Prvi put
+20
Unique Yeah
MirandaFan™
VanillaKismet
*.incomparable.*
Little Monster^^
La Gitana
Lu.
*LadyBird*
Psychadelia
Anette
penny
tinchica
Classy
Primrose
Shadow
Amyicha
*Just Smile*
Princess.
Who's that?!
Daky
24 posters
Stranica 3 / 3.
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Re: Prvi put
Da, može puknut i sportašicama dok npr. rade špagu. Ja sam bila gimnastičarka 4 godine. o.O
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Da, može himen zbog toga pući, u mene je prijateljici jednoj tako i nijedan joj momak nije vjerovao :O
Ajde klinac ne pričaj pričice.. Mogo' bi napisat knjigu? Koliko godina imaš? Joj, kad ti dođe vrijeme, vidjet ću te, toliko ćeš se preplašiti da ćeš jedva izdržati 2 minute...Miranda Kerr Fan™ je napisao/la:HAHAHAHAHA. Ne pravim se pametan, nego je bol uvijek prisutna. Načitao sam se iskustava i tih sranja prije godinu-dvije za napisati knjigu. Prije me je to palilo, lol.Simline je napisao/la:Daj se prestani pravit pametan. Kad ces bit ginekolog i ona sama onda ces znat.
Nadam se da ce te boljeti sto manje, a nadam se da ces i uzivati.
Hhh
Citao sam da neke zene vec imaju himen koji je kao probusen ili tijekom (ovo je malo grubo i bezobrazno) sirenja spolovila pukao himen. To sam citao.
Bol nije uvijek prisutna, evo npr. mene nije uopće bolilo, a nije mi pukao himen, malo me zapeklo i to je to, slično onome kad se lagano spečeš.. Ali to je zapravo ništa..
Ja sam se prvi put na travi, ispod jednog predivnog drveta, ugl. s tog mjesta se pruža savršen pogled na cijeli grad, i tako malo smo si chillali, i desilo se, moram priznati da je to bilo nešto najljepše ikada..
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Meni bi bilo bed to radit vani. ><
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Btw nisam imao odnose, a i ne planiram se uokolo kurvat baš s kim god stignem :D Tražim osobu s kojom ću duže biti u vezi :D A možda i ne tražim nikog :D
Pa bit će ti teško naći nekog ko će te razdjevičiti dragi..Prince je napisao/la:Btw nisam imao odnose, a i ne planiram se uokolo kurvat baš s kim god stignem :D Tražim osobu s kojom ću duže biti u vezi :D A možda i ne tražim nikog :D
Sabine- Newbie
- Broj postova : 1
Maa, tam ti je mrkli mrak, a bilo je oko hmm.. možda pol 3 ujutro, a pošto ja živim u malom mjestu, nema ljudi, tak da nema opasnosti da te itko vidi, a i to mjesto nije baš vidljivo tak :DPrincess. je napisao/la:Meni bi bilo bed to radit vani. ><
Hahaha, oujeea.. xDSimline je napisao/la:Haha malo su si pricali i nasli se u pozi i eto.
Predobro
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Imama sam 16 i bili smo na izletu ja i drugarice i moj momak. Išli smo u Skopjei odseli u nekom hostelu gde smu se on i drugarica s kojom sam delila sobu zamenili tako da je on bio samnom u sobi. I ostalo je istorija....
teamo♥- Brainiac
- Broj postova : 552
Stranica 3 / 3. • 1, 2, 3
Stranica 3 / 3.