Mršavljenje - tips by Cannibal
+12
Princess.
Doll.
Cinderella
Classy
Petra
Pahuljica
*LadyBird*
Točkica
Muffin.
Who's that?!
Daky
Psychadelia
16 posters
Stranica 2 / 2.
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Re: Mršavljenje - tips by Cannibal
Cannibal je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:ella_b je napisao/la:Mogu li te nešto pitati,ono-da se ne naljutiš.
Kako si dospjela do te kilaže od 90 kg?
Onak znaš vrlo je lako moguće da je genetski naslijedila -.-
Imam problema s kostima na nogama koje sam naslijedila od tate, a uzrokuju debljanje, tako da je Hanna u pravu.
Sad imam 64 kg i još pokušavam mršaviti, jer idealna težina mi je 59. Redovno vježbam, držim se prehrane i vjerujem da ću uskoro doći do cilja. Čak i kad dođem do cilja, neću prestati jer sam otkrila zdrav način života od kojeg se osjećam predobro, i ne bi prestala s ovim ni za što.
to sam i predpostavila.Ali pitam jer moja jako draga prijateljica ima velikih problema sa tim,i dok je ovo čitala,rekla je da će isprobati,kao i moja sestra koja je već prešla pola puta.tako da,nemojte se naljutiti.I tea hvala ti puno,želim ti iskreno da dođeš do cilja.I izvinjavam se još jednom ako samo te uvrijedila ikako.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
ella_b je napisao/la:Cannibal je napisao/la:Pretty Reckless je napisao/la:ella_b je napisao/la:Mogu li te nešto pitati,ono-da se ne naljutiš.
Kako si dospjela do te kilaže od 90 kg?
Onak znaš vrlo je lako moguće da je genetski naslijedila -.-
Imam problema s kostima na nogama koje sam naslijedila od tate, a uzrokuju debljanje, tako da je Hanna u pravu.
Sad imam 64 kg i još pokušavam mršaviti, jer idealna težina mi je 59. Redovno vježbam, držim se prehrane i vjerujem da ću uskoro doći do cilja. Čak i kad dođem do cilja, neću prestati jer sam otkrila zdrav način života od kojeg se osjećam predobro, i ne bi prestala s ovim ni za što.
to sam i predpostavila.Ali pitam jer moja jako draga prijateljica ima velikih problema sa tim,i dok je ovo čitala,rekla je da će isprobati,kao i moja sestra koja je već prešla pola puta.tako da,nemojte se naljutiti.I tea hvala ti puno,želim ti iskreno da dođeš do cilja.I izvinjavam se još jednom ako samo te uvrijedila ikako.
Okok ;)
Trenutna kilaža: 70 (a i visoka sam 173, s tim se tješim xd)
Koliko želim smršaviti: 5 kila, tako nešto.
Plan: Oboje. I vježbe i prehrana.
Vremenski period: Nema.
Dodatna pitanja?: Nema :)
Cinderella je napisao/la:Trenutna kilaža: 70 (a i visoka sam 173, s tim se tješim xd)
Znači tvoja idealna težina (po Zdravoj Kravi) bi bila 62. To nije prevelika razlika, samo 8 kilograma, zato ne trebaš forsirati da to sve ode odjednom. Postoji jedna dijeta koju sam također jednom pokušala držati, u kojoj u 3 tjedna izgubiš 10% tvoje težine, u tvom slučaju to bi bilo 7 kilograma. Ali pošto ti želiš 5 kilograma, možeš ful lagano krenut. Pošto to nije veliki broj, nemoraš imati neki posebni program. Samo izbaci iz prehrane slatkiše i jedi što je manje masne hrane moguće. Što više povrća i voća, to bolje. Uz sebe uvijek imaj bočicu vode jer od toga će ti se smanjiti glad. Što se tiče vježbanja, možeš kada i koliko ti odgovara - lagani jogging, možda vožnja biciklom dok je lijepo vrijeme, ako imaš pilates loptu - ona puno može pomoći, meni je bar puno pomogla sa nekim vježbama snage, mogu tu staviti linkove ako nekoga zanima :) Uglavnom, samo pozitiva. I naravno, bilo bi poželjno da kad imaš vremena malo pogledaš neke Fitspo slike po internetu ili Before-After slike jer će te one samo poticati na rad :)
Trenutna tezina:75 kg
koliko zeli smrsati:10 kg
plan:prehrana
vremenski period:nije odredjeno
dodatna pitanja:nema
ovo je za moju frendicu.
koliko zeli smrsati:10 kg
plan:prehrana
vremenski period:nije odredjeno
dodatna pitanja:nema
ovo je za moju frendicu.
