Ljetna avantura
+19
Točkica
Cinderella
Nightmare
Amyicha
.Kixy.
DamnSoReckless
llauryca
Pupii ^^
PaperღHearts
RedOne♥
XxlolipopxX
Animal.
KiS
Allegra
Princess.
Doll.
Classy
*Just Smile*
Cloud Razor
23 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Ljetna avantura
Što kažete na to? Jel vam se ikad dogodilo? Što mislite o tome? Dali traje zauvijek, ili ostaje samo jedno lijepo sjećanje na ljeto? Pričajte.
Ovo ljeto, prije negdje dva, tri tjedna, ja i moje još dvije frendice otišle smo na rivu na kraju plaže skakat. I tako smo došli tamo, skakali, i tamo su bili neki dečki. Pretpostavljali smo da su slovenci. Gurali su nas, smijali nam se, svašta. Onda, kad je već bilo devet i po, morali smo doma. Uputili smo se stazom sve uživljene u te dečke, ono netko odjednom počne zviždat. Bili su to ti dečki, zviždali su nam i pokazivali da se vratimo. No, mi nismo mogli.
Taj dan navečer, nas tri, sve uživljene, postali smo bar 100 postova na fejsu u 'slovencima'. Napokon, kad smo dočekale sutradan, odmah smo pojurile do rive. Nažalost, njih tamo nije bio.:( Nakon pola sata, ja san ugledala curu koja je bila s njima. Ako je ona tamo, i oni su morali biti. Mi smo svi poečeli skrikat, bacat se, toliko da je cijela plaža gledala u nas. Odjednom su jedan po jedan počeli izlazit iz apartmana. Bilo ih je troje. Ta cura je brzo doplilavala do nas i počela pokazivat. Bija je tu Tomaš, sutradan je punio 15 godina i sviđala mu se moja frendica, Lukaš, 14 i također mu se sviđala ista cura ko Tomašu i Miro koji je ima 15 godina, i ja sam mu se sviđala. (Bljak!) Na kraju je ispalo da su oni iz česke, a cura se zvala Jana i imala je 12 godina(i imala je predivne sive očiii:OOO) Mi smo svi sebi dali godinu više, al to sad nije važno hahah:D I tako smo cijeli dan proveli skupa, bilo nam je super, a oni su sutradan išli ča. Mojoj frendici se sviđao Tomaš, on njoj, pa su se čak zagrlili, zamalo poljubili(my credits;).
Inače, mislim da ta ljubav ne traje vječno, nego da je prolazna, kao što smo mi svi več njih zaboravili, jer znamo da tu nema nade.
Ovo ljeto, prije negdje dva, tri tjedna, ja i moje još dvije frendice otišle smo na rivu na kraju plaže skakat. I tako smo došli tamo, skakali, i tamo su bili neki dečki. Pretpostavljali smo da su slovenci. Gurali su nas, smijali nam se, svašta. Onda, kad je već bilo devet i po, morali smo doma. Uputili smo se stazom sve uživljene u te dečke, ono netko odjednom počne zviždat. Bili su to ti dečki, zviždali su nam i pokazivali da se vratimo. No, mi nismo mogli.
Taj dan navečer, nas tri, sve uživljene, postali smo bar 100 postova na fejsu u 'slovencima'. Napokon, kad smo dočekale sutradan, odmah smo pojurile do rive. Nažalost, njih tamo nije bio.:( Nakon pola sata, ja san ugledala curu koja je bila s njima. Ako je ona tamo, i oni su morali biti. Mi smo svi poečeli skrikat, bacat se, toliko da je cijela plaža gledala u nas. Odjednom su jedan po jedan počeli izlazit iz apartmana. Bilo ih je troje. Ta cura je brzo doplilavala do nas i počela pokazivat. Bija je tu Tomaš, sutradan je punio 15 godina i sviđala mu se moja frendica, Lukaš, 14 i također mu se sviđala ista cura ko Tomašu i Miro koji je ima 15 godina, i ja sam mu se sviđala. (Bljak!) Na kraju je ispalo da su oni iz česke, a cura se zvala Jana i imala je 12 godina(i imala je predivne sive očiii:OOO) Mi smo svi sebi dali godinu više, al to sad nije važno hahah:D I tako smo cijeli dan proveli skupa, bilo nam je super, a oni su sutradan išli ča. Mojoj frendici se sviđao Tomaš, on njoj, pa su se čak zagrlili, zamalo poljubili(my credits;).
