Djeca
+13
Pahuljica
Classy
tinchica
.Cherrie.
Shadow
*LadyBird*
Who's that?!
Psychadelia
Muffin.
Amyicha
Cinderella
Princess.
*Just Smile*
17 posters
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Djeca
Slažem se.*LadyBird* je napisao/la:tinchica je napisao/la:Ako imaš djete, tvoja je obaveza brinuti se za njega, a ne ga uvaliti prvoj slobodnoj osobi dok ti hladiš dupe i piješ kavu. Ako se odlučiš za tako veliki korak u životu moraš shvatiti da je to veća odgovornost nego imati psa i biti spreman žrtvovati puno toga barem prve 3/4 godine dok ne krene u vrtić i shvati kako neke stvari raditi sam. Imam 17 godina i (možda ne) pametnijih (ali svakako meni privlačnijih) stvari za raditi od čuvanja tuđe djece, a svoje ću paziti i tetošiti i provoditi vrijeme s nijm kad god želi - kad (ako) dođe vrijeme za to.
I kad imaš skoro 5 godina, a ne znaš si sam dupe obrisat, argument "malo djete je" baš i ne vrijedi..
Ja se slažem da je obaveza roditelja da se brinu za svoju djecu, ali ne razumijem zašto misliš da ih roditelji stalno uvaljuju nekome. Ako je tebi problem pričuvati dijete negdje oko 3 sata, zamisli onda kako je roditeljima koji ih moraju zabavljati 24 sata svaki dan. Roditelji nekada trebaju vremena za sebe ili za razgovor sa drugim osobama, i normalno je da im ponekad treba pomoć oko djece.
Što se tiče čuvanja djece, meni to nije nikakav problem. Ako ne želim da mi djeca skaču po krevetu, to im kažem i smislim nam neku aktivnost. Male curice uvijek vole čajanke i barbike, a dječaci vole superjunake i lopte. Ako mi ih se stvarno neda čuvati, dadnem im bojice dok ja visim na internetu. Što se tiče malene djece, samo ih nosam uokolo i pjevam.
+
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Re: Djeca
Obožav malu djecu! *_* htjela bi imat 2 blizanke :D
Little Monster^^- Dude
- Broj postova : 1215
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 2 / 2.