Naj knjiga?
+29
Kikita
Amyicha
Lilli_D
Wwinner
Daky
♥Maite♥Genesis♥
Elena*
fenixxx
Pupii ^^
zvijezda sjevera
LilMan
-*0nA l00dacXa AleX*-
RedOne♥
Mistaken_Freak
Muffin.
Gypsy
llauryca
Allegra
Amy
.ShiningStar.
CitizenQueen
*-Dreamer-*
Electra.
Točkica
*Just Smile*
Pahuljica
P.De.Muerte
Doll.
Ivonnii
33 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Naj knjiga?
hmm.. ja volim pravo citati ali od lektira su bile samo dobre Ruza I, II, III i Mali Princ
a od knjiga iz biblioteke mi je super Sumrak saga, Domacin..., Stephenie Meyer :]
onda, sve od R.L. Stinea su kul. ^^
dobre su mi i Allyin svijet, Sestre po trapericama, Sve dok smo zajedno, Ispovjesti iz harema,... i pravo mi se svidja Gospodar prstenova .. : D
a od knjiga iz biblioteke mi je super Sumrak saga, Domacin..., Stephenie Meyer :]
onda, sve od R.L. Stinea su kul. ^^
dobre su mi i Allyin svijet, Sestre po trapericama, Sve dok smo zajedno, Ispovjesti iz harema,... i pravo mi se svidja Gospodar prstenova .. : D
Mistaken_Freak- Newbie
- Broj postova : 21
Hmmmm. Bilo koja od R.L. Stinea
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Princezini dnevnici ^^ ♥
-*0nA l00dacXa AleX*-- Newbie
- Broj postova : 53
R.L.Stine u biti uopće nema zanimljive knjige, nego su one dosta male, pa ih svatko čita. knjige koje su na meni ostavile veliki dojam su sve knjige Danielle Steel, Louisa de Wohla, Mary Higgins Clark, zatim knjige Koliba, Otok, Mtildin posljednji valcer, Trinaesta priča, P.S.volim te... oni koji kažu da nisu čitali tetralogiju Sumrak zbog toga što su gledali film, su potpuno u krivu. knjiga je znatno bolja od filma, mene je film iskreno u mnogočemu razočarao.
zvijezda sjevera- Newbie
- Broj postova : 4
zvijezda sjevera je napisao/la:R.L.Stine u biti uopće nema zanimljive knjige, nego su one dosta male, pa ih svatko čita. knjige koje su na meni ostavile veliki dojam su sve knjige Danielle Steel, Louisa de Wohla, Mary Higgins Clark, zatim knjige Koliba, Otok, Mtildin posljednji valcer, Trinaesta priča, P.S.volim te... oni koji kažu da nisu čitali tetralogiju Sumrak zbog toga što su gledali film, su potpuno u krivu. knjiga je znatno bolja od filma, mene je film iskreno u mnogočemu razočarao.
R.L. Stine ima jaako jaako zanimljive knjige i nemozes to poreci. Knjige su zanimljive na svoj nacin, to su hororci i oni koji vole takav stil knjige i filmova vole i njegove knjige. To sto su knjige tanke ne znaci da su losije od onih od 500 str. -.-
Knjiga Sumrak i ostatak knjiga je meni takoder puno bolji od filma. :D
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Pupii ^^ je napisao/la:zvijezda sjevera je napisao/la:R.L.Stine u biti uopće nema zanimljive knjige, nego su one dosta male, pa ih svatko čita. knjige koje su na meni ostavile veliki dojam su sve knjige Danielle Steel, Louisa de Wohla, Mary Higgins Clark, zatim knjige Koliba, Otok, Mtildin posljednji valcer, Trinaesta priča, P.S.volim te... oni koji kažu da nisu čitali tetralogiju Sumrak zbog toga što su gledali film, su potpuno u krivu. knjiga je znatno bolja od filma, mene je film iskreno u mnogočemu razočarao.
