Predodređuju li nas imena?
+18
Hell Lightning
*LadyBird*
TwiGirl
Cinderella
Daky
Unique Yeah
Athendora
*bloody_princess*
SpeciaŁ One
Pixie
*Just Smile*
XxlolipopxX
Cloud Razor
Ivonnii
Muffin.
Hannek ♥
Princess.
Doll.
22 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Predodređuju li nas imena?
Ovo baš i ne spada tu, ali ima veze sa mitovima, pričama, legendama i time pa ću ipak ovdje staviti temu.
Vjerujete li da nas ime predodređuje? Znači, kad se rodi beba da ona svojim imenom dobiva neke karakteristike? JA sam se uvjerila. Vi?
P.S. - ovdje mi napišite svoje ime pa ću vam ja dati karakteristike toga imena, što znači, i to :D
Vjerujete li da nas ime predodređuje? Znači, kad se rodi beba da ona svojim imenom dobiva neke karakteristike? JA sam se uvjerila. Vi?
P.S. - ovdje mi napišite svoje ime pa ću vam ja dati karakteristike toga imena, što znači, i to :D
Re: Predodređuju li nas imena?
Gabriela. :P
Amm. neznam, nisam nikad razmišljala o tome. Alii, kad sad malo razmisliim, moguće. :)
Amm. neznam, nisam nikad razmišljala o tome. Alii, kad sad malo razmisliim, moguće. :)
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Značenje, podrijetlo
Gabriela je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Gabriela je relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko petsto osoba koje nose ovo ime.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Gabriela rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje pedesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Gabriela slavi rođendan 25. kolovoza.
Gabriela je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Gabriela je relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko petsto osoba koje nose ovo ime.
Nomen est omen - Gabriela je sretna?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Gabriela slovi kao sretna. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je djevica, a u kineskom horoskopu zmaj. Osobe s imenom Gabriela najviše vole povrća.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Gabriela žitelji su Zagreba (ukupno preko sto), Splita (četrdesetak) te Osijeka (dvadesetak). S obzirom na broj stanovnika, Gabriela najčešće je ime među stanovnicima Jalžabeta gdje se svaki četristoti stanovnik tako zove.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Gabriela rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje pedesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Gabriela slavi rođendan 25. kolovoza.
Nomen est omen - Gabriela je sretna?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Gabriela slovi kao sretna. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je djevica, a u kineskom horoskopu zmaj. Osobe s imenom Gabriela najviše vole povrća.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Gabriela žitelji su Zagreba (ukupno preko sto), Splita (četrdesetak) te Osijeka (dvadesetak). S obzirom na broj stanovnika, Gabriela najčešće je ime među stanovnicima Jalžabeta gdje se svaki četristoti stanovnik tako zove.
Hanna :)
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Osobe s imenom Gabriela najviše vole povrća.
Samo to je točno.. XD
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Značenje, podrijetlo
Ivonna je žensko ime, u potpunosti hrvatsko. Ivonna je vrlo rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset ovakih imenjaka.
- Jupiiiiiiiiii. haha
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Ivonna rođeno je devedesetih godina prošlog stoljeća, a najmanje devedesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Ivonna slavi rođendan 24. studenog.
-? aj oke. :P
Nomen est omen - Ivonna je zaigrana?
-Jesam, haha. :D
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Ivonna slovi kao zaigrana. Ne slažete se? - Glasujte!
-nečemo glasat. hahaha
Najčešći horoskopski znak ovog imena je strijelac, a u kineskom horoskopu majmun.
- nee, ja sam vodenjak, i u kineskom horoskopu sam ja mislim pjevac. :)
EL SAM JA ZAIGRANA? HAHAHAH
Ivonna je žensko ime, u potpunosti hrvatsko. Ivonna je vrlo rijetko ime. Danas u Hrvatskoj živi manje od deset ovakih imenjaka.
- Jupiiiiiiiiii. haha
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Ivonna rođeno je devedesetih godina prošlog stoljeća, a najmanje devedesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Ivonna slavi rođendan 24. studenog.
-? aj oke. :P
Nomen est omen - Ivonna je zaigrana?
-Jesam, haha. :D
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Ivonna slovi kao zaigrana. Ne slažete se? - Glasujte!
-nečemo glasat. hahaha
Najčešći horoskopski znak ovog imena je strijelac, a u kineskom horoskopu majmun.
- nee, ja sam vodenjak, i u kineskom horoskopu sam ja mislim pjevac. :)
EL SAM JA ZAIGRANA? HAHAHAH
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
De di to nađetee?
Edit: Aha,našla xD
Jesi Ivonna hahahahahah. :P
Edit: Aha,našla xD
Jesi Ivonna hahahahahah. :P
Zadnja promjena: Muffin.; ned ruj 05, 2010 10:36 am; ukupno mijenjano 1 put.
