Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet
+14
RedOne♥
Elena*
Daky
Cloud Razor
Pupii ^^
Doll.
Ivonnii
XxlolipopxX
Muffin.
Classy
*Just Smile*
Princess.
Hannek ♥
Animal.
18 posters
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 2.
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet
Stravična snimka proširila se internetom. Na snimci se vidi djevojka koja tek male štence baca u rijeku, a njezin 'kolega', navodno brat, sve to mirne duše snima.
Snimka je zbog brutalnosti već skinuta s nekih internetskih servisa, no objavila ju je stranica 4chan, čiji korisnici već rade na tome da se utvrdi identitet djevojke koja bezdušno baca nemoćne psiće u rijeku, u jednom trenutku uz uzvik oduševljenja svojim činom.
>> Žena koja je mačku bacila u smeće: 'Ne vidim ništa loše u tome'
Navodno je snimka nastala u BiH, tako bar prenose korisnici 4chana, dok Daily Mail piše da je nastala u Hrvatskoj. Reagirala je i najveća svjetska udruga za zaštitu životinja, PETA, koja je izvijestila da im informacije o sličnim događajima dolaze vrlo često te je, iako još nije sigurno porijeklo snimke, pozvala hrvatske udruge za zaštitu životinja na reakciju.
Snimka je ogorčila ljude diljem svijeta. Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je i grupa protiv djevojke. Iz minute u minutu sve veći broj ogorčenih članova šalje vrlo oštre komentare. Neki od njih su čak i prijeteći te se traži otkrivanje njezina identiteta.
Ja vam preporučam da negledate video, jer je grozno. Ja sam se rasplakala. Nešto jezivo, grozno, morbidno. Ako me nečete poslušat --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Nadam se da će otkriti tko je ta djevojka.
Snimka je zbog brutalnosti već skinuta s nekih internetskih servisa, no objavila ju je stranica 4chan, čiji korisnici već rade na tome da se utvrdi identitet djevojke koja bezdušno baca nemoćne psiće u rijeku, u jednom trenutku uz uzvik oduševljenja svojim činom.
>> Žena koja je mačku bacila u smeće: 'Ne vidim ništa loše u tome'
Navodno je snimka nastala u BiH, tako bar prenose korisnici 4chana, dok Daily Mail piše da je nastala u Hrvatskoj. Reagirala je i najveća svjetska udruga za zaštitu životinja, PETA, koja je izvijestila da im informacije o sličnim događajima dolaze vrlo često te je, iako još nije sigurno porijeklo snimke, pozvala hrvatske udruge za zaštitu životinja na reakciju.
Snimka je ogorčila ljude diljem svijeta. Na društvenoj mreži Facebook pokrenuta je i grupa protiv djevojke. Iz minute u minutu sve veći broj ogorčenih članova šalje vrlo oštre komentare. Neki od njih su čak i prijeteći te se traži otkrivanje njezina identiteta.
Ja vam preporučam da negledate video, jer je grozno. Ja sam se rasplakala. Nešto jezivo, grozno, morbidno. Ako me nečete poslušat --> [You must be registered and logged in to see this link.]
Nadam se da će otkriti tko je ta djevojka.
Animal.- Administrator
- Broj postova : 3425
Re: Snimka djevojke koja baca psiće u rijeku ogorčila svijet
Znam to :( gledala jucer . . .Dabogda CRKLA
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Ja bi nju u rijeku trknila, kak je ona peseke!
Animal.- Administrator
Ja bi nju bacila! Fuj, smeće jedno glupo! Kako moože!
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Dabogda se ugušila i ona tamo u onoj rijeci.
Kak može bit tako retradirana???
I još ide snimat da ima za uspomenu.
:O :O
Kak može bit tako retradirana???
I još ide snimat da ima za uspomenu.
:O :O
*Just Smile*- Moderator
- Broj postova : 5326
Bacit ću ja nju u tri pičke materine kad ju vidim ! POREMEĆENA KURVA ! :/
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
To trea na ELEKTRIČNU pa strijeljat mamu joj. Uživala bih ju mučit. Inače sam slaba na životinje i više ih volim nego proklete ljude!