Pa ja ne vjerujem da ja ovdje nisam ništa napisala :S bila sam uvjerena da jesam..
U svakom slučaju, svaka ti čast. Znam kako je to biti nezadovoljna izgledom i kondicijom i mučiti se da to ispraviš. Znam koliko je nekada teško ustati i otići na trčanje, koliko je nekada teško odbiti onu jednu kockicu čokolade koja bi ti sad baš pasala, a ne smiješ jer se paziš.. Ali isto tako znam za one happy entuzijastične trenutke i sav ponos koji osjećaš kada vidiš napredak :) bravo, bravo bravo :D
Dal znaš možda za neke vježbe za naglasiti struk?
U svakom slučaju, svaka ti čast. Znam kako je to biti nezadovoljna izgledom i kondicijom i mučiti se da to ispraviš. Znam koliko je nekada teško ustati i otići na trčanje, koliko je nekada teško odbiti onu jednu kockicu čokolade koja bi ti sad baš pasala, a ne smiješ jer se paziš.. Ali isto tako znam za one happy entuzijastične trenutke i sav ponos koji osjećaš kada vidiš napredak :) bravo, bravo bravo :D
Dal znaš možda za neke vježbe za naglasiti struk?
Cannibal je napisao/la:Cinderella je napisao/la:Trenutna kilaža: 70 (a i visoka sam 173, s tim se tješim xd)
Znači tvoja idealna težina (po Zdravoj Kravi) bi bila 62. To nije prevelika razlika, samo 8 kilograma, zato ne trebaš forsirati da to sve ode odjednom. Postoji jedna dijeta koju sam također jednom pokušala držati, u kojoj u 3 tjedna izgubiš 10% tvoje težine, u tvom slučaju to bi bilo 7 kilograma. Ali pošto ti želiš 5 kilograma, možeš ful lagano krenut. Pošto to nije veliki broj, nemoraš imati neki posebni program. Samo izbaci iz prehrane slatkiše i jedi što je manje masne hrane moguće. Što više povrća i voća, to bolje. Uz sebe uvijek imaj bočicu vode jer od toga će ti se smanjiti glad. Što se tiče vježbanja, možeš kada i koliko ti odgovara - lagani jogging, možda vožnja biciklom dok je lijepo vrijeme, ako imaš pilates loptu - ona puno može pomoći, meni je bar puno pomogla sa nekim vježbama snage, mogu tu staviti linkove ako nekoga zanima :) Uglavnom, samo pozitiva. I naravno, bilo bi poželjno da kad imaš vremena malo pogledaš neke Fitspo slike po internetu ili Before-After slike jer će te one samo poticati na rad :)
Nisam znala kak se računa idealna težina, pa sam rekla okvirno 5 kila. Ali možeš mi dati tu dijetu? :D
Cinderella je napisao/la:Cannibal je napisao/la:Cinderella je napisao/la:Trenutna kilaža: 70 (a i visoka sam 173, s tim se tješim xd)
Nisam znala kak se računa idealna težina, pa sam rekla okvirno 5 kila. Ali možeš mi dati tu dijetu? :D
Brijem da sam stavila negdje u temi već, ali evo link :)
http://www.coolinarika.com/forum/zdravlje/dijete-i-mrsavljenje/49592/
Čula sam čitajući komentare da su mnoge cure imale nesvjestice,slabljenje i to.Jel se tebi to događalo,s obzirom da si radila i vježbe,išla na treninge,u školu i sva ta prehrana?
Isuse bože! Ja sam ostala paf kad sam vidjela koliko si izgubila i u što si se pretvorila. Ti si čudo, rijetki imaju toliku motivaciju. Idol si mi. Samo nastavi i doć ćeš ti do tih 59 kila! <3
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Stranica 2 / 2. • 1, 2
Stranica 2 / 2.