Zasto Bjelovar ?
+7
Classy
Lu.
VanillaKismet
*LadyBird*
Točkica
Princess.
Unique Yeah
11 posters
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.
Zasto Bjelovar ?
Precesto mi moj grad jednostavno ide na zivce. Od kud da pocnem.
Moda
Stvar koja je za decke jednostavno zabranjena u mom gradu. Nedo bog da imas šal, odma si peder. Sto je meni najgore, jer sam jako zaljubljen u modu i stvarcice uz nju.
Sport
Nogomet je jedini sport koji kao nesto vrijedi u Bjelovaru. Cim treniras nesto drugo cudak si. Ja treniram sportski ples i oni koji nisu upuceni u to smatraju me balerinom.
Spol i opredjeljenje
Ja nisam gey, ali postujem te ljude jer su tako rodeni i nisu glupi. Do jedno 20 godina ni slucajno ne smijes priznati da si gay ili bi. Ubili bi te i pretukli.
Izlasci
Nemas gdje sve je svedeno na metalce i narodnjake. Tako da ostaju parkovi gdje se mozes opiti i drogirati.
Ucenje
Imas dobre ocjene streber si i nemas zivot. Ja sam odlican ucenik i smatran sam streberom.
Cak i moji misle da se nekud odselimo. Pa sta s prijateljima cu se vidjeti preko svim mogucih teh. Stvarcica. Kad napunim 18 odlazim negdje gdje mozes zivjeti normalno....
Moda
Stvar koja je za decke jednostavno zabranjena u mom gradu. Nedo bog da imas šal, odma si peder. Sto je meni najgore, jer sam jako zaljubljen u modu i stvarcice uz nju.
Sport
Nogomet je jedini sport koji kao nesto vrijedi u Bjelovaru. Cim treniras nesto drugo cudak si. Ja treniram sportski ples i oni koji nisu upuceni u to smatraju me balerinom.
Spol i opredjeljenje
Ja nisam gey, ali postujem te ljude jer su tako rodeni i nisu glupi. Do jedno 20 godina ni slucajno ne smijes priznati da si gay ili bi. Ubili bi te i pretukli.
Izlasci
Nemas gdje sve je svedeno na metalce i narodnjake. Tako da ostaju parkovi gdje se mozes opiti i drogirati.
Ucenje
Imas dobre ocjene streber si i nemas zivot. Ja sam odlican ucenik i smatran sam streberom.
Cak i moji misle da se nekud odselimo. Pa sta s prijateljima cu se vidjeti preko svim mogucih teh. Stvarcica. Kad napunim 18 odlazim negdje gdje mozes zivjeti normalno....
Re: Zasto Bjelovar ?
Nije to samo u Bjelovaru. Tako je u svim gradovima. Hrvati, šta'š..
Znam kako je to kad si 'drugačiji'. Ali nemoj se pokušavat mijenjat zbog ikog..
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Da, nije to samo kod tebe.
Mislim, znam da je 'lako reći', ali pokušaj se ne obazirati na to.
Mislim, znam da je 'lako reći', ali pokušaj se ne obazirati na to.
To je svugdje tako. Zato će se i svi na kraju iseliti odavde. -.-
*LadyBird*- Drama Queen
- Broj postova : 1557
druga država-ista stvar.
Balkanci su malo..hm,primitivni.moraš se naviknuti na to.
Balkanci su malo..hm,primitivni.moraš se naviknuti na to.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Tata je rekao kako bi mozda razgovarao s tetom iz Autralije, ako je uspije naci. I njima se povraca od hrvatske. I svi ono kazu ponosi se na Hrvatsku i digni se na himnu, kak da ne. Uopce nisam domoljub..
Mislim da to ipak nije razlog da ne budeš domoljub, al' dobro. Kak' hoćeš. :D
Princess.- Administrator
Nije to tak u svakom gradu, u Sisku je drugacije malo. Al to je neka normalna stvar, samo meni cudno. Balkan je mjesto gdje se dijele na kretene i kurve, ne gay boys. :O
Nije samo u Bjelovaru, ja sam iz Slav. Broda, tu je poprilično slična situacija. Ovdje čak i imaš gdje izaći, ali isto se većinom dijele ljudi ili na cajke ili na metalce, a ovdje nisi gay sa šalom nego pederčina. Mentalitet naš je takav i šta ćeš..
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Pretty Reckless je napisao/la:Nije samo u Bjelovaru, ja sam iz Slav. Broda, tu je poprilično slična situacija. Ovdje čak i imaš gdje izaći, ali isto se većinom dijele ljudi ili na cajke ili na metalce, a ovdje nisi gay sa šalom nego pederčina. Mentalitet naš je takav i šta ćeš..
Ista stvar i u mom gradu.
I mislim da je tako svugdje...
Neki govore jedva čekam otić u Zagreb na faks, i misle da u Zgb nije tako..Al' ja mislim da je bas u svakom gradu tako, nije stvar u maloj sredini...
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Princess. je napisao/la:Mislim da to ipak nije razlog da ne budeš domoljub, al' dobro. Kak' hoćeš. :D
Potpis.
Princess. je napisao/la:Nije to samo u Bjelovaru. Tako je u svim gradovima. Hrvati, šta'š..
i Srbi. :\ Mislim tako je u većem delu Balkana. Mentalitet je :S .
Loud.- Brainiac
- Broj postova : 688
Mada, mislim da nije to samo na Balkanu. Uvijek se ismijava one drugačije na neki način. Znam po sebi jer kad sam došla u London sam se jedva jedice uklopila. Dobro, istina, ovdje je to puno iše izraženije..ali toga svugdje ima.
Princess.- Administrator
Slažem se, svuda je tako.
Ja još idem u "elitnu" školu u kojoj bi trebala biti kulturna i obrazovana dijeca, pa svaki dan slušam "Gle ovu pederčinu" "Gle kurvetine šta je odvratna". Takva je okolina i to ponašanje smo absorbirali
Ja još idem u "elitnu" školu u kojoj bi trebala biti kulturna i obrazovana dijeca, pa svaki dan slušam "Gle ovu pederčinu" "Gle kurvetine šta je odvratna". Takva je okolina i to ponašanje smo absorbirali
Kud god se okreneš tako je, ako si drugačiji čudak si, ako si ovca onda si glup, na žalost ja više volim biti čudakinja :D
Jest da puno ljudi ne dijeli moje mišljenje...
Jest da puno ljudi ne dijeli moje mišljenje...
Shinigami- Wannabe
- Broj postova : 383
Adore Teens :: Teens :: Columns :: Highway Unicorn
Stranica 1 / 1.