Chat :)
+12
-Mitchie
.BarbieBitch.
Točkica
Phalange.
Unique Yeah
Psychadelia
Classy
*LadyBird*
MirandaFan™
Princess.
VanillaKismet
Pahuljica
16 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 15 / 40.
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: Chat :)
Ma, to sam rekao onako... Iz... Brzopletosti. (da se voliš praviti pačenicom)
---
Ali, ja za sebe ništa ne lažem.
---
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ma, to sam rekao onako... Iz... Brzopletosti. (da se voliš praviti pačenicom)
---
Ovo drugo, jel se to odnosi na mene ili? O.o
Ma ne. Nego me svi čudno gledate, i uspoređujete me s prosjacima na cesti.
MirandaFan™- Drama Queen
O Bože. Tko te usporedio sa prosjakom na cesti? -.- Ja to nikad nisam rekla.
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Ma vidiš kakav si, svi smo mi zločesti i glupi, a ti tu stvaraš glupe dojmove o sebi i krivo misliš ><
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Nisam rekao da si to napisala.Princess. je napisao/la:O Bože. Tko te usporedio sa prosjakom na cesti? -.- Ja to nikad nisam rekla.
MirandaFan™- Drama Queen
Pošto sam ja vodila tu raspavu sa tobom, očito je da si ciljao na mene. Ali whatever.
Princess.- Administrator
Rekao sam da ti to nisi rekla... Ne da nisam ciljao na tebe.Princess. je napisao/la:Pošto sam ja vodila tu raspavu sa tobom, očito je da si ciljao na mene. Ali whatever.
MirandaFan™- Drama Queen
Možda da se ne praviš "macho" (ili što si već napisao) te ne bi svi zvali bezosjećajnom budalom. Kreni od sebe.
Ništa loše ja mislio nisam.Cannibal je napisao/la:Možda da se ne praviš "macho" (ili što si već napisao) te ne bi svi zvali bezosjećajnom budalom. Kreni od sebe.
MirandaFan™- Drama Queen
My God. Razlike su uvijek postojale i biće ih dok je svijeta i ljudi, samo zavisi kako se ko tome prilagodi, kad ste već o tome pokrenuli temu. Drugo, ko zaista shvata šta znači štediti za nešto, on će raditi sve da bi sebi obezbjedio bolju i perspektivniju budućnost. Eto Hrvoje vidim da ti tako mlad se dosta razumiješ u sve to i sam si vjerovatno shvatio da je budućnost u informatici pa si možeš to iskoristiti da ne bi skupljao sebi dugo za komp. Eto meni je stvarno lijepo za čuti da si ti sam sebi to skupljao i da nisi posustao u tome. I šta ako si jeo sladoled od, koliko, 4 kune? Zar ti se štednja nije isplatila?
I nemojte se svađati i raspravljati oko toga jer stvarno ide u vjetar i ovako i onako.
I nemojte se svađati i raspravljati oko toga jer stvarno ide u vjetar i ovako i onako.
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Ne da nitko pare, pa moram sam. Banda.Schmetterlinge. je napisao/la:Eto meni je stvarno lijepo za čuti da si ti sam sebi to skupljao i da nisi posustao u tome.
Samo sam rekao da sladoledi iz Lidla nisu baš fini. Mogli bi oni malo to popravit, jer ima nas koji jedemo te sladolede iz Lidla.Schmetterlinge. je napisao/la:I šta ako si jeo sladoled od, koliko, 4 kune? Zar ti se štednja nije isplatila?
Sure da ne vodi nikamo, ali niti nam ne škodi.Schmetterlinge. je napisao/la:I nemojte se svađati i raspravljati oko toga jer stvarno ide u vjetar i ovako i onako.
MirandaFan™- Drama Queen
Džaba trošiš živce
Ma kakvi trošim. Zašto bih se živcirao zbog kvazi-kvazi foruma? Ipak ne, sorry.Schmetterlinge. je napisao/la:Džaba trošiš živce
---
Bio na slikanju koljena... Ode mi ligamenti, ali to će valjda samo zarasti, jer su samo napukli. Mirovanje, mirovanje. A, ako to ne upali... Onda sranje.
MirandaFan™- Drama Queen
Ligamenti, znam dosta slučajeva. Mirovaćeš bar 2-3 mjeseca, znači ne radiš fizičko ovih par dana još :p
I još za eurosong, žao mi je što nije prošla Austrija, fuku mi te pupu hahahaha
Ajde, bar nešto. Ja zadovoljan. Samo da ne boli k'o sam vrag, ali kaj sad. ><Schmetterlinge. je napisao/la:Ligamenti, znam dosta slučajeva. Mirovaćeš bar 2-3 mjeseca, znači ne radiš fizičko ovih par dana još :p
---
Edit: Boli, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. :/
MirandaFan™- Drama Queen
Sad sam se sjetila svoje slomljene noge, užas.
Princess.- Administrator
Moje je gore. Nema nekakvog prevelikog hodanja mjesec dana, onda umjereno hodanje za dva mjeseca, s tim da se opet moram paziti 3 mjeseca. Strava. I nitko mi ne garantira da će to dobro zarasti, može zarasti krivo, pa moram na operaciju. Sranje.Princess. je napisao/la:Sad sam se sjetila svoje slomljene noge, užas.
MirandaFan™- Drama Queen
Ti bar možeš sam hodati. Ja sam morala ili na štakama ili uz nekoga. Ni u kojem slučaju stati na nogu. Imala sam mjesec dana gips i onda isto tako skoro cijelu godinu nisam smjela trčat niti ništa.
I tako 2 puta. ><
I tako 2 puta. ><
Princess.- Administrator
Je, je, mogu vraga hodati. Mislim, recimo da se mogu vuči - ali ne smijem, jer bi mi se još više sjebalo.Princess. je napisao/la:Ti bar možeš sam hodati. Ja sam morala ili na štakama ili uz nekoga. Ni u kojem slučaju stati na nogu. Imala sam mjesec dana gips i onda isto tako skoro cijelu godinu nisam smjela trčat niti ništa.
I tako 2 puta. ><
MirandaFan™- Drama Queen
20:51-
spremite kokice teensi, jer šou uskoro počinje :D
spremite kokice teensi, jer šou uskoro počinje :D
Ja se nadam da će mi tableta počet što prije djelovat. Digla mi se temperatura na 38 sa 7. Osjećam se ko da me vlak pregazio.
Princess.- Administrator
Ajoj :/
A najgore mi je šta mi je malo vruće, a malo se tresem od zime. Užas! Opet neću cijelu noć spavat.
Princess.- Administrator
Jao. Sretno. :)Princess. je napisao/la:Ja se nadam da će mi tableta počet što prije djelovat. Digla mi se temperatura na 38 sa 7. Osjećam se ko da me vlak pregazio.
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 15 / 40. • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 15 / 40.