Ajme, ovog sam se naslušo na fejsu. Komentiralo se sve u šesnejst. Još mi je tužnije to da ima ljudi koji su totalno hladnokrvni prema tome. They're like "Wow, ima puno groznijih zločina od toga, šta sad ta mala baca pese u vodu, nemorate tolku strku radit oko toga"
Gost- Gost
Čula sam već za to,ali sam tek sad pogledala snimku :( Krava
Inače mislim da je sve to stvar odgoja,jer je njezina mama izjavila : 'Pobila bih po Bugojnu sve pse samo da imam pušku' Evo vam link od članka,i izjave njene mame : [You must be registered and logged in to see this link.]
STRAŠNO :( Kravetina od žene :@
Inače mislim da je sve to stvar odgoja,jer je njezina mama izjavila : 'Pobila bih po Bugojnu sve pse samo da imam pušku' Evo vam link od članka,i izjave njene mame : [You must be registered and logged in to see this link.]
STRAŠNO :( Kravetina od žene :@
XxlolipopxX- Brainiac
- Broj postova : 664
I ta njena mater... kurva jedna neodgojena!
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Bokte, primitivizam i to teeeeeeški. Ja bi to na lomaču sve.
Gost- Gost
Omg.-.-
Kako jadno.://
Kako jadno.://
*Just Smile*- Moderator
Može ju bit sram, plakala sam kad sam gledala video. To treba iza rešetka!
Ivonnii- Drama Queen
- Broj postova : 1882
Glupaca je rekla,da svi u Bosni to rade -.- WTF? sad ce svi mislit da mi u Bosni svi bacamo psice u rijeku LOL
Hannek ♥- Drama Queen
- Broj postova : 1539
Muffin. je napisao/la:To trea na ELEKTRIČNU pa strijeljat mamu joj. Uživala bih ju mučit. Inače sam slaba na životinje i više ih volim nego proklete ljude!
I ja isto.
Užasno sam slaba na životinje, plačem čim vidim napuštenog miceka, ili psića. Sve bi udomila da mogu, prije par godina, maca mi se okotila, i uginuli su mi svi iz okota, i još jedno mače. Plakala sam tjedan dana, i sad kad ih se sjetim plačem. Prošle godine mi je nestao mačak, i sad ga je deda prije mjesec dana našao mrtvog u podrumu :( Život bi dala za životinje, i definitivno sam protiv isprobavanja na životinjama, a pogotovo protiv HLADNOKRVNOG UBIJANJA i uspavljivanja. Sorrite, malo sam u offu.
Htjela bih samo reći, nadam se da će naći ovu curu, i da će ju mučit, i osudit na doživotnu - bolje da se muči, nego da ju ubiju. GLUPAČA RETARDIRANA -.- A za peseke, tko zna, možda su, nekim čudom, i preživjeli ili ih je netko našao. Nadam se : )
Ja nebi tu kučku retardiranu ubila. Neg bi ju zatvorila dobivala bi pol čaše vode i šnitu kruha na tjedan dana pa če ona bacat peseke u rijeku.
JEL PLIVAJU?! JEL PLIVAŠ TI GLUPAČO?
Urgh -.-
JEL PLIVAJU?! JEL PLIVAŠ TI GLUPAČO?
Urgh -.-
Animal.- Administrator
Dora. je napisao/la:Muffin. je napisao/la:To trea na ELEKTRIČNU pa strijeljat mamu joj. Uživala bih ju mučit. Inače sam slaba na životinje i više ih volim nego proklete ljude!
I ja isto.
Užasno sam slaba na životinje, plačem čim vidim napuštenog miceka, ili psića. Sve bi udomila da mogu, prije par godina, maca mi se okotila, i uginuli su mi svi iz okota, i još jedno mače. Plakala sam tjedan dana, i sad kad ih se sjetim plačem. Prošle godine mi je nestao mačak, i sad ga je deda prije mjesec dana našao mrtvog u podrumu :( Život bi dala za životinje, i definitivno sam protiv isprobavanja na životinjama, a pogotovo protiv HLADNOKRVNOG UBIJANJA i uspavljivanja. Sorrite, malo sam u offu.
