiti većinu krema ili alkohol za dezinfeksiju? ojoj
Imam kožnu alergiju koja više prerasta u bolest. Uglavnom kao da me komarac ujede i na vrhu samo malo bijelkasto i tvrđe. Pojavi se kad-kad na leđima i na vlasištu ( koži glave - tjmeneu ). Ta bolest me ponekad baci u depresiju i oduzima mi mnogo stvari, ima sve šta ne smijem jesti napisano al mi je to jadno skroz. Ne znam, nekad se pitam što me Bog stvorio a nekad se tako radujem životu. Dosta o ovome :/
Da :S
Tako mrzim svoj život ponekad da je to bolesno. Kad sam god u kući glava mi je pod nekakvim kremama i mastima jer od toga to se povuče na par dana i moram onda svake subote i petka navečer to nositi na glavi -.-"
I onda operem kosu u nedjelju navečer da to što duže mogu držat, a Biberica bila dugačka ono, pa te kreme i masti umjesto da odu na glavu, odu na kosu većinom, pa nije bilo efekta. Uff ://
Tako mrzim svoj život ponekad da je to bolesno. Kad sam god u kući glava mi je pod nekakvim kremama i mastima jer od toga to se povuče na par dana i moram onda svake subote i petka navečer to nositi na glavi -.-"
I onda operem kosu u nedjelju navečer da to što duže mogu držat, a Biberica bila dugačka ono, pa te kreme i masti umjesto da odu na glavu, odu na kosu većinom, pa nije bilo efekta. Uff ://
Ajme jadan, tealergije mogu bit stvarno uzasne. Znam curu koja je alergicna na cokoladu.
Donovan: ma ja ni ne volim nositi nista sto je od sintetikei tih cudnoh materijala, fuj to. A poliestera Na svakoj odjeci malo tako...i da, kao mala, bila sam uzasno alergicna na deke one,dlakave lol,:)
Btw. hvala sta me...branis?:33
Donovan: ma ja ni ne volim nositi nista sto je od sintetikei tih cudnoh materijala, fuj to. A poliestera Na svakoj odjeci malo tako...i da, kao mala, bila sam uzasno alergicna na deke one,dlakave lol,:)
Btw. hvala sta me...branis?:33
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ja nosim večinom pamuk, elasten i to ako sam tačno napisao. Nekad poliestar se nađe možda 3% :D
Niko nije savršen :D
Niko nije savršen :D
I nije mi jasno zasto je sad morao pljuvatpo nama. Hvala bogu da mu je Hanna dala vječni ban... Bitno da je on najsavrseniji i najpametniji. Mogu se kladit da je alergican na brdo stvari...><
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Jesam, na školu. xD
Šalim se, nisam na ništa, zasad. :)
Šalim se, nisam na ništa, zasad. :)
aca-perfect.- Nerd
- Broj postova : 178
Nisam na ništa, ali nije više bitno. :)Phalange. je napisao/la:Mogu se kladit da je alergican na brdo stvari...><
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.