Chat :)
+12
-Mitchie
.BarbieBitch.
Točkica
Phalange.
Unique Yeah
Psychadelia
Classy
*LadyBird*
MirandaFan™
Princess.
VanillaKismet
Pahuljica
16 posters
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 16 / 40.
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Re: Chat :)
Evo me na reklamama. Island mi je extra!
VanillaKismet- Drama Queen
- Broj postova : 4850
Srbija i Švedska su daleko najjače!
Princess.- Administrator
- Broj postova : 15751
Švedska će pobjediti. 1000%
Daleko najlošija mi je Njemačka i Španija.
Daleko najlošija mi je Njemačka i Španija.
Meni je dobra Njemačka, nije mi pjesma za Eurosong, ali ovako mi je dobra.
Princess.- Administrator
Oho, drže mi se favoriti- Srbija i Švedska! :D
Glupost :(
Pahuljica- Dude
- Broj postova : 1488
Meni su rezultati ok. hahah
I tko je pobjedio? Bila sam vani. xd
Classy- Designer
- Broj postova : 8273
Švedska. :)
Srbija je bila 3. A one babuskare iz Rusije 2., WTF??!!
Srbija je bila 3. A one babuskare iz Rusije 2., WTF??!!
Princess.- Administrator
Ništa čudno, babuskare su bile jedne od favoritkinja, ne znam što se čudiš.
Drago mi je da je Švedska dobila, kad mi već nismo u finalu. Budemo dogodine.
---
'jutro svima. Nisam se ništ' naspavao, pa sam Eurosong gledao. Ovo koljeno boli k'o vrag dok spavaš. ><
---
'jutro svima. Nisam se ništ' naspavao, pa sam Eurosong gledao. Ovo koljeno boli k'o vrag dok spavaš. ><
MirandaFan™- Drama Queen
- Broj postova : 2859
Pa čudi me i što su bile jedne od favorita. Samo zato što su tako bakice od 80 godina i jer su fora.!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ništa čudno, babuskare su bile jedne od favoritkinja, ne znam što se čudiš.
---
Princess.- Administrator
Auu, pa spavaj danas ako ti bude bolje.. Ja bih odmah u krevet kad se sjetim da imam test iz mm ove sedmice.
Da, a što je Eurosong? Parada kiča ili ocjenjivanje stvarno dobrih pjesama? Prije bih rekao ovo drugo, jer, i jedan Marijan Ban sa nekom dobrom koreografijem i pjesmom "Galebovi" može pobijediti na Eurosongu. Žalosno, ali istinito. Mislim, "žalosno"... Bolje neka normalna pjesma od Badrić-ke nego sad tamo neki operni pjevač koji ima "kvalitete pjevanja"... Fakat, onda je bolji i spomenuti Marijan Ban. ><Princess. je napisao/la:Pa čudi me i što su bile jedne od favorita. Samo zato što su tako bakice od 80 godina i jer su fora.!ωαкαωαкα. je napisao/la:Ništa čudno, babuskare su bile jedne od favoritkinja, ne znam što se čudiš.
---
---
Schmetter, meni govoriš?
Ma vraga ću spavat'... Niti mi je bolje, a nema šanse da spavam pokraj sunčanog svjetla... Krevet, vidimo se u 18h. :P
MirandaFan™- Drama Queen
Meni je ovaj Eurosong ove godine možda bio najbolji u zadnjih 5-6 godina što se tiče pjesama, stvarno ih ima dosta koje su mi baš ušle u uho. Definitivno skidam album, a Švedska je stvarno zasluženo pobjedila. Baš mi je drago :)
Je, zasluženo, nema što. Jedino, koliko god "branio" ove babuskare, stvarno nije zasluženo da budu druge, ono... Radi glupavog showa. ><Cannibal je napisao/la:Meni je ovaj Eurosong ove godine možda bio najbolji u zadnjih 5-6 godina što se tiče pjesama, stvarno ih ima dosta koje su mi baš ušle u uho. Definitivno skidam album, a Švedska je stvarno zasluženo pobjedila. Baš mi je drago :)
MirandaFan™- Drama Queen
!ωαкαωαкα. je napisao/la:Je, zasluženo, nema što. Jedino, koliko god "branio" ove babuskare, stvarno nije zasluženo da budu druge, ono... Radi glupavog showa. ><Cannibal je napisao/la:Meni je ovaj Eurosong ove godine možda bio najbolji u zadnjih 5-6 godina što se tiče pjesama, stvarno ih ima dosta koje su mi baš ušle u uho. Definitivno skidam album, a Švedska je stvarno zasluženo pobjedila. Baš mi je drago :)
Prisjetimo se i ovoga:
Sjećam se. Doduše, u magli, jer sam tad bio mlađahan, ali... Recimo da sam se prisjetio neugodnoga. Show radi ljude kretenima. A gledaoci to vole gledati. Jebiga. Mislim, ne kažem da bi na Eurosongu trebali sad pjevati neku ozbiljnu glazbu - naprotiv, koreografije Nine je možda bila dosadna, ali miljama daleko bolja od ovih Ukrainaca 2007. Ukrainci su 2007 bili - izdrkavanje, kao i sad Rusi, koliko god oni dobro prošli, ustvari im se cijeli svijet smije i glasa za njih iz sažaljenja i showa. Znači, birajmo lošije. Logika za popizditi.
MirandaFan™- Drama Queen
Poveznica -> pjesma?! WTF...tko je njih pustio unutra :'D
Phalange.- Drama Queen
- Broj postova : 3765
Ukrajina sama, glavom i bradom.Honey. je napisao/la:Poveznica -> pjesma?! WTF...tko je njih pustio unutra :'D
MirandaFan™- Drama Queen
Dobar mi je bio ovaj iz Lordi-ja, kad je dijelio 8, 10 i 12 bodova. Kad je rekao "8 points go to the hottest, cutest babe from the whole contest. Actually 6 of them. Russia!"
A što se tiče Rusije, te Babushke su došle na Euroviziju s ciljem da sakupe novac za obnavljanje lokalne crkve iz mjesta odakle dolaze. Tako da ih podržavam. Pjesma je onako, catchy, a ona najmanja bakica mi je prepreslatka, treba joj napraviti fan-klub. :D
A što se tiče Rusije, te Babushke su došle na Euroviziju s ciljem da sakupe novac za obnavljanje lokalne crkve iz mjesta odakle dolaze. Tako da ih podržavam. Pjesma je onako, catchy, a ona najmanja bakica mi je prepreslatka, treba joj napraviti fan-klub. :D
Ako je to sve zbog crkve, i obnove iste, onda sam definitivno protiv njih.
MirandaFan™- Drama Queen
Da, super je bio, haha.Cannibal je napisao/la:Dobar mi je bio ovaj iz Lordi-ja, kad je dijelio 8, 10 i 12 bodova. Kad je rekao "8 points go to the hottest, cutest babe from the whole contest. Actually 6 of them. Russia!"
Mislim, znam da su došle da sakupe novac za tu crkvu i ok, podržavam to. I mislim da su skupile dosta novaca jer su postale neka atrakcija. Ali svejedno mi nisu za 2. mjesto. Bilo je toliko oljih pjesama koje su više zaslužile to.
Princess.- Administrator
Samilost zbog gluposti. Ljudi, glupi ste.
MirandaFan™- Drama Queen
Stranica 16 / 40. • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40
Adore Teens :: Lifestyle :: Fun pack!
Stranica 16 / 40.