Lady Popular svijet!
4 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Commercials
Stranica 1 / 1.
Lady Popular svijet!
Sve vam je dosadilo,osjećate se bezveze,i želite malo zabave,promjene?
Dame,dobrodošle u lady popular svijet!U lady popular svijetu možete kreirati svoju damu-zašto baš ona jednog dana nebi bila kraljica podija?Prelazite nivoe,družite se,kupite svog ljubimca i odjeću!Dijamanti su najbolji prijatelji žene,i sjajno ih je imati,kupite ih,i zablistajte u punom sjaju!Zvuči fantastično?Ii izgleda tako!Vrijeme je za par slika i uvjerićete se da je lady popular svijet pravo mjesto za vas!
Pogledajte slike i odlučite hoćete li oboriti svijet sa nogu i dokazati da ste najpametnija,najuspješnija i najljepša?Sve je na vama!
PS:Dijamanti su pravo bogatstvo,osvojite 10 % pozivanjem prijatelja u igru(linkovima!)
KLIKNITE LINK ZA REIGSTRACIJU:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Dame,dobrodošle u lady popular svijet!U lady popular svijetu možete kreirati svoju damu-zašto baš ona jednog dana nebi bila kraljica podija?Prelazite nivoe,družite se,kupite svog ljubimca i odjeću!Dijamanti su najbolji prijatelji žene,i sjajno ih je imati,kupite ih,i zablistajte u punom sjaju!Zvuči fantastično?Ii izgleda tako!Vrijeme je za par slika i uvjerićete se da je lady popular svijet pravo mjesto za vas!
Pogledajte slike i odlučite hoćete li oboriti svijet sa nogu i dokazati da ste najpametnija,najuspješnija i najljepša?Sve je na vama!
PS:Dijamanti su pravo bogatstvo,osvojite 10 % pozivanjem prijatelja u igru(linkovima!)
KLIKNITE LINK ZA REIGSTRACIJU:
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Re: Lady Popular svijet!
Imala sam profil na tome i vjerojatno mi je ženska umrla već. >< Ne da se meni to, dosadno je.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Princess. je napisao/la:Imala sam profil na tome i vjerojatno mi je ženska umrla već. >< Ne da se meni to, dosadno je.
Hahahahah, i meni isto :D
Ma previše vremena oduzima, još koliko sam ja lijena za bilošta osim fejsa i foruma.. Ne, hvala :Đ
Igrala sam prije Miss Bimbo i prejadne su mi takve stranice.
Igrala sam prije Miss Bimbo i prejadne su mi takve stranice.
Similar topics
» Lady Popular - zaigrajte novu online browser igru
» Popular Walk
» Originalna prosidba koja je raznježila cijeli svijet
» Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet
» Lady GaGa
» Popular Walk
» Originalna prosidba koja je raznježila cijeli svijet
» Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet
» Lady GaGa
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack! :: Commercials
Stranica 1 / 1.