R.L. Stine ima jaako jaako zanimljive knjige i nemozes to poreci. Knjige su zanimljive na svoj nacin, to su hororci i oni koji vole takav stil knjige i filmova vole i njegove knjige. To sto su knjige tanke ne znaci da su losije od onih od 500 str. -.-
Knjiga Sumrak i ostatak knjiga je meni takoder puno bolji od filma. :D
istina je da knjiga ne mora biti debela da bi bila dobra i zanimljiva, ali R.L.Stine nije pisac koji baš najbolje napiše te knjige. nemam ništa ni protiv njega, ni protiv onih koji vole i čitaju njegove knjige, ali isto tako smatram da ima puno boljih pisaca i spisateljica od njega. ako ništa barem bolje opišu i događaje i likove i mjesta i sve ostalo. no, ipak - tko voli, nek izvoli. meni se osobno njegov stil pisanja ne dopada ama baš nimalo. knjige možda imaju neki zaplet i neizvjesne su i do samog kraja uzbudljive, ali mi njegov stil pisanja uopće nije zanimljiv. to je možda zato što sam puuuuuno knjiga pročitala od puno boljih i poznatijih pisaca, a usput sam starija od vas tu, pa poznam vrijednost neke knjige, al opet kažem - tko voli, nek izvoli :D
zvijezda sjevera- Newbie
- Broj postova : 4
Pa da ali ova koju sad čitam, Tajna soba je predobra. Radi se o nečem slično ko u Krugu.Muffin. je napisao/la:Volim Stine-a, al iskreno knjige nisu uopće strašne. Al ima predobre knjige :D
RedOne♥- Dude
- Broj postova : 1418
Pa netrebaju bit strašne neg napete jel to su ubiti horor krimići tak da :DUnknown je napisao/la:Pa da ali ova koju sad čitam, Tajna soba je predobra. Radi se o nečem slično ko u Krugu.Muffin. je napisao/la:Volim Stine-a, al iskreno knjige nisu uopće strašne. Al ima predobre knjige :D
btw knjiga je predobra ova je jeziva
LilMan- Wannabe
- Broj postova : 344
Tračerica..još uvijek ju čitam ali mi je ono šro sam pročitala predobro i zanimljivo
Elena*- Nerd
- Broj postova : 178
Mi djeca sa kolodvora Zoo,Twilight saga,Ruza(svi djelovi),...
♥Maite♥Genesis♥- Newbie
- Broj postova : 66
Robinson Kruso
Šempi ti smopi da limvo te
Piškilište,tako nešto nisam sigurna za naslov ugl. premoćna je knjiga :D
Šempi ti smopi da limvo te
Piškilište,tako nešto nisam sigurna za naslov ugl. premoćna je knjiga :D
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
3 metra iznad neba-federiko moća xD <3
Wwinner- Nerd
- Broj postova : 179
Kradljivica knjiga, zasad mi je uvjerljivo najbolja! *_____* Teško da će mi ju neka u potpunosti nadmašiti.
Sumrak saga, Postene Iluzije....itd
Lilli_D- Nerd
- Broj postova : 110
lovac u žitu definitivno :D
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
sumrak, knjige iz ulice straha od r. l. stinea i laura :)
Kikita- Newbie
- Broj postova : 38
Trenutno mi je Pali Anđeo.
Fallen Angel by Lauren Kate. :)
Fallen Angel by Lauren Kate. :)
aca-perfect.- Nerd
- Broj postova : 178
Djeca s kolodvora zoo. knjiga je odlična.
zadnja koju sam pročitala i koja me se oduševila je bila život poslije života, knjiga savršeno opisuje što se ljudima događalo u kliničkoj smrti, predobra je.
zadnja koju sam pročitala i koja me se oduševila je bila život poslije života, knjiga savršeno opisuje što se ljudima događalo u kliničkoj smrti, predobra je.
beks- Newbie
- Broj postova : 14
Mi deca sa stanice ZOO,Lovac na zmajeve...
buđava- Newbie
- Broj postova : 33
Kradljivica knjiga - Markus Zusak
Sjena vjetra - Carlos Ruiz Zafon
Anđelova igra - Carlos Ruiz Zafon
Zatocenik neba - Carlos Ruiz Zafon
Marina - Carlos Ruiz Zafon
Pjesma leda i vatre - George R.R. Martin
Zovem se crvena - Orhan Pamuk
Zaboravljeni vrt - Kate Morton
Ime vjetra - Patrick Rothfuss