Stvari koje vas živciraju
+17
Unique Yeah
Phalange.
.BarbieBitch.
Little Monster^^
Daky
Pahuljica
*LadyBird*
tinchica
Amyicha
*Just Smile*
Psychadelia
Princess.
Lu.
Amélie
VanillaKismet
Classy
Točkica
21 posters
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 2 / 4.
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Re: Stvari koje vas živciraju
Ili kad te doda neka cura koju ne znaš i ti pitaš jel se znamo i onda kaže ne..pa zašto si me dodala..to 1000% lažni profili za promatranje ><
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Takvih nemam. Prihvaćam samo ako znam tu osobu uživo. Tj. ako ju i ja i moja frendica znamo, pošto imamo zajedno profil.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Princess. je napisao/la:Kad dođem na fejs i vidim slike cura koje idu u 8. razred na kojima su u nekom discu mrtve pijane u dopičnjacima i štikletinama. Onda su sa njima neki dečki, pa se bare i navlače. -.-
Ja to nažalost vidim svojim očima iako nemam fejs kad idem u klub. I to još nekad budu iz 7. razreda. Žalosno.
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
O.o upravo ovo:
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
Trenutno me živcira to što nema majoneze u kući. hahah. >.<
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
Mi ne idemo na takva mjesta, haha. Znamo di se okupljaju, pa mi produžimo dalje.Pretty Reckless je napisao/la:Princess. je napisao/la:Kad dođem na fejs i vidim slike cura koje idu u 8. razred na kojima su u nekom discu mrtve pijane u dopičnjacima i štikletinama. Onda su sa njima neki dečki, pa se bare i navlače. -.-
Ja to nažalost vidim svojim očima iako nemam fejs kad idem u klub. I to još nekad budu iz 7. razreda. Žalosno.
EDIT: I još me nervira nepismenost. Ajde..svakome se dogodi da fula č i ć, može i kad brzo piše, ali kad mi netko napiše nešto tipa nedaj te se i slično..ajme. -.-
Princess.- Administrator
Princess. je napisao/la: EDIT: I još me nervira nepismenost. Ajde..svakome se dogodi da fula č i ć, može i kad brzo piše, ali kad mi netko napiše nešto tipa nedaj te se i slično..ajme. -.-
ĐIZSSS! Na to 'nemoj te', 'gledaj te' ili 'neznam', 'nemogu' poludim! Ajme meni! Daj ajdeee!
Daaa. Užas! -.-
Princess.- Administrator
Nepismeni ljudi... Ne znam, bude mi ih žao što jadni ne znaju svoj jezik.
Classy- Designer
DADADADAD ja bi ih puknula u glavu kad napišu tako nešto.
Vidjela sam negdje na forumu,mislim da je tema kako ste danas obučene,i napisano je ''možete samo na pisati''..ali dobro što se tiče foruma stvarno nema grešaka što se tiče toga.
Moj razred je kompletno nepismen,iako su ljudi super ali ne znaju pravopis. :// pola njih nije pročitalo knjigu nikad u životu.
Vidjela sam negdje na forumu,mislim da je tema kako ste danas obučene,i napisano je ''možete samo na pisati''..ali dobro što se tiče foruma stvarno nema grešaka što se tiče toga.
Moj razred je kompletno nepismen,iako su ljudi super ali ne znaju pravopis. :// pola njih nije pročitalo knjigu nikad u životu.
Kad vidim na fejsu prije/za vrijeme/poslije neke utakmice statuse nekih cura koje pojma nemaju o bilo kakvom sportu, onda tamo navijaju kao.
Princess.- Administrator
to šta pom sa pedigreom košta isto koliko i chow sa pedigreom a velik je ko njegova glava -.-
tinchica je napisao/la:to šta pom sa pedigreom košta isto koliko i chow sa pedigreom a velik je ko njegova glava -.-
HAHAH! Jel bi i ti pomeranca? Kak je fluffy. >.<
Classy- Designer
tinchica je napisao/la:to šta pom sa pedigreom košta isto koliko i chow sa pedigreom a velik je ko njegova glava -.-
hahah tako je to :) sladak je pom :)
prokleto me nerviraju one loodache sta odjednom slušaju one direction -.-''''
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Te loodache su tupave sve redom, a za 1D su saznale iz onog retardiranog OK-a. I vjerojatno ih samo slušaju jer su zgodni.
Classy- Designer
Definitivno! Moja najbolja prijateljica ih sad obožava. A ja njih mrzim -.-Pahuljica je napisao/la:tinchica je napisao/la:to šta pom sa pedigreom košta isto koliko i chow sa pedigreom a velik je ko njegova glava -.-
hahah tako je to :) sladak je pom :)
prokleto me nerviraju one loodache sta odjednom slušaju one direction -.-''''
Kad u nekom dučanu ona prodavačica stoji kraj mene non stop i prati svaki moj pokret, iako joj ja kažem da ne trebam pomoć.
Princess.- Administrator
Nerviraju me ljudi koji 'hejtuju' a rade ono što 'hejtuju'. Mislim da je to sve samo da bi nakupili lajkove na fejsu na te statuse, i da bi kao stekli popularnost.
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Kad se neki narodi mrze i žele zlo jedni drugima. Tipa Srbija i Hrvatska ovih dana zbog rukometa. Razbijanje auta? Zviždanje na himnu? Please. -.-
Princess.- Administrator
ja lično nemam ništa protiv hrvata, naravno, volela bih da srbija pobedi, razume se. takođe se slažem zbog navijača i svega toga. stvarno glupo.
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Princess. je napisao/la:Kad se neki narodi mrze i žele zlo jedni drugima. Tipa Srbija i Hrvatska ovih dana zbog rukometa. Razbijanje auta? Zviždanje na himnu? Please. -.-
Sve rečeno... Imam još dosta toga za dodati, ali ne bih sada... Ovo je tužno.
Hoćemo opet počinjati temu o tome?
please.
nerviraju me pojedine frendice.npr.jedna frendica mi se stalno ubacuje u kuću.i u porodicu.i u život.
Drži se svog života N.đisz.
please.
nerviraju me pojedine frendice.npr.jedna frendica mi se stalno ubacuje u kuću.i u porodicu.i u život.
Drži se svog života N.đisz.
Ne, nećemo. Samo sam iznjela ono što me živcira, to ne znači da to svi moraju komentirati.
Ja sam rekla da me to živcira još prije one rasprave. :D
Princess.- Administrator
Stranica 2 / 4. • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nekoliko stvari koje su važne, a mi ih neznamo o vama!
» ..da razjasnim neke stvari... :)
» Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
» Bilo je to ne znam koje godine
» Koje naušnice trenutno nosite?
» ..da razjasnim neke stvari... :)
» Rekli su mi da ljubav nisu te stvari, ja i dalje trazim je tamo de smo stali mi...
» Bilo je to ne znam koje godine
» Koje naušnice trenutno nosite?
Adore Teens :: Teens :: Who am I?
Stranica 2 / 4.