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
Značenje, podrijetlo
Sara je žensko ime, koje u Hrvatskoj češće nalazimo među Hrvatima te rijeđe među Srbima. Značenje imena dolazi od hebrejskog Sarah - kneginja, princeza. Sara je vrlo popularno ime, među prvih sto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko četiri tisuće osoba koje nose ovo ime.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Sara rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Sara slavi rođendan 29. prosinca.
Nomen est omen - Sara je frustrirana?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Sara slovi kao frustrirana. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je bik, a u kineskom horoskopu zmaj.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Sara žitelji su Zagreba (ukupno oko tisuću), Rijeke (preko dvjesto) te Osijeka (preko sto). S obzirom na broj stanovnika, Sara najčešće je ime među stanovnicima Brtonigle gdje se svaki dvjestoti stanovnik tako zove.
Sara je žensko ime, koje u Hrvatskoj češće nalazimo među Hrvatima te rijeđe među Srbima. Značenje imena dolazi od hebrejskog Sarah - kneginja, princeza. Sara je vrlo popularno ime, među prvih sto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko četiri tisuće osoba koje nose ovo ime.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Sara rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Sara slavi rođendan 29. prosinca.
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Sara slovi kao frustrirana. Ne slažete se? - Glasujte!
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Sara žitelji su Zagreba (ukupno oko tisuću), Rijeke (preko dvjesto) te Osijeka (preko sto). S obzirom na broj stanovnika, Sara najčešće je ime među stanovnicima Brtonigle gdje se svaki dvjestoti stanovnik tako zove.
Hanna :)
Hannek ♥- Drama Queen
Možeš meni?
Elena. :D :D
Elena. :D :D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Dora. je napisao/la:Značenje, podrijetlo
Popularnost
Rasprostranjenost
Crveno je točno, svijetloplavo nijeee.! :P
Nevalja, nevalja... hahahah
Značenje, podrijetlo
Iva je žensko ime, u potpunosti hrvatsko. Ime je nastalo prema imenu biljke iva (salix caprea). Iva je vrlo popularno ime, među prvih sto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko deset tisuća ovakih imenjaka.
Nomen est omen - Iva je proračunata?
proračunataMnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Iva slovi kao proračunata. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je djevica, a u kineskom horoskopu štakor. Osobe s imenom Iva najviše vole čitanje.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Iva rođeno je devedesetih godina prošlog stoljeća, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Iva slavi rođendan 27. prosinca.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Iva žitelji su Zagreba (ukupno preko tri tisuće), Splita (preko petsto) te Rijeke (preko petsto). S obzirom na broj stanovnika, Iva najčešće je ime među stanovnicima Lećevice gdje se svaki pedeseti stanovnik tako zove.
Nadimci: Ivica, Ivka
Iva je žensko ime, u potpunosti hrvatsko. Ime je nastalo prema imenu biljke iva (salix caprea). Iva je vrlo popularno ime, među prvih sto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko deset tisuća ovakih imenjaka.
Nomen est omen - Iva je proračunata?
proračunataMnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Iva slovi kao proračunata. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je djevica, a u kineskom horoskopu štakor. Osobe s imenom Iva najviše vole čitanje.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Iva rođeno je devedesetih godina prošlog stoljeća, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Iva slavi rođendan 27. prosinca.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Iva žitelji su Zagreba (ukupno preko tri tisuće), Splita (preko petsto) te Rijeke (preko petsto). S obzirom na broj stanovnika, Iva najčešće je ime među stanovnicima Lećevice gdje se svaki pedeseti stanovnik tako zove.
Nadimci: Ivica, Ivka
Ja sam u knjizi procitala da je iva samo skracenica (hrvatska) od imena ivana ili etc. a da je zapravo od johanen - židovi.
Čitanje volim, ali ne najvise :D
Čitanje volim, ali ne najvise :D
Pixie- Newbie
- Broj postova : 51
Mozes menii ? :D
Hannek ♥- Drama Queen
Valentina
SpeciaŁ One- Brainiac
- Broj postova : 735
Mozes menii ? Very Happy
Značenje, podrijetlo
Hanna je žensko ime, koje u Hrvatskoj češće nalazimo među Hrvatima te rijeđe među Srbima i Muslimanima. Hanna je nešto rjeđe ime. Danas u Hrvatskoj živi pedesetak osoba koje nose ovo ime.
Nomen est omen - Hanna je smušena?
smušenaMnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Hanna slovi kao smušena. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je blizanci, a u kineskom horoskopu bivol.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Hanna rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Hanna slavi rođendan 15. prosinca.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Hanna žitelji su Zagreba (ukupno manje od dvadeset), Rijeke (manje od deset) te Osijeka (manje od deset). S obzirom na broj stanovnika, Hanna najčešće je ime među stanovnicima Kršana gdje se svaki pettisućiti stanovnik tako zove.
Valentina
Značenje, podrijetlo
Valentina je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Značenje imena dolazi od latinskog Valentina - koja je zdrava. Od valens, -tis - zdrava, jaka. Valentina je vrlo popularno ime, među prvih sto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko devet tisuća ovakih imenjaka.
