Severina ima novi ljetni hit
+6
Amyicha
Who's that?!
Psychadelia
Princess.
Točkica
*Just Smile*
10 posters
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Summer!
Stranica 1 / 1.
Severina ima novi ljetni hit
"Novi vrti se hit, a ti kao Brad Pitt" - jedan je od stihova nove hit pjesme Severine, zbog kojih i nosi jednostavan naziv - Brad Pitt.
Seve je svoju novu pjesmu izvela na finalu Big Brothera u Beogradu, a u samo nekoliko sati postigla je golemi uspjeh na Youtubeu. Video objavljen u subotu do nedjelje ujutro imao je preko 119.000 pogleda i bio 16. najgledaniji glazbeni video u svijetu. Nakon toga bio je nedostupan dva dana.
Navečer istog dana postavljen je video sa nastupa u Big Brotheru, a u nepunih 24 sata video je dogurao do 23. mjesta po gledanosti u svijetu.
U nastavku poslušajte Severinu i novi hit - Brad Pitt:
Komentari?
Seve je svoju novu pjesmu izvela na finalu Big Brothera u Beogradu, a u samo nekoliko sati postigla je golemi uspjeh na Youtubeu. Video objavljen u subotu do nedjelje ujutro imao je preko 119.000 pogleda i bio 16. najgledaniji glazbeni video u svijetu. Nakon toga bio je nedostupan dva dana.
Navečer istog dana postavljen je video sa nastupa u Big Brotheru, a u nepunih 24 sata video je dogurao do 23. mjesta po gledanosti u svijetu.
U nastavku poslušajte Severinu i novi hit - Brad Pitt:
Komentari?
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Re: Severina ima novi ljetni hit
Sve nove Severinine pjesme su mi koma.. Već je u novinama pisalo da je plagijat i ja bi se složila, hh. Melodija i sve to me podsjeća na Stereo Love.
Stereo Love & Desert Rain. Ne znaš na koju više podsjeća. >< Strašno nešto.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Na početku Titanic, a kasnije mix Stereo Love i Desert Rain. Kog briga, dobra je :D Očekivala sam neko sranje, haha, al' čak nije toliko loša.
Amen.Tea je napisao/la:Na početku Titanic, a kasnije mix Stereo Love i Desert Rain. Kog briga, dobra je :D Očekivala sam neko sranje, haha, al' čak nije toliko loša.
Who's that?!- Administrator
- Broj postova : 1352
podsjeća i na desert rain i stereo love. ne znam više koji im je nek mi puste na miru i stereo love i desert rain -.-' idu mi na živce. i nju i zaka ću ubiti. -.-'
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Tu na Balkanu nitko ne zna sam napravit hit. Svi kopiraju nešto. -.-
Princess.- Administrator
Princess. je napisao/la:Tu na Balkanu nitko ne zna sam napravit hit. Svi kopiraju nešto. -.-
Plava Šeherezada HAHAHA
Princess. je napisao/la:Tu na Balkanu nitko ne zna sam napravit hit. Svi kopiraju nešto. -.-
normalno -.-' i onda čudno gledaju kad čuju da je neko reko da je ukro ili ukrala pjesmu. ma nisammmm... ma marš. jebo ih kosmodisk :D
Amyicha- Drama Queen
Amyicha je napisao/la:podsjeća i na desert rain i stereo love. ne znam više koji im je nek mi puste na miru i stereo love i desert rain -.-' idu mi na živce. i nju i zaka ću ubiti. -.-'
A nemoj mi susjeda, hahahha xD
Kako god, Stereo Love i Desert Rain su bolji od ovog, hahha :)))
Točkica je napisao/la:Amyicha je napisao/la:podsjeća i na desert rain i stereo love. ne znam više koji im je nek mi puste na miru i stereo love i desert rain -.-' idu mi na živce. i nju i zaka ću ubiti. -.-'
A nemoj mi susjeda, hahahha xD
Kako god, Stereo Love i Desert Rain su bolji od ovog, hahha :)))
a susjed veliš? a? e super. hvala na pomoći, sad ću lakše doć do njega hahahahaha xD
Amyicha- Drama Queen
italiana?? don't like it, kao i sve ostale severinine pjesme..
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Italiana je jedan od hitova ovog ljeta. Predobra pjesma! :D
Princess.- Administrator
Jednostavno ne volim Severinu, pa tako i njene pjesme.Italiana mi već izlazi kroz uši koliko je puštaju >.<
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Adore Teens :: Let's start! :: Adore Teens :: Summer!
Stranica 1 / 1.