Kako naci decka?
+9
Pahuljica
*Just Smile*
Ivy
Doll.
Psychadelia
Primrose
Classy
Princess.
Nika
13 posters
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.
Kako naci decka?
Bok :)
Ja sam jedna od onih koja ima 13 godina i jos nije imala ni decka a kamo li prvi poljupac -.-"
Jako bi htjela imati decka :)
Ali problem je u tome sto ne znam kako nekoga upoznati. Na koja mjesta vi idete u potragu? Gdje ste vi upoznale svog decka? I sto decke najvise privlaci?
Hvala <3
Ja sam jedna od onih koja ima 13 godina i jos nije imala ni decka a kamo li prvi poljupac -.-"
Jako bi htjela imati decka :)
Ali problem je u tome sto ne znam kako nekoga upoznati. Na koja mjesta vi idete u potragu? Gdje ste vi upoznale svog decka? I sto decke najvise privlaci?
Hvala <3
Nika- Newbie
- Broj postova : 12
Re: Kako naci decka?
Prvo si se mogla predstavit. http://www.adore-teens.com/f2-join-the-ride
Kao drugo, dečko se ne traži tak da ti se sjetiš, e ja bi dečka idem tam i tam pa ću ga nać. NE
ispada da želiš bit sa bilo kim, ao želiš, imaš sigurno u školi milijun ženskaroša pa budi s njima. A ako ne želiš onda se potrudi približit nekom ko ti se sviđa(ako ima takav).
Kao drugo, dečko se ne traži tak da ti se sjetiš, e ja bi dečka idem tam i tam pa ću ga nać. NE
ispada da želiš bit sa bilo kim, ao želiš, imaš sigurno u školi milijun ženskaroša pa budi s njima. A ako ne želiš onda se potrudi približit nekom ko ti se sviđa(ako ima takav).
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Moze predstavim se tam :)
Nebi htjela biti sa bilo kim. u skoli ima par takvih ali ne svidaju mi se. nema bas trenutno netko ko mi se svida. Al hvala :*
Nebi htjela biti sa bilo kim. u skoli ima par takvih ali ne svidaju mi se. nema bas trenutno netko ko mi se svida. Al hvala :*
Nika- Newbie
Kad ti prestaneš tražiti njega, on će naći tebe. Imaš samo 13 godina, dugi život je pred tobom. Ne traži problem ako ga nemaš.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Znam dosta preljepih, popularnih i prezgodnih cura koje do svoje 16-17 nisu imale dečka niti su se poljubile sa njime. Nemoj ništa požurivati, sve ce doci na svoje vrijeme. ;)
Primrose- Brainiac
- Broj postova : 401
Pretty Reckless je napisao/la:Kad ti prestaneš tražiti njega, on će naći tebe. Imaš samo 13 godina, dugi život je pred tobom. Ne traži problem ako ga nemaš.
Slažem se. Kada se prestaneš truditi, ljubav će doći onda kad je najmanje očekuješ. :)
Mene takve djevojke živciraju, one što samo žele imati dečka. Ito još sa 13. Sada ne traži dečka, vrijeme je da se zabavljaš, flertaš, uživaš u životu. Ozbiljne veze traži sa 18 xD
Ivy- Nerd
- Broj postova : 119
Najljepše stvari u životu dogode se onda kad ih najmanje očekuješ! :)
i stvarno da.-.-
svi najljepši (ljubavni.:P) događaji dogodili su mi se baš kad nisam opće to očekivala.:D
a kad nešto planiram, nadam se tome i tako.nikad ne ispadne kako želim.-.-
i stvarno da.-.-
svi najljepši (ljubavni.:P) događaji dogodili su mi se baš kad nisam opće to očekivala.:D
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Stvarno vam svima hvala <333
Nika- Newbie
Uff, sorry, al ovo me uzasno iritira...
Kad neka cura ono jos nije ni srednja ono kao ocajnicki zeli imat decka...
Curo, tek ti je 13, život je pred tobom :D
I dečka nemožeš nać, to dođe spontano ;)
Kad neka cura ono jos nije ni srednja ono kao ocajnicki zeli imat decka...
Curo, tek ti je 13, život je pred tobom :D
I dečka nemožeš nać, to dođe spontano ;)
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
I meni je isto tako :P*Just Smile* je napisao/la:Najljepše stvari u životu dogode se onda kad ih najmanje očekuješ! :)
i stvarno da.-.-
Svog ˝dečka˝ sam upoznala prošle godine na moru :D I još nam ljubav traje :) Valjda nam je suđeno da budemo zajedno iako smo kilometarski razdvojeni O.o
Dia♥- Newbie
- Broj postova : 49
nikada nemoj tražiti dečka. lakše ti je kada izlaziš i kada ne misliš na to. i onda u onom trenutku kada se najmanje nadaš on će sam doći. vjeruj mi. iskusila sam to
Amyicha- Drama Queen
- Broj postova : 3054
Dia♥ je napisao/la:I meni je isto tako :P*Just Smile* je napisao/la:Najljepše stvari u životu dogode se onda kad ih najmanje očekuješ! :)
i stvarno da.-.-
Svog ˝dečka˝ sam upoznala prošle godine na moru :D I još nam ljubav traje :) Valjda nam je suđeno da budemo zajedno iako smo kilometarski razdvojeni O.o
istina, svog bivseg kojeg sam fkt voljela i s kojim sam provela pre*ebene momente, je bio decko s rodendana kojeg sam slucajno upoznala prek frendice. A u vezi smo usli ajd eto. tak da imas vremena curo, ;) odi u grad, disko, plesi, dance i to. decki su samo "problem" mhm, ponekad je lakse bez njih :D
i to kad ga najmanje očekuješ i bit će to osoba za koju to nećeš očekivati. i neće biti tvoj tip vjerojatno i onda ćeš se zaljubiti u njega.Doll. je napisao/la:On će naći tebe :)
Istina. Npr. mene su uvijek privlačili rokeri, a sad u zadnje vrijeme svi dobri dečki su cajke haha.tinchica je napisao/la:i to kad ga najmanje očekuješ i bit će to osoba za koju to nećeš očekivati. i neće biti tvoj tip vjerojatno i onda ćeš se zaljubiti u njega.Doll. je napisao/la:On će naći tebe :)
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Similar topics
» Kako se tuširati kao žena, a kako kao muškarac.:D
» Gdje naći?
» Jeli bi se ikad promjenili zbog simpe/dečka?
» Kako se udebljati?
» Kako se udebljati?
» Gdje naći?
» Jeli bi se ikad promjenili zbog simpe/dečka?
» Kako se udebljati?
» Kako se udebljati?
Adore Teens :: Teens :: Love & friends
Stranica 1 / 1.