Ljetni poslovi
+2
.BarbieBitch.
Phalange.
6 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 1 / 1.
Ljetni poslovi
Imate li neki ljetni posao?
Ako da:Koji?
Ako ne:Biste li htjeli imati?
Ako da:Koji?
Ako ne:Biste li htjeli imati?
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Re: Ljetni poslovi
Imate li neki ljetni posao?Ne,zivim na selu pa nebi imalo smisla da svaki dan me negdje voze
Koji?nemam..
Biste li htjeli imati?Ne,prelijena sam a i dobivam od bake svaki mjesec đeparac 100 kn,meni sasvim dosta..
Koji?nemam..
Biste li htjeli imati?Ne,prelijena sam a i dobivam od bake svaki mjesec đeparac 100 kn,meni sasvim dosta..
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Nope. Konačno dođe vrijeme za odmor i onda da bi išla radit, no way. Jedino šta bi bila spasioc na plaži, haha.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Nenenne.
Prelijena.
Prelijena.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ja želim raditi jer preko ljeta izlazim svaki dan van. A treba to financirati, znam da moji uvijek popizde. Treba mi bar 20 kn svaki dan, a preko vikenda i do 80 kn. Mogla bi raditi na pumpi npr. punit aute ili nešto, čisto da dobijem neku lovu. A imam preko ljeta u 2. srednje praksu 2 tjedna pa ću dobiti nešta valjda.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Ja bi baš željela nekako sama zaraditi nešto novaca, tako da bi mi dobro došao jedan :) Da nađem nešto, zašto ne?! :)
Ja imam dosta ušteđevine, pa mi nije sila ić radit. Kad god mi kuma dođe dobijem nešto, onda baka i djed kad dođe penzija i još se tako nakupi...
Princess.- Administrator
Ja nažalost ne znam štedit. Najviše što sam u životu uštedila je 800 kn. I to sam sve spiskala u jednom shoppingu.
Classy- Designer
Ja dosta štedim. Samo u kovanicama sam uštedila 700 i nešto kn. A ovo ostalo da i ne pričam. >< Još mi kuma nosi franke, pa mi to ostane jer mi se ne da mijenjat, onda kad se nakupi toga promijenim i eto opet love. ><
Princess.- Administrator
Svaka čast! O:
Ja ne znam kak ću kad budem radila i kad dobijem plaću. Vjerojatno će biti nešto kao ona pjesma Vikend je, ode cela plata xD
Ja ne znam kak ću kad budem radila i kad dobijem plaću. Vjerojatno će biti nešto kao ona pjesma Vikend je, ode cela plata xD
Classy- Designer
Hahaha. A moji starci misle kako nemam love onda mi još i oni daju tako za školu i kad idem van. ><
Princess.- Administrator
Heh da je meni tako, ja sam danas uzela 100 kn i začas ošlo. Otišla do dm-a. Nestane, nestane u 20 minuta. Prestrašno. xD
Classy- Designer
da haha. Znam tu pjesmu. Ja al sam ja sposobna za štednju :P pogotovo za rođendan. Al kad mi dođe, ne ostane mi ni za autobusnu kartu iz grada hah :DPretty Reckless je napisao/la:Svaka čast! O:
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 1 / 1.