Jeste li ikad pisali knjigu?
+27
Kikita
Lilli_D
Lusi.♥
PaperღHearts
aqa95
Nightmare
Animal.
Wwinner
Daky
Voodoo.Killer
Jovana
RedOne♥
Pupii ^^
LilMan
Točkica
Barbie <3
Alex. :]
Iva Tinkivinki
Classy
Muffin.
Cloud Razor
*Just Smile*
.ShiningStar.
Princess.
Ivonnii
Hannek ♥
Doll.
31 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Re: Jeste li ikad pisali knjigu?
Ne,nemam ja taj talenat za knjige xD
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
ne, nit nebi htjela, -.-
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Ne. Iako sam pokušala, mislim, ne knjigu, nego neku kao priću. Pa sam stala na 2 rečenici.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Pokušala,al nijedna nije dobila svoj kraj.
Najduže mi je jedna izdržala do 6.poglavlja i onda sam stala,kao i uvijek.
Dok dobim word 2007 idem pisat jednu dramu (a drame nisu nimalo tipične za mene).
Najduže mi je jedna izdržala do 6.poglavlja i onda sam stala,kao i uvijek.
Dok dobim word 2007 idem pisat jednu dramu (a drame nisu nimalo tipične za mene).
.ShiningStar.- Wannabe
- Broj postova : 281
Hmm.pokušala sam, ali....
jedino sam napisala priču prošli mjesec za OK i poslala.
sada čekam da izađe OK.:D
jedino sam napisala priču prošli mjesec za OK i poslala.
sada čekam da izađe OK.:D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Uf, da.
Prvu sam 'knjigu' napisala u vrtiću. DAA! Karijes i četkica za zube, neš u tom stilu xdd. Crtali su u nju svi iz vrtića, teta ju je uvezla ono sve skupa i poslala nekom tamo odboru. Mahhaahhh.xd
Sad pišem neš. Neko sranje. Niš od toga.
Ove sam god bila na lidranu. S nekim bezveznim radom iz zadaćnice. Stigla do državnog -skoro. Izabrali su nas troje iz županije za državno - mene, nekog malog i moju polusestru koju nisam vidjela 5 god., nego tek na tom lidranu. Drama. Samo je taj mali iša na državno. Izgleda da im se nije svidio stil kako ja i my sis pišemo.Hahahh!
Prvu sam 'knjigu' napisala u vrtiću. DAA! Karijes i četkica za zube, neš u tom stilu xdd. Crtali su u nju svi iz vrtića, teta ju je uvezla ono sve skupa i poslala nekom tamo odboru. Mahhaahhh.xd
Sad pišem neš. Neko sranje. Niš od toga.
Ove sam god bila na lidranu. S nekim bezveznim radom iz zadaćnice. Stigla do državnog -skoro. Izabrali su nas troje iz županije za državno - mene, nekog malog i moju polusestru koju nisam vidjela 5 god., nego tek na tom lidranu. Drama. Samo je taj mali iša na državno. Izgleda da im se nije svidio stil kako ja i my sis pišemo.Hahahh!
Zadnja promjena: Cloud Razor; pon ruj 06, 2010 3:34 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Također. BWAHAH ! :PGabbs* je napisao/la:Ne. Iako sam pokušala, mislim, ne knjigu, nego neku kao priću. Pa sam stala na 2 rečenici.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
hahhaah...nisam...al ona priča kaj smo pisali tu na forumu ispala bi dobra knjiga....hahaha...sam kaj bi trebali izbacit sex ubojstvo i neke slično..hahah
Iva Tinkivinki- Dude
- Broj postova : 1000
Miss je napisao/la:I kaj bi ostalo bez sexa i ubistva? HAHAHA
hahahah....a dobro bi ispalo.....seks bumo stavili ali bez sex ubojstva ivone..hahah...kaj se ne sjećaš??? ivona je vila umrla zbog isteka krvi..hahahah...al ne...danšanje knjige su čitanije ako ima više seks scena...hahaha...pa ja sam pročitala jednu knjigu samo radi tih scena...hahaha...na karju je to bila scena pedera..hahah
Iva Tinkivinki- Dude
- Broj postova : 1000
Ja jesam, cijelu malu svesku sam napisala. Meni je oke xD
nikom je ne pokazzujem i stoji ispod tv-a da je niko ne nađe :D
nikom je ne pokazzujem i stoji ispod tv-a da je niko ne nađe :D
Alex. :]- Nerd
- Broj postova : 117
Jesam :)
Napisala sam jedno 60 stranica u neku bilježnicu, i jednog dana mi je ostala na stolu iz hrvatskog ( bez te bilježnice nemogu živjet, svagdje je nosam- pa dobijem inspiracije :) ) i našla mi je profka xD I dala mi 3 petice u dnevnik *_* I rekla je da će to slat negdje xD
Napisala sam jedno 60 stranica u neku bilježnicu, i jednog dana mi je ostala na stolu iz hrvatskog ( bez te bilježnice nemogu živjet, svagdje je nosam- pa dobijem inspiracije :) ) i našla mi je profka xD I dala mi 3 petice u dnevnik *_* I rekla je da će to slat negdje xD
Zadnja promjena: Barbie <3; ned ruj 19, 2010 4:14 pm; ukupno mijenjano 1 put.