Htjela bih samo reći, nadam se da će naći ovu curu, i da će ju mučit, i osudit na doživotnu - bolje da se muči, nego da ju ubiju. GLUPAČA RETARDIRANA -.- A za peseke, tko zna, možda su, nekim čudom, i preživjeli ili ih je netko našao. Nadam se : )
*ebote,totalno se slažem!
Još oni šugavi kinezi kad oderu živog rakuna,sam kako bi dobili malo krzna. I još su to snimili,plakala sam ko konj. Pa ja bi njih sve pobila -.-'
Ala da, kinezi to rade i psima. Deru ih na živo.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Gost- Gost
A daj odvratno. -.-
Pa to je zivo bice, kak moze?! o.O
Stvarno nema dusu. -.-
Nju treba strelit. xD
Pa to je zivo bice, kak moze?! o.O
Stvarno nema dusu. -.-
Nju treba strelit. xD
Pupii ^^- Brainiac
- Broj postova : 844
Isuse, vidjela sam to. Cijeli dan sam bila u depri zbog tog videa. Došlo mi je zlo kad sam gledala video...:'(
FUJ!
Kako mogu KRETENI ŠUGAVI POKVARENI!
Mamicu im ja bi njih tako štapom ganjala fuj gade mi se! Sve to treba zatvorit i nek trunu u zatvoru, nek trunuuuuuuuuu!
Kako mogu KRETENI ŠUGAVI POKVARENI!
Mamicu im ja bi njih tako štapom ganjala fuj gade mi se! Sve to treba zatvorit i nek trunu u zatvoru, nek trunuuuuuuuuu!
Animal.- Administrator
AAAA.!!
Kako je moglaaaa!!!
Krava bezobrazna!
Ja bi je zatvorila u smrdjivu sobu punu pacova,i davala joj Na MESEC DANA JEDNU ŠNITU HLEBA!!!I POLA ČAŠE VODE!!!NA MESEC DANA!!!
I SVAKI DAN BI JU MALO BAACALA U HLADNU REKU MAMU JOJ POKVARENU!!!pA NEK SE SAMA SPAŠAVA PA JE OPET ZATVORIM!!! :( :@
GrhHHhh -.-'''
Kako je moglaaaa!!!
Krava bezobrazna!
Ja bi je zatvorila u smrdjivu sobu punu pacova,i davala joj Na MESEC DANA JEDNU ŠNITU HLEBA!!!I POLA ČAŠE VODE!!!NA MESEC DANA!!!
I SVAKI DAN BI JU MALO BAACALA U HLADNU REKU MAMU JOJ POKVARENU!!!pA NEK SE SAMA SPAŠAVA PA JE OPET ZATVORIM!!! :( :@
GrhHHhh -.-'''
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Kao da je susjeda našla 5 psića i spasila ih.:D
al sad ih opet niko neće uzet.:/
Kao da je susjeda našla 5 psića i spasila ih.:D
al sad ih opet niko neće uzet.:/
*Just Smile*- Moderator
Važno da ih je našla!
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Užas.. ://
Kako netko može biti tako okrutan.. da meni neko baci mog psića ja bi zadavila :@
Kako netko može biti tako okrutan.. da meni neko baci mog psića ja bi zadavila :@
Elena*- Nerd
- Broj postova : 178
Stranica 1 / 2. • 1, 2
Similar topics
» Originalna prosidba koja je raznježila cijeli svijet
» Djevojke, pomoć
» Lady Popular svijet!
» Knjiga koja je na vas najviše utjecala?
» Zadnja nezgoda koja vam se dogodila?
» Djevojke, pomoć
» Lady Popular svijet!
» Knjiga koja je na vas najviše utjecala?
» Zadnja nezgoda koja vam se dogodila?
Adore Teens :: Teens :: It's our life :: What about TV? :D
Stranica 1 / 2.