Inače, mislim da ta ljubav ne traje vječno, nego da je prolazna, kao što smo mi svi več njih zaboravili, jer znamo da tu nema nade.
Re: Ljetna avantura
aaa.ljepoo.:D
hmm.a nie mi se dogodilo.:S
.tj. mogla je bit ljetna ljubav (ali ne na moru nego je jedan dečko došo u naše mjesto), ali on je baš bio u vezi s mojom frendicom i nisam htjela niš s njim. (iako mi se sviđao. :O)
hmm.a nie mi se dogodilo.:S
.tj. mogla je bit ljetna ljubav (ali ne na moru nego je jedan dečko došo u naše mjesto), ali on je baš bio u vezi s mojom frendicom i nisam htjela niš s njim. (iako mi se sviđao. :O)
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Meni je, al' niš posebno. XD
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Daa. Prošlo ljeto. Prekrasno, nije bilo ništa ono ozbiljno, al eto. Upoznali smo se tako da sam ga ja pogodila lopticom u glavu. Hahah. I onda smo se tako, družili stalno, navečer smo išli u šetnje. Nisam sigurna zapravo dal smo bili u vezi, hahaha. Ali ugl. čak je pao i poljubac. Hahah
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Gabbs* je napisao/la:Daa. Prošlo ljeto. Prekrasno, nije bilo ništa ono ozbiljno, al eto. Upoznali smo se tako da sam ga ja pogodila lopticom u glavu. Hahah. I onda smo se tako, družili stalno, navečer smo išli u šetnje. Nisam sigurna zapravo dal smo bili u vezi, hahaha. Ali ugl. čak je pao i poljubac. Hahah
Awww kak kjut.
Lopticom u glavu hahahha! Odličan način za upoznavanje ;)
Pa da. Baš je. hahaCloud Razor je napisao/la:Gabbs* je napisao/la:Daa. Prošlo ljeto. Prekrasno, nije bilo ništa ono ozbiljno, al eto. Upoznali smo se tako da sam ga ja pogodila lopticom u glavu. Hahah. I onda smo se tako, družili stalno, navečer smo išli u šetnje. Nisam sigurna zapravo dal smo bili u vezi, hahaha. Ali ugl. čak je pao i poljubac. Hahah
Awww kak kjut.
l neka čudna loptica je bila, malo tvrđa i odbila se od njegove glave. Hahahh. Ja sam mislila da me lik mrzi, a kad ono....
Princess.- Administrator
Gabbs* je napisao/la:Pa da. Baš je. hahaCloud Razor je napisao/la:Gabbs* je napisao/la:Daa. Prošlo ljeto. Prekrasno, nije bilo ništa ono ozbiljno, al eto. Upoznali smo se tako da sam ga ja pogodila lopticom u glavu. Hahah. I onda smo se tako, družili stalno, navečer smo išli u šetnje. Nisam sigurna zapravo dal smo bili u vezi, hahaha. Ali ugl. čak je pao i poljubac. Hahah
Awww kak kjut.
l neka čudna loptica je bila, malo tvrđa i odbila se od njegove glave. Hahahh. Ja sam mislila da me lik mrzi, a kad ono....
Ajme koju si mi dobru ideju dala o.O
Allegra- Brainiac
- Broj postova : 800
Hahaha zakon :D
A meni je tak bilo isto, nisam znala jel to veza, al' smo se poljubili.. o__O
A meni je tak bilo isto, nisam znala jel to veza, al' smo se poljubili.. o__O
Classy- Designer
Neidem nikud samo sedim kuci bas se smaram
KiS- Wannabe
- Broj postova : 261
Ja bi to *.*
Al šanse za to su jednake nuli ˇˇ
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Totalni potpis isto tako i meni :(MissHepii je napisao/la:Ja bi to *.*
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
Aaa ja bi to. Samo da su dečki zgodni.
