Mihe na djelu. :3
+10
.BarbieBitch.
Točkica
Little Monster^^
VanillaKismet
Unique Yeah
MirandaFan™
Phalange.
Classy
Princess.
SmileIt.
14 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 5 / 5.
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mihe na djelu. :3
Nisam rezala.
Blur sam pokušala staviti u stranu, da bude kao sjena...
btw. Tea s čim ti režeš? Ja sam pokušala s magnetic lasso tool-om al' mi sve pobjegne. :/
btw. Tea s čim ti režeš? Ja sam pokušala s magnetic lasso tool-om al' mi sve pobjegne. :/
SmileIt. je napisao/la:Nisam rezala.
Sjenu možeš postići tako da poduplaš taj layer od kojeg hoćeš napravit sjenu (Ctrl + J), desni klik -> Blending Options. Tamo odabereš Color Overlay, odabereš crnu boju. Stisneš OK. Taj layer na kojem si stavila tu crnu boju, odvućeš malo u stranu (ovisi u koju stranu želiš) i smanjiš opacity do koliko želiš da izgleda kao sjena.
Ja režem sa Polygonal Lasso Tool-om i puno je lakši za koristit od Magnetic Lasso Tool-a.
Hvala ti. :)
EDIT:
Pokušala sam rezati sa Polygonal Lasso Tool-om al' su ravne linije samo. O.o'
EDIT:
Pokušala sam rezati sa Polygonal Lasso Tool-om al' su ravne linije samo. O.o'
Sve bolje i bolje :D
Ova s Katy mi se sviđa :)
Ova s Katy mi se sviđa :)
.BarbieBitch.- Drama Queen
- Broj postova : 2369
Da ti iskreno kazem ne svida mi se, pogotovo jer ti je svaki rad slican, i svaki put koristis isti blur, promjeni malo. Znam, tko sam ja da ti kazem sta valja, a sta ne, jer ni ja ne radim bolje ali opet govorim svoje misljenje.
Željka.. :O ja obožavam tvoje radove!^_^
Ma to eksperimentiram i tražim.. možda uskoro promjenim stil.. x) al' blura se ne odricem :3
Ma to eksperimentiram i tražim.. možda uskoro promjenim stil.. x) al' blura se ne odricem :3
Moj prvi rad ovakvog tipa.
Nažalost, nisam dobila niti jedno mjesto na natjecanju ali su čak neki glasali za mene. :)
Previše C4D-a, previše brusha koji nije doveden u dobar light mode i previše fušeraja. Ako ideš na grube varijante C4D-a i brusha, napravi dobar light mode, napravi soft brushem rubove, pencil toolom... Imaj ideje.SmileIt. je napisao/la:
Moj prvi rad ovakvog tipa.
Nažalost, nisam dobila niti jedno mjesto na natjecanju ali su čak neki glasali za mene. :)
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Čekaj, tebi je teško raditi sa layerima? Postoje i grupe za njih, dakle, urediš grupu i layere unutra. Fanart je sve, dakle, opet si zasrala. Nije to toliko loše, moj prvi rad je bio nacrtan Drogba i gore napisano arialom "DROGBA", mislim, ovo je miljama daleko, ali kontekst ostaje. Kako ćeš raditi manipulacije i speedartove ako ćeš nagađati layere? :)SmileIt. je napisao/la:Jedva sam se snašla u ovakvom radu, bolje da se ja ipak držim fanarta. XD
MirandaFan™- Drama Queen
Ja samo naslažem teksture, dodam render, coloring i to je to. Naravno da bih voljela raditi 'pravu' grafiku, al' ne mogu naći nikakve tutorijale, resurse i što već.
deviantArt.SmileIt. je napisao/la:Ja samo naslažem teksture, dodam render, coloring i to je to. Naravno da bih voljela raditi 'pravu' grafiku, al' ne mogu naći nikakve tutorijale, resurse i što već.
MirandaFan™- Drama Queen
Meni je baš super :D
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Izgleda dobro mada je te mange anime (?) ne volim :)
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ma... Odi na, ne znam, zoomFX, i vidi kakva se tamo sranja znaju nalaziti. Ovo je za njih, ono, hebeno. ><'Malibu Barbie je napisao/la:Meni je baš super :D
MirandaFan™- Drama Queen
Kako da blurujem tako? :O Radila sam to ranije, sad ne znam. Hitno mi treba, molim vas.
Daky- Dude
- Broj postova : 1259
Stranica 5 / 5. • 1, 2, 3, 4, 5
Adore Teens :: Lifestyle :: Art. :: Show your works!
Stranica 5 / 5.