eBay
+17
Phalange.
Točkica
Psychadelia
Petra
Animal.
XxlolipopxX
RedOne♥
Ivonnii
LilMan
Hannek ♥
Muffin.
Princess.
*Just Smile*
Classy
Cloud Razor
Iva Tinkivinki
Doll.
21 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 2 / 3.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Re: eBay
Kakve podatke kreditne kartice O.O
E, kad sam kupila to šro sam htjela mi se pisalo You just bought this item tak neš. Jel to naručeno?
E, kad sam kupila to šro sam htjela mi se pisalo You just bought this item tak neš. Jel to naručeno?
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Hahaha, da, naručeno je.xD
A te podatke kredine kartice, znaš, onaj broj i to.xD
Ne kužim se ja u to baš ^^
Aiime. Kolko sam ja već našla tog za pokupovat. Iss. Badić, remen, šuzee, neznam ni sama. *__*
Sutra će mi stari sredit to za karticu.
Sutra će mi stari sredit to za karticu.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Čini se da je moja stara jedina konzervativna što se tog tiče. Nju je strah da joj netko nezahakira kreditnu karticu i ukrade identitet
Gost- Gost
Ima odličnih stvari :D Ali mi starci sto posto ne bi dali karticu i sve te podatke :(
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
bonesy je napisao/la:Čini se da je moja stara jedina konzervativna što se tog tiče. Nju je strah da joj netko nezahakira kreditnu karticu i ukrade identitet
Ja sam svoju jedva nagovorila.Ona prije nije niti imala kreditnu, pa ju je napravila samo zbog e-baya.
Ček ak je naručeno zaš onda treba dat to neš od kreditne kartice? ekontam sad ništaCloud Razor je napisao/la:Hahaha, da, naručeno je.xD
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
Emm.. A dal se plaća poštarina i to?
Jer meni brat kaže da nema šanse da si šta naručim jer će poštarina doć duplo više. -.-
Jer meni brat kaže da nema šanse da si šta naručim jer će poštarina doć duplo više. -.-
Princess.- Administrator
Da plača se, moj brat je platio.Gabbs* je napisao/la:Emm.. A dal se plaća poštarina i to?
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
A kolko negdje?Ana. je napisao/la:Da plača se, moj brat je platio.Gabbs* je napisao/la:Emm.. A dal se plaća poštarina i to?
Princess.- Administrator
Neznam, pitat ču ga, al znam da nije bilo puno, a neki CD je naručio.
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Ovako. Htjela bih si neke stvari kupiti preko eBaya al nikada nisam pa niš ne kužim. Kako to ide? Naručiš, staviš najvišu cijenu koju daš i onda ti još naplate 100 kn do hrvatske??!!
Petra- Brainiac
- Broj postova : 564
Moja rendica stalno naručuje, pa si i ja nešto naručim preko nje. Iskreno nemam pojma kak' to funkcionira sve, prekomplicirano je to za mene. ><
Princess.- Administrator
Sada sam skužila da ima i taj kao free shipping, no koliko je to dobro? jel se isplati i oće te prevariti ili šta?
Petra- Brainiac
Ovisi kako za koji item. Neka stvar, npr. jedna LMFAO majica, "košta" 0.01$, a poštarina je 15$.. tako da vam dođe isto. Ako je free shipping onda imate sreće što ste to našli. Pazite da je seller top rated i da ima najmanje 97% dobar feedback. Ja sam naručivala 4 majice iz kolekcije Miley Cyrus i Max Azria i sve mi je došlo kako je trebalo, novci su redovno skinuti s mamine kartice i nisu ništa prevarili.. Samo treba biti oprezan.
Ja ne znam zašto, no moj tata meni ne želi niš kupiti preko tog :/ kaže da je nesigurno i da ne voli kupovat preko interneta. A našla sam puno predobrih stari kje su free shipping a ne znam redovna cijena je od 0,99 pa do 5$ :)
Petra- Brainiac
Samo trebaš pazit da ima dobar feedback. Onda ne može bit nesigurno. A i nešto je bilo kao da ti vrate novac, i don't know.. ><
Princess.- Administrator
Ima predobrih stvari, i htjela bi naručiti nešto, al kao i većinu - strah me prevare i svega toga...
Ja svoje moram nagovorit.Oču one lančiće i martensice jaooo.rekli su da ce razmislit. hope :33
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
a daj,ne može bez kreditne kartice >< ja onda ne mogu..a šteeeeta.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
ella_b je napisao/la:a daj,ne može bez kreditne kartice >< ja onda ne mogu..a šteeeeta.
Pa nagovoriš roditelje, moji su rekli da ce razmislit ;)
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
ma ja cu preko sestre ona kupuje tako :)))
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Za mene kao da i eBay ne postoji, mogu da uđem na sajt, ali da kupujem ne mogu ništa, valjda treba paypal, koji tek u Srbiji treba da dođe. A i ne znam ni da li kad dođe paypal da ću nešto kupovati. Carina u Srbiji prevazilazi svaku granicu normale. -.-
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Mi narucujemo tamo. I prvi put dok sve slozis za payPal je kada se regas na forum.
A sve je dalje lakse.
Mi narucujemo svasta... I nikad problema
Shipping ovisi i o stvari koju narucujes recimo neka majica kosta 15 kuna a onda ti je shipping oko 60. Tak se to nadopunjuje.
A sve je dalje lakse.
Mi narucujemo svasta... I nikad problema
Shipping ovisi i o stvari koju narucujes recimo neka majica kosta 15 kuna a onda ti je shipping oko 60. Tak se to nadopunjuje.
Stranica 2 / 3. • 1, 2, 3
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 2 / 3.