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Ja bi isto sa jednim Čupavim. Al' jbg, malo mi je sad daleko. :'(
U Brodu su dečki očaj, u Zagrebu seksi ali većinom navijaju za dinamo.. u Zadru ima savršeniih :)
U Brodu su dečki očaj, u Zagrebu seksi ali većinom navijaju za dinamo.. u Zadru ima savršeniih :)
Classy- Designer
PaperღHearts je napisao/la:Meni se nije dogodilo.
To je jako lepo,ali takva veza nema buducnost.
Da, to je istina.
To na kraju više bude ko dobra uspomena sa ljetnih praznika.
Zato se i zove ljetna avantura. Svaka čast iznimkama koji održe vezu.
Classy- Designer
Ne, ja ju nisam mogla imat. A kak sam se i nadala, Božemiprosti na šta ličim >.<
Al upoznala sam dečka koji mi se sviđo godinu dana i shvatila sam DA TO NIJE TO. Nebi s njim bila za sve pare ovog svijeta.
A drugi dečko koji mi se sviđo skoro 2 godine je gay. Ne ovako da ga vrijeđam, nego stvarno je. :OO
Al upoznala sam dečka koji mi se sviđo godinu dana i shvatila sam DA TO NIJE TO. Nebi s njim bila za sve pare ovog svijeta.
A drugi dečko koji mi se sviđo skoro 2 godine je gay. Ne ovako da ga vrijeđam, nego stvarno je. :OO
Animal.- Administrator
Aimee. Ja bi htjela upoznat ljudofa geja. Hahah.
Ja nisam imala jer mi bilo zal prevarit decka, al mogla sam jer je i on mene prevaril. -.-'
Ja nisam imala jer mi bilo zal prevarit decka, al mogla sam jer je i on mene prevaril. -.-'
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Pupii ^^ je napisao/la:Aimee. Ja bi htjela upoznat ljudofa geja. Hahah.
Pobjego je od cure, druži se isključivo sa dečkima, nepriča sa curama, neizlazi i puno laže.
Bio bi ti super prijattelj ˇoˇ
Animal.- Administrator
Meni se opet to dogodilo. haha I opet je lopta imala glavnu ulogu. Ja i frendica smo se loptae u moru i kao slučajno nam je k tim dečkima išla lopta i tak sto puta i onda ja kažem da ako još jednom padne ih vodimo na piće. haha
A moja frendica se dere dal ima curu. Cijeli Vir ju je čuo. haha
I da, sad smo mi skupa, ono službeno. haha I on je iz Zagreba i ić ćemo u škole koje su blizu i nadam se ostat u dobrim odnosima. haha
I da, sad smo mi skupa, ono službeno. haha I on je iz Zagreba i ić ćemo u škole koje su blizu i nadam se ostat u dobrim odnosima. haha
Princess.- Administrator
Gabbs* je napisao/la:Meni se opet to dogodilo. haha I opet je lopta imala glavnu ulogu. Ja i frendica smo se loptae u moru i kao slučajno nam je k tim dečkima išla lopta i tak sto puta i onda ja kažem da ako još jednom padne ih vodimo na piće. haha
aaa.predivno.:*
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Meni su ljetne avanture bezveze jer ju imam samo preko ljeta i o nda kad se taman zagrijem za tog dečka ono moram ić...tak da NEBI JA TO :D
llauryca- Wannabe
- Broj postova : 348
Pa daa.Pokazale smo ga Ivonni i Dori i Hannni :O a nikad ne bi rekla da je gay al šta ćeš :SMissHepii ♥ je napisao/la:Ne, ja ju nisam mogla imat. A kak sam se i nadala, Božemiprosti na šta ličim >.<
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Unknown je napisao/la:Pa daa.Pokazale smo ga Ivonni i Dori i Hannni :O a nikad ne bi rekla da je gay al šta ćeš :SMissHepii je napisao/la:Ne, ja ju nisam mogla imat. A kak sam se i nadala, Božemiprosti na šta ličim >.<
To se sam nama može dogodit >.<
Da nam se sviđa gay. :shock:
Animal.- Administrator
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 2.