Barbie <3- Nerd
- Broj postova : 138
Barbie je napisao/la: Jesam :)
Napisala sam jedno 60 stranica u neku bilježnicu, i jednog dana mi je ostala na stolu iz hrvatskog ( bez te bilježnice nemogu živjet, svagdje je nosam- pa dobijem inspiracije :) ) i našla mi je profka xD I dala mi 3 5 u dnevnik *_* I rekla je da će to slat negdje xD
Isuseeee!
Od sad i ja nosim bilježnicu u školu u kojoj ću počet pisat knjigu (dobila inspiraciju xD).
.ShiningStar.- Wannabe
- Broj postova : 281
.ShiningStar. je napisao/la:Barbie je napisao/la: Jesam :)
Napisala sam jedno 60 stranica u neku bilježnicu, i jednog dana mi je ostala na stolu iz hrvatskog ( bez te bilježnice nemogu živjet, svagdje je nosam- pa dobijem inspiracije :) ) i našla mi je profka xD I dala mi 3 5 u dnevnik *_* I rekla je da će to slat negdje xD
Isuseeee!
Od sad i ja nosim bilježnicu u školu u kojoj ću počet pisat knjigu (dobila inspiraciju xD).
HAHAHAHHAHA xD
Pa ćeš je "ne" namjerno ostaviti na stolu xD
Barbie <3- Nerd
Jesam, volim pisat pogotovo kad dobim inspiraciju (ali onda ne mogu stat) :D
Jesam par puta al sam izbrisala svaki put.
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
Barbie je napisao/la: Jesam :)
isuseeeeeeeeeee ii šta je biloo?
Jesam. Zvala se "Udari me" . HAHAH,
Napisala sam jedno 50 starina, i onda prestala jer mnisam imala vremena i tak zaboravila na nju, mozda cak i imam negdje doma.
Bzvz je, radi se o nekoj curi ciji su se roditelji rastali i mora se odselit s mamom nekam i onda joj se desavaju stalno neka sranja. xD
Napisala sam jedno 50 starina, i onda prestala jer mnisam imala vremena i tak zaboravila na nju, mozda cak i imam negdje doma.
Bzvz je, radi se o nekoj curi ciji su se roditelji rastali i mora se odselit s mamom nekam i onda joj se desavaju stalno neka sranja. xD
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Muffin. je napisao/la:Barbie je napisao/la: Jesam :)
Osvojila sam 2. mjesto ^^
Barbie <3- Nerd
Barbie je napisao/la:Muffin. je napisao/la:Barbie je napisao/la: Jesam :)
Osvojila sam 2. mjesto ^^
Bravoo. Cetitam. (:
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Prijedlog za neku teenagersku knjigu?
» Ako ikad...
» Jeli bi se ikad promjenili zbog simpe/dečka?
» Jeste li kupili knjige?
» Kolko imate kila i jeste li zadovoljni svojom kilažom?
» Ako ikad...
» Jeli bi se ikad promjenili zbog simpe/dečka?
» Jeste li kupili knjige?
» Kolko imate kila i jeste li zadovoljni svojom kilažom?
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.