Nomen est omen - Valentina je vrijedna?
vrijednaMnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Valentina slovi kao vrijedna. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je vodenjak, a u kineskom horoskopu pas. Osobe s imenom Valentina najviše vole izrađivanje ukrasnih predmeta.
Popularnost
Najviše osoba nazvanih Valentina rođeno je devedesetih godina prošlog stoljeća, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Valentina slavi rođendan 14. veljače.
Rasprostranjenost
Većina osoba koje se zovu Valentina žitelji su Zagreba (ukupno preko tisuću), Osijeka (preko sto) te Rijeke (preko sto). S obzirom na broj stanovnika, Valentina najčešće je ime među stanovnicima Gornje Rijeke gdje se svaki devedeseti stanovnik tako zove.
Nadimci: Ina, Tina, Vale, Inena, Inenka, Inica, Inka, Tinca, Tince, Tinica, Tinka, Tinjca, Vala, Vali, Valce, Valci, Valcika, Valica, Valika, Valina, Valinka, Valka, Valena, Valenka, Valja, Vanja, Vanjica;
ZA NINU! Značenje, podrijetlo [ uredi ]
Nina je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Značenje imena dolazi od grčkog Nina skraćenica od loannina, umanj. od Ioanna. V. Joana ili od talijanskog Nina skraćenica od Annina i Giovannina, V. Anina i Đovanina ili od grčkiog Ninos - naziv asirskoga grada. Nina je dosta često ime, među dvjesto najčešćih ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko tri tisuće osoba koje nose ovo ime.
Popularnost [ uredi ]
Najviše osoba nazvanih Nina rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Nina slavi rođendan 30. prosinca
Nomen est omen - Nina je šaljiva?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Nina slovi kao šaljiva. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je vaga, a u kineskom horoskopu zmaj. Osobe s imenom Nina najviše vole tenis.
Rasprostranjenost [ uredi ]
Većina osoba koje se zovu Nina žitelji su Zagreba (ukupno oko tisuću), Splita (preko dvjesto) te Rijeke (preko dvjesto). S obzirom na broj stanovnika, Nina najčešće je ime među stanovnicima Trpanja gdje se svaki tristoti stanovnik tako zove.
Ivonnii- Drama Queen
ZA ELENU, I oprostite na offu, :P
Značenje, podrijetlo [ uredi ]
Elena je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Značenje imena dolazi od Helena zamukivanjem glasa h. V. Elena je relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko tisuću osoba koje nose ovo ime.
Popularnost [ uredi ]
Najviše osoba nazvanih Elena rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Elena slavi rođendan 30. prosinca.
Nomen est omen - Elena je sumnjičava?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Elena slovi kao sumnjičava. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je lav, a u kineskom horoskopu bivol. Osobe s imenom Elena najviše vole body aerobic.
Većina osoba koje se zovu Elena žitelji su Zagreba (ukupno preko sto), Rijeke (šesdesetak) te Pule (šesdesetak). S obzirom na broj stanovnika, Elena najčešće je ime među stanovnicima Buzeta gdje se svaki tristoti stanovnik tako zove.
Nadimci: Ela, Eli, Elica, Elka, Lena, Lence, Lenci, Lencika, Lenica, Lenita, Lenka, Elenka, Lenca, Lenkita; Vidi: Ellen
-ne, Elena nije sumnjičiva. hahaha
Značenje, podrijetlo [ uredi ]
Elena je žensko ime, koje u Hrvatskoj većinom nalazimo među Hrvatima te manje među Srbima. Značenje imena dolazi od Helena zamukivanjem glasa h. V. Elena je relativno često ime, među prvih petsto ženskih imena u Hrvatskoj, gdje danas živi preko tisuću osoba koje nose ovo ime.
Popularnost [ uredi ]
Najviše osoba nazvanih Elena rođeno je u novom tisućljeću, a najmanje četrdesetih godina prošlog stoljeća. Relativno najveći broj osoba s imenom Elena slavi rođendan 30. prosinca.
Nomen est omen - Elena je sumnjičava?
Mnogi od nas vjeruju u staru latinsku poslovicu Nomen est omen - ime je znak, prema kojoj naše ime određuje i kakvi smo. Trenutno Elena slovi kao sumnjičava. Ne slažete se? - Glasujte!
Najčešći horoskopski znak ovog imena je lav, a u kineskom horoskopu bivol. Osobe s imenom Elena najviše vole body aerobic.
Većina osoba koje se zovu Elena žitelji su Zagreba (ukupno preko sto), Rijeke (šesdesetak) te Pule (šesdesetak). S obzirom na broj stanovnika, Elena najčešće je ime među stanovnicima Buzeta gdje se svaki tristoti stanovnik tako zove.
Nadimci: Ela, Eli, Elica, Elka, Lena, Lence, Lenci, Lencika, Lenica, Lenita, Lenka, Elenka, Lenca, Lenkita; Vidi: Ellen
-ne, Elena nije sumnjičiva. hahaha
Ivonnii- Drama Queen
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: Book Worms
Stranica 1 / 2.